Şimdi Ara

Mars 90Lv FullFarmed Xbow H3RO Takas SM accaunt ile Resimli!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanliş Duymadiniz bu char SolfMode Accaunta Takastir. İzmirden Elden Olarak verılır yanı sehır dışı tercıhım degıldır soyleyım charı vercek olsamda elden verırım bı sorun olmaması ıcın ama dersenız ılk ben verırım Sm yı fark etmez =) tekrar soyleyım SolfMode Accaunta takastır Tercih İzmir içi elden verılıcektı) Yada 200ytl satılıktır dersenız solfmode 80 ytl char 200 Herada 2 adet 700k sp kasmıs charlarım var bıde glavıerım kasamıorum 2 pc yok =) ugrasmakda ıstemıyorum bu char ile o yuzden SM tks lıyorum

Nick:H3RO

Server:Mars

Build:Rouge&Bard

Cins:Male

Fiyat:200 Ytl Çarşamba gunune kadar 200 Ytl dir Carsamda gununden sonra Satis kaldırılıcaktır.(paranin aciliyeti vardir carsamba gununden sonra 300 Ytl dir fiyat arkadaslar izmirden elden verilir)

Yer:izmir elden izmir disi ptt

İletisim:raper088@hotmail.com 0538 490 19 19

Resimler:
    Genel

İtemler

Skiller

Skiller

Skiller

Skiller

C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nispet -- 1 Aralık 2008; 17:27:52 >

• Hırsızdır güvenmeyin %100 eminim o beni tanimiyor ama ben onu mars tan ii taniyorum elinden gecen carlar _WiTCH_ eLeGaNCe caldigi carlar CROsSBOw C3ngo0__ FaSTiNG
  • burdan bı cocguun bana borcu vardı vermedı charını aldım buradan elden satıyorum dostum ızmırde g.yalidayım alcaksan gelırım yaına yanı abuk subuk seyler yazamaya gerek yok ızmırde elden verılır
  • Profiline bakan anlar zaten bi bit yenigi vardir eminimki =)
  • ya ne dıyım blader kıskanma ıstemıyorsan alma izmirden elden verılır ısteyen alır ısteyen almaz zaten char bu carsambaya kadar bu fıyata carsambadan sonra SATISI kaldırılıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.