Şimdi Ara

Mars Serverında satılık 80 level Full ınt +7 sword ve +7 shıeld ile beraber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar ozel nedenlerden dolayı oyunu bırakmak zorunda kalıyorum ve charımı satıyorum.Charım 80 leveldır skıllerı su sekılde 76 bıcheon (max) 78 cold(max) 78 lıghthıng (max) , elınde +7 sword ve +7 shıeld mevcut,ustundekı ıtem protectordur ve blue +4 ve +5'tir.Guıldı ERGENEKON'dur.Charın ısımı ıse Nıken'dir.

Cıddı olan arkadaslar msn adresımı ekleyerek irtibata gece bılır.SS'ler msnden yollanacaktır.Ankara ıcı ılk tercıhımdır...

MSN : romantik_erzurumlu@hotmail.com

Lutfen Cıddı Alıcılar Irtıbata Gecsın...

Mars Serverında satılık 80 level Full ınt +7 sword ve +7 shıeld ile beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagitaryus -- 24 Nisan 2008; 0:16:23 >

• Char Satıs Kurallarını Okuyalım

Ona Göre Eklemelerini yapalım

Bu Sekilde Satamazsın
  • Pekı okuyayımda sıtede yenıyım lınk verırsenız ona gore satısı tekrardan yenıleyım sımdıden teşekkürederim :)

EDİT:Okudum ve en kısa zamanda degıstırecegım konunun sılnmemesı ıcın rıca edıyorum.Suan servera gırıs yapamıyorum gece SS'yı alıp ve dıger gereklı bılgılerı yazıp konuyu yenıleyecegım ılgınıze ve anlayısınıza teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagitaryus -- 22 Nisan 2008; 0:04:02 >
  • uppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.