Şimdi Ara

Marmara Üni. İsteğe Bağlı Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara üniversitesinde teknoloji fakültesi için isteğe bağlı hazırlık imkanı var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Scott -- 14 Haziran 2019; 19:54:55 >

• Teknoloji fakültelerinde olmuyor galiba. Yökatlas'da yerleşme koşullarında yazması lazım ama teknoloji fakültelerinde yazmıyor

yokatlas.yok.gov.tr
    MARMARA ÜNİVERSİTESİ - Bilgisayar Mühendisliği (107290207) | YÖK Lisans Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/lisans.php?y=107290207

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuffyus -- 14 Haziran 2019; 20:6:19 >

• Ben de marmara teknoloji fak bilgisayar müh istiyorum. Netlerin nasıl ?
  • tyt 75-80 ayt 40-52 ayt biraz Allaha emanet giriyorum. Ya kıl payı kazancam yada batıracam gibi geliyor. Senin nasıl hocam ?
  • Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Bu kötü oldu ya sınav üzerine hazırlık gibi rahat ve kafa dinleyebileceğin bir dönem olsa süper olurdu tüh.
  • Yusuffyus Y kullanıcısına yanıt
    Birde hocam ders programına baktığım zaman yabancı dil dersi var o ne oluyor ?
  • Travis Scott kullanıcısına yanıt
    Benzer netler hocam ben de öyle düşünüyorum ya kazanıp giricem ya da her şey çöp olacak. Mezun musun
    O ders çoğu üniversitede oluyor ama içeriğini bilmiyorum.

Ben meslek lisesi mezunu olduğum için marmara teknoloji bilgisayar mühendisliğine 120 bin sıralamayla mtok kontenjanından girme ihtimalim var ama teknoloji fakülteleri ile alakalı söylenen bazı şeyler kafamı karıştırıyor bide önceliğim bölümün ingilizce olması teknoloji fakültelerinin türkçe olması kötü. Eğer ilk 80 binin dışında kalırsam büyük ihtimalle burayı tercih edicem 80 binin üstüne çıkarsam başka bir yer tercih edebilirim
  • Değilim hocam.
  • Hocam yapma. Teknoloji fak. çöp
  • Şu an öğrendim ki sakarya üniversitesi teknoloji fakültesi olmasına rağmen isteğe bağlı hazırlık sunuyor. Ah be marmara sen de sunsan ne vardı.
  • euroynomos E kullanıcısına yanıt
    Sebep ne hocam. Hocalarına bakın harbiden bilgisayar mühendisi mezunu mu diyorlar. Bakıyorum bilgisayar mezunu. Ders içeriğine bakıyorum tamamen aynı olmasa da aşağı yukarı aynı. Türkçe olması dışında bir olumsuzluk göremedim.
    Marmara da tıp var diş var müh fakültesi var.
    Birde ünilere ayrılan bütçe var. Öncelik tıp diş ve müh fakültesi diye gider en son teknolojiye ne kalırsa. Ha birde zaten binalarını karşılaştırman yeterli.
    Dersler aynı ama son 2 sene derslerine bakmazsan aynı. Son 2 sene müh faküktesi seni teoriğe boğar denklem algoritma derken teknoloji fakültesi daha uygulamalı geçer . Uygulamalı daha iyi dersin ama değil çünkü yazılımcı ile pc müh arasındaki farkları bilmiyorsundur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.