Şimdi Ara

Mars Athletic Club MAC Panora

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mars Athletic Club bünyesindeki MAC Panora’ya özellikle çocuklarım spor yapsın diye üye olmak istedim.
    Anlatılan özellikler hoşuma gidince üye olmaya karar verdim ve bi miktar peşinat verdim.

Ancak akşam sözleşmeyi okuduğumda anlatılanlar ile kuralların farklı olduğunu gördüm ve başlatmamış olduğum üyeliğimi iptal etmeye karar verdim.
    Kurum bilgilendirmede kendi hataları olduğunu kabul etti ve peşinatımı iade edeceğini söyledi.

21 Eylül 2013’den bu yana iade bekliyorum. Artık maillerime de cevap verilmiyor.
    Bu çaptaki bir kuruma bu yaklaşım yakışmıyor.
    Umarım bi çözüm bulabilirim.

Siz siz olun böyle yerlerle ilişkiye girerken 10 kere düşünün.
    En kurumsalının davranış kalıbı böyle.

• Yapay Zekanın Yanıtı

MAC Panora: Modern ve Lüks Bir Fitness Deneyimi

Mars Athletic Club (MAC), İstanbul'un panoramik manzarasına sahip lüks bir fitness merkezidir. MAC Panora, fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak en son teknoloji ekipmanlar ve uzman eğitmenler sunar.

MAC Panora'da, son teknoloji kardiyo makineleri, ağırlık kaldırma ekipmanları ve grup fitness dersleri ile eksiksiz bir fitness deneyimi bulacaksınız. Ayrıca, kişisel antrenmanlar ve beslenme danışmanlığı da sunulmaktadır.

MAC Panora'nın en önemli özelliği, İstanbul Boğazı'nın ve çevredeki şehrin nefes kesici manzarasını sunan panoramik pencereleridir. Bu ilham verici ortam, egzersizlerinizi daha keyifli ve motive edici hale getirir.

İster fitness yolculuğunuza yeni başlıyor olun ister deneyimli bir sporcu olun, MAC Panora ihtiyaçlarınıza göre uyarlanmış bir fitness planı sunmaktadır. Uzman eğitmenlerimiz sizi motive edecek, ilerlemenizi takip edecek ve hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

MAC Panora, fitness hedeflerinize ulaşmak ve sağlıklı bir yaşam tarzı sürmek için ihtiyacınız olan her şeyi sunan birinci sınıf bir fitness merkezidir. Panoramik manzarası, en son teknoloji ekipmanları ve uzman eğitmenleriyle MAC Panora, İstanbul'da fitness meraklıları için eşsiz bir destinasyondur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.