Bildirim
Marmaris
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kendini günlük en fazla 80 harcarım diye sınırlarsan ek aktivitelere bile çok rahat yeter bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80 tl gibi bir fiyat sınırlandırıyorum sadece sorun surda yan 800 tl yol konaklama içinde gidi? dönüş 200 tl olsa tahmini rakamlar bu tabi fiyat nasıl olur bilmiyorum. agustosun 4 gecesi gidiyoruz. Biletleri erken alırız. Arkada? daha önce gittiği için bildiği bir yer var dedi kisi basi 25 tl veririz diye söyledi. 175 tl gibi bir fiyat tutar 375 tl desek ek fiyatlarla filan düz 400 tl olsa geri kalan para cebimde 400 tl gibi bir miktar kalıyor günlük 55 60 tl gibi bir para harcayabilirim. Bu beni sıkıntıya sokacaksa hiç bulaşmayım artık ailemle birşeyler yaparım. Ne diyosun sence olurmu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1724950 -- 30 Haziran 2016; 12:37:37 > -
Ağır piz yapmayacaksanız günlük 60 tl de yeter o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 30 Haziran 2016; 13:11:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam sağolasın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X