Şimdi Ara

Marmaris Tatil Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim hocam hepsini deneyeceğim, deneyimlerimi paylaşırım:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler marmariste denizi kum olan bir plaj var mı

• lordoff L kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam çiftlik koyu vardı galiba. İri kum olması lazım. Gittiğinde bi soruşturursun yinede. Bu sene Marmariste O kadar çok yere gittimki hepsi birbirine girdi valla.

https://goo.gl/maps/tunqTzt8cGp

• Selamlar, Marmaris merkezde konaklayıp her gün başka bir tatil beldesine dolmuşla falan gitmek istiyorum fakat merkezin neresi olduğunu bile bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı?
  • Dopplereffect kullanıcısına yanıt
    Marmariste konaklamak için biz Anadolu Hotelde konakladik. Butik otel. Uygun fiyat arıyorsan üstüne yok arayarak fiyat al daha ucuz verebiliyorlar. Konum olarak mükemmel ötesi. İçmeler denilen yer marmarisin biraz dışında. Plajlar icmelerde. Merkezden dolmuşla gidiliyor. 15dk falan sürer. 5 günlük bir tatil planla. 3 gün tur 2 gün içmeler plaj yap bence. Turlarda da en iyisi Kleopatra turu kessinlikle katıl. Turcularla pazarlık yap kesin yüksek fiyat verebiliyorlar. Aklına takılan diğer şeyleri pm ile sorabilirsin. Ha bu arada Marmaris çok güzel başka yere gitmene gerek yok. İlla da gidecem diyorsan Bodruma gidebilirsin bence. Asla fethiye oludenize falan gitme çok kötü marmaris plajları daha güzel. Fotoğraflarda göründüğü ile alakası yok. Bu yıl gittik marmarise geri döndük aynı gün içerisinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitlerin Bıyığı

Marmariste konaklamak için biz Anadolu Hotelde konakladik. Butik otel. Uygun fiyat arıyorsan üstüne yok arayarak fiyat al daha ucuz verebiliyorlar. Konum olarak mükemmel ötesi. İçmeler denilen yer marmarisin biraz dışında. Plajlar icmelerde. Merkezden dolmuşla gidiliyor. 15dk falan sürer. 5 günlük bir tatil planla. 3 gün tur 2 gün içmeler plaj yap bence. Turlarda da en iyisi Kleopatra turu kessinlikle katıl. Turcularla pazarlık yap kesin yüksek fiyat verebiliyorlar. Aklına takılan diğer şeyleri pm ile sorabilirsin. Ha bu arada Marmaris çok güzel başka yere gitmene gerek yok. İlla da gidecem diyorsan Bodruma gidebilirsin bence. Asla fethiye oludenize falan gitme çok kötü marmaris plajları daha güzel. Fotoğraflarda göründüğü ile alakası yok. Bu yıl gittik marmarise geri döndük aynı gün içerisinde.

Şimdi bakındım hocam gerçekten konumu çok güzel görünüyor. PM atacağım sormak istediğim birkaç şey var.

• Merhaba

Bu konu hakettiği ilgiyi görmemiş bence biraz hortlatalım.

Kurban bayramında eşimle marmarise gideceğiz. konaklama ayarlamadım bile çünkü önemi yok yatacak bir yer olsun yeter. Olmadı bir kaç gece arabada idare edebiliriz. Çünkü amacımız sadece gezmek otel imkanlarından yararlanmayacağız. Esas amacımız ise plaj ve deniz.
    Dolayısı ile çok antik, tarih veya müze ziyareti istemiyoruz.

Çok fazla koya ve plaja sahip hepsini görme imkanımızda yok..Ama şunları muhakkak görün diyeceğiniz sahil plaj ve deniz ( koy ) neresidir. İnternette çok tanıtım var. Ama mesela bu konu başlığındaki kişi ( içmelere gitmeseniz de olur demiş ). Bunun gibi bir yorum lazım işte bana.

Nereleri kaçırmayalım onca yol tepmişken ??
  • Esnaf takımı buradan sizleri yönlendiriyor olmasın...Ne demek İçmelere gitmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunçmes -- 11 Ağustos 2018; 7:17:12 >
  • Marmariste kız arkadaşımla 4 günlük bir tatil yapmayı düşünüyoruz uygun pansiyon apart var mı güncel bilgisi olan ?
  • #Arananadam kullanıcısına yanıt
    İçmeler ECE Apartta 20 temmuzda kalmıştım.300tl gecelikti.Çatı katı da 250 tldi.Tabii 3 yetişkin 1 çocuk olarak.

Şimdi daha da düşmüş olabilir.
  • Lburgazlı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam içmeler veya merkez olabilir fiyat fena değil malum sitelerde 160tlye kadar fiyat var ama rezervasyondan korkuyorum :)
  • Konunun üzerinden biraz zaman geçti ama hatırladığım kadarıyla yazıyım Siteler bölgesinde denize gitmenize gerek yok.
    İçmeler bölgesinin plajını görmek için bir gün deneyebilirsiniz, güzel bir koydur ama çok kalabalıktır.
    Turunç girdiğinizde tam köy havasında geniş güzel bir plajı var ve kumluk fakat burada sadece denize girmek için ekstra bir güzellik yok.
    Kumlubük plaj olarak İçmelere benzer ve daha sakindir.
    Kızkumu 10 dk sonra insanı şişirir ama yürürken sağınıza baktığınızda gördüğünüz teknelerin demir attığı yer cennet gibidir.
    Selimiye dediğim gibi bölgenin en güzel en sakin yeri ama fiyatlar uçuk.

Şu an hatırladıklarım bunlar
    tekne turu için Marmaris Merkez 'den marinaya doğru yürüdüğünüzde tekne turları tanıtımları mevcut, hepsi değerlendirilebilir.
    Ayrıca size cennet gibi bir koy söylemek istiyorum
    Selimiye Sığ Liman Plajına gidin ve sağ taraftaki burna doğru yürüyün, yorulmayın hatta gelen koyuda geçip bir daha yürüyün pişman olmayacaksınız :)

• Marmaris gerçekten çok güzel bir yer bu yaz merkezde konakladık tek kötü olan yemek için yeterli lokantalar ve restorantlar olmaması dışardaki esnaf hem kazıkçı hemde yemekler tatsız tuzsuz iyice sorun olmaya başlayınca yemek sepeti aklımıza geldi böyle sorunu çözebildik
  • marmaris'te safari turu tam bir hayal kırıklığı. 15 dakika su savaşı yaptırdı adamlar. fethiyede saatlerce savaşmıştık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.