Şimdi Ara

MARMARİS/AKYAKA KONAKLAMA TAVSİYESİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    marmarisi merkez tutarak didim,bodrum vb. yerleri gezeceğiz..4 gece konaklamayı düşünüyoru..kiralık ev opsiyonu da dahil önerilerinizi alabilir miyim?

not:akyaka jeopolitik açıdan daha uygun gibi
    not 2: eşim ve onun kuzeni olmak üzere 3 kişiyiz..
    not 3:bakıp bakıp geçmeyin,yorum yazın lütfen
    iyi forumlar

• akyaka çok güzel ama gece hayatı yok kalıcaksan marmariste apartta veya pansiyonda kal zaten marmaris apart dolu uygun biyer bulur kalırsınız
    akyaka deniz vs ortam bakımından çok güzel ama gece hayatı eğlence felan yok.
    marmariste kalırsınız dönerkende zaten akyaka yolundan geçiçceksiniz günübirlik takılırsınız
  • Aynen bende bodrum düşünüyordum ama vazgeçip marmaris akyaka yapacam tavsiyeleri takip ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

akyaka çok güzel ama gece hayatı yok kalıcaksan marmariste apartta veya pansiyonda kal zaten marmaris apart dolu uygun biyer bulur kalırsınız
    akyaka deniz vs ortam bakımından çok güzel ama gece hayatı eğlence felan yok.
    marmariste kalırsınız dönerkende zaten akyaka yolundan geçiçceksiniz günübirlik takılırsınız

cevap için teşekkürler..zati izmirde yaşıyorum;bunldım..biraz daha dingin bir yer olsun istedim..araba olduğu için aklımıza esince sağa sola geçelim,denize gidelim..gece dönünce dinlenme ve yatış..ondan dolayı gece aleme akmasam da olur
  • Merhabalar,
    Otel planınızı yapmadıysanız imzamı incelemenizi tavsiye ederim, elimden geleni yapmaya çalışırım.
    İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsadil

Merhabalar,
    Otel planınızı yapmadıysanız imzamı incelemenizi tavsiye ederim, elimden geleni yapmaya çalışırım.
    İyi günler.

pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.