arkadaşım bu sene bu bölümü kazandı ama hazırlık olup olmadığnı bilmiyor eğer varsa hangi kampüste bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar bilen yokmu ya
hazırlık olup olmadığı kılavuzda yazar...
teşekkürler
yok
quote:
Orjinalden alıntı: serhatakın
yok
anaa yok mu yha ben de marmara ıktısat ı kazandım bu sene. calısıyım da su sınavı verıyım dıodumm gerek kalmadı
yok
ya benım kafam karıstı marmara nın sıtesınde duyurularda bole bıse yazıo '' NOT:Türkçe eğitim yapan bölümlerimizi kazanan öğrencilerin Haydarpaşa Kampüsünde kayıt yaptırdığı gün 10.00 ve 16.30 saatleri arasında 40 dakika sürecek olan yabancı dil muafiyet sınava gireceklerdir.'
quote:
Orjinalden alıntı: falanfilann_
ya benım kafam karıstı marmara nın sıtesınde duyurularda bole bıse yazıo '' NOT:Türkçe eğitim yapan bölümlerimizi kazanan öğrencilerin Haydarpaşa Kampüsünde kayıt yaptırdığı gün 10.00 ve 16.30 saatleri arasında 40 dakika sürecek olan yabancı dil muafiyet sınava gireceklerdir.'
eğer o sınavı geçersen lisans eğitimin boyunca verilecek ingilizce dersinden muaf olursun. hazırlıkla ilgili değil yani.
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
quote:
Orjinalden alıntı: falanfilann_
eğer o sınavı geçersen lisans eğitimin boyunca verilecek ingilizce dersinden muaf olursun. hazırlıkla ilgili değil yani.
bu sene veremedıgımız takdırde her sene olcak mı bu sınav peki ? tsekkurler ayrıca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme