Şimdi Ara

Marmara Üniversitesi Mekatronik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gazi Üniversitesin'de 2 yıllık mekatronik okuyorum bu sene 2.sınıfım okulun uzaması , neredeyse hiç sosyal hayatım olmaması, gelecek kaygısı vs nedenlerden dolayı bu sene tekrar sınava hazırlanmaya başladım. Marmara Üniversitesi'nin teknoloji fakültesini düşünüyorum. Şuan deliler gibi ders çalışıyorum

Soracaklarım ;

Göztepe kampüsü nasıldır ?

Teknoloji fakültesinin ortamı yine bir yüksek okul ortamı gibi midir ? (yaşamayan bilemez gerçekten önemli)

Sosyal hayat nasıldır ?

Teknoloji fakülteleri normal mühendisliklere hemen hemen eşdeğer olduğunu defalarca kez mühendislik okuyan arkadaşlarımdan duydum sizce durum nedir ?

Sonuna kadar yoruma açıktır. Tavsiyelerinizi yorumlarınız bilgileriniz esirgemeyiniz.

Teşekkürler.

• Herşeyi ile olumlu bir üniversite. Gerek kampüsü, gerek hocaları, gerekse ekipmanları ile. Kesinlikle tavsiye ediyorum
  • arkadaşım bitirdi bütlerin efendisiydi lakabı
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
    Ekşi sözlükte veya benzeri diğer platformlarda satırlı bıçaklı kavgalardan başka şeylere yer ayırılmamış neredeyse
    bir de amatör yönetimden bahsedilmiş özetle
  • Güncel
  • Güncel
  • Kimse okumuyor mu bu ilim irfan yurdunda ?
  • Ben yardımcı olamıcam ama sana birşey sormak istiyorm. 2 Yıllık eletrik bölümü okuyorum, bu yıl birinci sınıf biticek. Bende senin gibi okulu bırakıp mtok a geçmek istiyorum, sence doğru yoldamıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyotec

Ben yardımcı olamıcam ama sana birşey sormak istiyorm. 2 Yıllık eletrik bölümü okuyorum, bu yıl birinci sınıf biticek. Bende senin gibi okulu bırakıp mtok a geçmek istiyorum, sence doğru yoldamıyım.

Hocam yanlış anlamada Mekatronik 2 yıllıkların en iyisidir ( ilk üç diyelim ) eğer gerçekten çalışırım yaparım diyorsan kesinlikle ve kesinlikle tekrar hazırlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: karargah66

quote:

Ben yardımcı olamıcam ama sana birşey sormak istiyorm. 2 Yıllık eletrik bölümü okuyorum, bu yıl birinci sınıf biticek. Bende senin gibi okulu bırakıp mtok a geçmek istiyorum, sence doğru yoldamıyım.

Hocam yanlış anlamada Mekatronik 2 yıllıkların en iyisidir ( ilk üç diyelim ) eğer gerçekten çalışırım yaparım diyorsan kesinlikle ve kesinlikle tekrar hazırlan

Sen dgs yi denedinmi, sonuç ne oldu. Ben dgs de başarısız olup 4 yıllığı baştan okumak zorunda kalmaktan korkuyorum. Bunun içinde henüz birinci sınıfken kaçıp kurtuluyum diyorum. Zaten böyle giderse barajı geçen mtok lara gerebilecek. Birde bizden puan kırılacak mı bilgin varmı bu konuda.

• quote:

quote:

quote:

Sen dgs yi denedinmi, sonuç ne oldu. Ben dgs de başarısız olup 4 yıllığı baştan okumak zorunda kalmaktan korkuyorum. Bunun içinde henüz birinci sınıfken kaçıp kurtuluyum diyorum. Zaten böyle giderse barajı geçen mtok lara gerebilecek. Birde bizden puan kırılacak mı bilgin varmı bu konuda.

Senden kırılacak benden kırılmayacak çünkü : Sınavdan sonra ki ilk yılın senin benim 2.yılım
    Okul uzadı benim uzadığı için dgs ye giremiyorum

• Zaten okuldan doğru düzgün puan gelmiyo 20 puan kırılmış olcak. Acıncak haldeyim resmen.
  • quote:

Zaten okuldan doğru düzgün puan gelmiyo 20 puan kırılmış olcak. Acıncak haldeyim resmen.

20 puan nedir ki ?
    günlük 30 dakika fazladan çalışsan yeter
  • quote:

Herkese iyi forumlar arkadaşlar..

Gazi Üniversitesin'de 2 yıllık mekatronik okuyorum bu sene 2.sınıfım okulun uzaması , neredeyse hiç sosyal hayatım olmaması, gelecek kaygısı vs nedenlerden dolayı bu sene tekrar sınava hazırlanmaya başladım. Marmara Üniversitesi'nin teknoloji fakültesini düşünüyorum. Şuan deliler gibi ders çalışıyorum

Soracaklarım ;

Teknoloji fakültesinin ortamı yine bir yüksek okul ortamı gibi midir ? (yaşamayan bilemez gerçekten önemli)

Sosyal hayat nasıldır ?

Teknoloji fakülteleri normal mühendisliklere hemen hemen eşdeğer olduğunu defalarca kez mühendislik okuyan arkadaşlarımdan duydum sizce durum nedir ?

Sonuna kadar yoruma açıktır. Tavsiyelerinizi yorumlarınız bilgileriniz esirgemeyiniz.

Teşekkürler.

bende sana birkaç soru sormak isterim müsadenle

sosyal hayat derken neyi kast ediyorsun. gezilecek gelebilecek'ortamları mi.
    gazide sosyal ortam yok demişsin yada ben öyle anladım peki okulun uzamasının sebebi derslerin ağırlığı mi senin çalışmamaman mi. Eğer ki marmaraya gelirsen ıstanbulun akıcı sosyal ortamından dolayı derslerine tam verimli calisacagina emin misin. Maddi gücün yuksek galiba.
    yazdıklarıma vereceğin cevaplara göre ekleme yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gazinin tek sosyal ortamı iibfdir onun dışında çok kısıtlı özellikle benim bulunduğum fakülte de neredeyse yok denecek kadar az.
    Her üniversitenin apayrı bir karakteristiğinin olduğunu düşünüyorum.Marmara da bu durum nasıl bunu merak ettim.
    Evet kesinlikle yeterince çalışmamak.Ama daha önemlisi kopya çekememek abartmıyorum herkes deliler gibi kopya çekiyor geçiyor ama ben beceremediğimden kaldım çoğu dersten.
    Maddi gücüm çok yüksek değil ama ailemin durumu iyi Allah'a şükür.
    İstanbul'a gidersem ben de part time çalışmayı düşünüyorum hem ailem gönderir hem çalışırsam çok rahatlıkla geçinirim diye düşünüyorum.
    Umarım açıklayıcı olmuştur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

quote:

Herkese iyi forumlar arkadaşlar..

Soracaklarım ;

Sosyal hayat nasıldır ?

Teşekkürler.

bende sana birkaç soru sormak isterim müsadenle

sosyal hayat derken neyi kast ediyorsun. gezilecek gelebilecek'ortamları mi.
    gazide sosyal ortam yok demişsin yada ben öyle anladım peki okulun uzamasının sebebi derslerin ağırlığı mi senin çalışmamaman mi. Eğer ki marmaraya gelirsen ıstanbulun akıcı sosyal ortamından dolayı derslerine tam verimli calisacagina emin misin. Maddi gücün yuksek galiba.
    yazdıklarıma vereceğin cevaplara göre ekleme yapabilirim

Hocam alıntı yapmadığım için görmedin galiba.

• göztepe kampüsü yer olarak iyidir.kampüs alanıda iyi sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

göztepe kampüsü yer olarak iyidir.kampüs alanıda iyi sayılır

Bilgi için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.