Şimdi Ara

Marş hiç almıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99model bi paliom var öğrenciyim kendim biriktirip aldım ama sağolsun haftada bir sanayideyim. Bugün aracı parkettim 2 aaat sonra geldim marş basmıyor akü sağlan farlar göstergeler yanıyor. Daha önce de basmamıştı ama o zaman en azından motor çalışır gibi oluyor ama çalışmıyordu o zaman çok fazla denediğim için marş dişlilerini yakmışım ustaya götürdüm dişlileri değiştir marş motoru sağlan kömürler de sağlam demişti. Şimdi aniden böyle olması sinirimi bozuyor. Araştırdım biraz kömür yanmış olabilir dediler ilk aracım olduğu için bazen kontağı fazla Uzun çeviriyorum araç çalışmadığı için. Acaba aniden bu şekilde olmasının nedeni kömür yanması mıdır ki? Eğer öyleyse kömür çok mu pahalı bit şey teşekkürler şimdiden

Araştırdım bira kimisi sigorta yanmış olabilir kimisi marşa gelen kablo çıkmış olabilir diyor bıraktığım yer karanlık olduğu için bir şey göremedim yarın kendim gidip kontrol edicem ama hiç bilgim yok marş motoru nerede onu bile bilmiyorum açıkçası
    http://i.imgur.com/bfAsFQa.jpg

şurda palio sigorta şeması bunlardan hangisi marş motoruyla alakalı ona göre elektikçiden gitmeden alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunshire -- 1 Mayıs 2018; 22:22:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.