Şimdi Ara

Marmaris ve Çevresi Öneriler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
23
Favori
40.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sevgili arkadaşlar bayram haftası marmaris limana yakın bir yerde 1 hafta süreyle otopark ihtiyacım olacak. yer tavsiyesi olan var mı? civarda başka alternatif var mı?
  • serdarlike kullanıcısına yanıt
    Marina, Kapalı spor salonu, veya cumhuriyet meydanına yakın birkaç otopark veya merkezde bankalar caddesinin arka sokakları
  • Sevgili arkadaslar 21 eylul 28 eylul arasi marmarisde tatil planliyoruz. Kalcak yer tavsiyesi olan varmi otele bagli kalmak degil hergun bi tarafi gezmeyi düşünüyoruz o yuzden apart daha iyi olur bizim için bu isle ilgilenen yada apart taniyan yada ev kiralayan kisaca kalcak biyer tavsiyesi olan varsa sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anil0640 A kullanıcısına yanıt
    Slm,
    Yukarıda yazmıştım.İnceleyebilirsiniz.
  • İnternette otel sitelerinden özellikle yerli turistin yazdığı yorum ve puanlara bakarak güzel yerler bulabilirsiniz. Son dönemde bu sitelere çok fazla otel eklendi. Küçük kahvaltısı güzel iyi fiyatlı temiz ve yerli turiste nasıl davranacağını bilen oteller mevcut. Büyükler yabancıya bedava yerliye 500 lira mantığını bırakana kadar bu şekilde bulmak daha kolay olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Akyaka, Marmaris, Selimiye ve Datça yapacağım arabayla. 4 ana güzergahım bu.
    Bu 4 ana güzergahın sıralaması doğrumu yoksa ulaşım için sıralamayı değiştireyim mi?

Bunun dışında 4 ana güzergahımın dışında bu güzergahlarda nerelere gitmeliyim.
    Özellikle ama özellikle deniz ve plaj seyehatı yapacağım. Bu nedenle en keyifli ve güzel deniz, koyları belirtebilir misin.
    Tarihi veya farklı bir tur istemiyorum.. En güzel deniz ve koylarda olmayı arzu ediyorum.
    Yaptığım tabloyuda paylaşayım. Şuraya gitmene gerek yok..İstanbullardan gelmişsin gelmişken bu koyu listende yok çok eksik olur dermisin?

1-AKYAKA ( Merkez, Akbükü, Azmak Çayı )
    2-MARMARİS ( İncekum, Kumlubük, Bozburun , Kızkumu Plajı, Sedir Adası )
    3- SELİMİYE ( Serçe Limanı, Mazı koyu, Delikliyol )
    4-DATÇA ( Balıkaşıran Koyu , Ovabükü , Hayıtbükü, Palamutbükü, Kargı, Kos, Knidos )

Lütfen ana güzergah ve ara güzergahlarım için eklemem veya çıkarmam gereken yerler varsa belirtirmisin. Ayrıca çok enerji harcamamak adına en doğru rotaya göre ana gzergah ve ara güzergahlarımı sende ekstra yazabilir misin? 6 gün tatil için çok nokta yazmışım değil mi? Eleyebiliriz

Çok şey istedim biliyorum hakkını helal et ..Emin ol bu cevabından benim dışımda da yararlananlar olacaktır. Çünkü somut bir liste yaptım..

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Datçada periliköşk, Marmariste sögüt ve çiftlik eklenebilir.

İncekum, kızkumu, sedir adası, kargı, akyaka merkez, akbük çok kalabalıktır.

Liste güzel bizim eski haritalarda da birçok nokta belirtilmiştir zaten , tekrar bakabilirsiniz.

Özelden de detay yazdım , iyi tatiller. Yerinizi ayırın bayramda gelince oda bulamazsınız, otel otel gezmeyin.

Bu arada Marmaris netsel marina yanında büyük otopark açıldı oraya araç bırakabilir herkes. Kale tarafına gitmek isteyen.
  • Marmaris'te Begonville iyi. En iyi tarafı sadece yetişkin aldıkları için çoluk çocuk gürültüsü hiç yok ve yemekler çok iyi. 3.5 yıldız lüks değil ve herşey gerektiği kadar yeterince iyi bildiğim en uygun fiyatlı temiz sessiz sakin kaliteli otel.
  • wreith kullanıcısına yanıt
    üstadım söğüt kızkumu turgut selimiye bozburun akvaryum koylarını içine alan tekne turu var mı.yoksa buralara arabayla gidilip ayrı ayrı akşama kadar mı keyif yapılmalı.marmaris merkezden hangi yerin plajı en çok gidilmeye değer.özelden de yazabilirsin :D
    5 günü marmarise 3 günü ölüdenize ayıracağım nasip olursa :d
  • eagle-1453 E kullanıcısına yanıt
    sögüte ve bozburuna araba ile gidip sahlilde denize girilebilir. Bozburundan kalkan tekne turları ile söğüt bozburun ve çevre koylar gezilebilir.

selimiyeden ve hisarönü civarından tekne turları kalkar, selimiye turgut hisarönü bölgesini gezdirir.

ayrıca marmaris merkezden kalkan turlar kumlubük tarafına doğru gider ve yakın koyları gezdirir.

Marmaris merkezde plaj ismi vermiyorum ama içmelere giriş bölgesinde geniş plajlar var, şemsiye ücreti karşılığı girilebilecek temiz bir bölge.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.