Şimdi Ara

Marmaris ve Çevresi Öneriler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
23
Favori
40.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ay sonu marmaris fethiye kas antalya dan sivasa gecicegiz ...
    Ay sonu hava sicakliklari ozellikle Fethiyede su sicakligi nasil bilginiz varmi acaba?

Bu bolgelerde yapmak istediklerimiz 4 kisi olarak gidecegiz
    1.tekne turlarina katilmak
    2.yamac parasutu
    3.jeep safari cok soyluyorlar :)
    4.aqua parkta 1 gun gecirmek istiyoruz...
    Ve daha aklima gelmiyen aktiviteler biraz adrenalin istiyoruz:)
    Tabi bunlarin disinda sakin ve aile icin kalabilcegimiz tercihimiz yarim pansiyon oteller olacaktir pahali olmamasi tercihimiz butcemiz biraz kisitli ...

Bu aktiviteleri gecirmek icin rotamiz ilk mamaris dusunuyoruz fiyat olarak fethiye ve marmaris uygun diyorlar...
    Tessekkurler iyi tatiller

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Su sıcaklıklarının en yüksek olduğu dönem ağustos sonudur. Datça'nın uç koylarında ve söğüt gibi çevre koylarında daha serin olur bu dönemde. Onun dışında sıcaktır. Fethiye'de bu durumda.
    Marmaris bir miktar aktivite yapıp 2 3 gün kalmak için iyi ve ucuz bir merkez. Sonra Fethiye'de 2 gün kalıp oradaki aktiviteler de yapılabilir. İkisi iyi noktalar. Yerli turiste önem gösteren mekanlara , teknelere vs. giderseniz daha iyi hizmet alırsınız.

Evet Fethiye ve Marmaris uygun. 2 kişi kahvaltılı 140 TL gibi güzel yerler bulunabilir . Daha ucuzlarda kalite düşer. Merkezin kalabalığını istemem diyenler hiç durmayıp köylerde denize sıfır 200 TL iki kişi kalabilir.

Genel bilgi olarak,
    Fiyat performans olarak Haziran 15 öncesi ve Eylül 15 sonrası çok iyi olur.
    Herşey dahillere 300 TL kişi başı verip tıka basa yemektense , 150 TL çift kişilik yerlerde kalıp gezip dolaşmak daha iyi bence. belki 2 gün heves alıp açlığı bastırmak için denenebilir. Sonrası rutine döner.

• wreith kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam sımdı nettenden arastıyorum fethıyede kalacak yerımız tamam marmarıse bakıyorum merkezde kalmak ıstemıyoruz aracımızla gıdecegız daha sakın daha uygun yerler olmasını ıstıyoruz...
  • Marmaris'in güneyine doğru muhteşem yerler var
    Kız Kumu,Orhaniye , Selimiye
    Buraları görmeden ölmeyin:))

http://youtu.be/d3Ow1ACObq4
    http://youtu.be/7__Bw1kzvgU
    http://youtu.be/fh2sWzkXBz4
    http://youtu.be/WT84QBA2FGk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ingiliz turistler hakkinda bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar kız arkadaşımla marmarise gitmek istiyoruz uygun fiyatlı oteller pansiyonlar tavsiye edebilir misiniz? Evlilik cüzdanı soruyorlar mı?
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    Selimiye'ye gidin Çok güzel mekandır. Deniz tertemiz. Ben eşimle gittim evlilik cüzdanı sormadılar. sadece 1 kişinin ismini alıyolar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hknolmz

Selimiye'ye gidin Çok güzel mekandır. Deniz tertemiz. Ben eşimle gittim evlilik cüzdanı sormadılar. sadece 1 kişinin ismini alıyolar:)

Abi sagol cevapladigin ickn peki fiyatlar nedir internetim az varda bakamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    dostum biz selimiyede 2 gece kaldık 500 TL oda kahvaltı fiyatı(kişi başı değil 2 kişi fiyatı bu)

biraz daha ilerlersen 150 TL'ye de kalacağın yerler var.

Orhaniye'de 150 TL civarı fiyatlar. Booking.comdan bakabilirsin. biz ordan almıştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hknolmz

dostum biz selimiyede 2 gece kaldık 500 TL oda kahvaltı fiyatı(kişi başı değil 2 kişi fiyatı bu)

biraz daha ilerlersen 150 TL'ye de kalacağın yerler var.

Orhaniye'de 150 TL civarı fiyatlar. Booking.comdan bakabilirsin. biz ordan almıştık.

Tesekkurler malum ogrenciyim uygun yerler arastiricam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wreith Hocam merhaba,
    Marmaris ve çevresi ile ilgili paylaştığınız bilgileri okudum ve oldukça aydınlandım.
    Kurban Bayramını eşim ve çocuğumla beraber Turunç'ta geçirmeyi planlıyoruz.
    Bu bağlamda Turunç'u merkez alarak çevrede belirttiğiniz bütün koy, köy ve yerleşim yerlerini
    (Akyaka, Marmaris, İncekum, Hisarönü, Datça, Bayır, Söğüt, Orhaniye, Selimiye, TurgutBozburun vb.
    hepsini görmek istiyoruz.
    Sizden naçizane ricam ( bu arada memur olduğumu da hatırlatarak)buralarda hangi mekanda ne yiyebiliriz,
    denize girebiliriz ve eğer varsa Turunç'ta kalacak bir otel önermeniz.
    Şimdiden teşekkürler ve selamlar.
  • Hocam merhaba,
    Marmaris ve çevresi ile ilgili paylaştığınız bilgileri okudum ve oldukça aydınlandım.
    Kurban Bayramını eşim ve çocuğumla beraber Turunç'ta geçirmeyi planlıyoruz.
    Bu bağlamda Turunç'u merkez alarak çevrede belirttiğiniz bütün koy, köy ve yerleşim merkezlerini
    (Akyaka, Marmaris, İncekum, Hisarönü, Datça, Bayır, Söğüt, Orhaniye, Selimiye, Bozburun vb.
    hepsini görmek istiyoruz.
    Sizden naçizane ricam özelden de olsa ( bu arada memur olduğumu da hatırlatarak)buralarda hangi mekanda ne yiyebiliriz,
    denize girebiliriz ve eğer varsa Turunç'ta kalacak bir otel önermeniz.
    Şimdiden teşekkürler ve selamlar.
  • Merhaba iyi akşamlar dilerim.
    Bu yaz için İçmeler Sentido Orka Lotus Beach'e rezervasyon yaptırdık. Birkaç sorum olacak. Akşamları arabamız ile şehir merkezine gitmemize gerek var mı? Park yeri sıkıntısı yaşar mıyız? Minibüsler herzaman var mı? Bir diğer sorum; tekne turu için önceden rezervasyon yaptırmama gerek var mı teşekkür ederim. Bu arada tekne turu için bu siteyi buldum. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Merhaba iyi akşamlar dilerim.
    Bu yaz için İçmeler Sentido Orka Lotus Beach'e rezervasyon yaptırdık. Birkaç sorum olacak. Akşamları arabamız ile şehir merkezine gitmemize gerek var mı? Park yeri sıkıntısı yaşar mıyız? Minibüsler herzaman var mı? Bir diğer sorum; tekne turu için önceden rezervasyon yaptırmama gerek var mı teşekkür ederim. Bu arada tekne turu için bu siteyi buldum. Teşekkür ederim.

Merhaba, kaldığınız otelin hemen önünden dolmuşlar var Marmaris merkezden geçip garaja kadar gider onlara binebilirsiniz. Tekne turu için de İçmelerden binmek istersen İçmeler iskelesine, Marmaristen binmek istersen Saman İskelesi veya Marinaya gittiğinde sen istemesen de tekne turu yapanlar seni bulacaktır : ) Bineceğiniz tekneyi önceden gör kesinlikle çünkü çoğu tekne 25-30 liraya 100 kişiyi tekneye doldurup saçma sapan yemekler vererek turu tamamlıyor. Araplar ve çocuklardan sıkılabilirsiniz teknede bu yüzden biraz fazla para vererek kafanızı dinleyebileceğiniz teknelerle çıkmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Merhaba iyi akşamlar dilerim.

Merhaba, kaldığınız otelin hemen önünden dolmuşlar var Marmaris merkezden geçip garaja kadar gider onlara binebilirsiniz. Tekne turu için de İçmelerden binmek istersen İçmeler iskelesine, Marmaristen binmek istersen Saman İskelesi veya Marinaya gittiğinde sen istemesen de tekne turu yapanlar seni bulacaktır : ) Bineceğiniz tekneyi önceden gör kesinlikle çünkü çoğu tekne 25-30 liraya 100 kişiyi tekneye doldurup saçma sapan yemekler vererek turu tamamlıyor. Araplar ve çocuklardan sıkılabilirsiniz teknede bu yüzden biraz fazla para vererek kafanızı dinleyebileceğiniz teknelerle çıkmanızı öneririm.

Cevabınız için teşekkür ederim. Araba ile Bodrum'da birçok sorun yaşamıştık halen o trafiği hatırladıkça yani. Minibüsler oldukça iyi oldu. Gezi tekneleri ile ilgili bu fırsatçılığı duymuştum. Yorumunuzu dikkate alacağım. Tekrar teşekkürler.

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yardımcı olabileceğim bişey olursa mesaj atın. Etrafta kendini akıllı sanan çakal çok, kimsenin onlara para kaptırıp madur olmasını istemem.

• wreith kullanıcısına yanıt
    Selamlar.konuyu baştan sona okuyup emeğinize saygı dememek olmaz.Biz çocuklarında güvenle görebileceği yani aniden derinlemesine sahili olan bi yer bakıyoruz.selimiyeyi çok düşünüyoruz .Denizi hakkında ne söylersin. Eğer çocuk için uygun değilse alternatifi neresi olabilir sizce

• Denizi aniden derin olmayan bir yer arıyorum yazmak istedim

• Ben yazın çadır ile kamp yapmak istiyorum muğla da kamp yapabileceğim yerler tavsiye edebilir misiniz ? Yada mesela bir plaka çadır kursam karışırlar mi özel olmayan bir yere ? Tavsiyelerinizi bekliyorum ilk kamp yap isim olacak

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.