marrsta 62 lw vizart 100 m oyun parası veya 80 ytl karşılığında resim ekleyemeyi bilmediğimden ekleyemedim kusra bakmayın msn im : buu_cocuk_deli@hotmail.com alcak olnalar eklesinler konuşalım
sa 100m golda cari almak istiyorum msn ekledim acikmisin suan
takasta olabilir
eğer 100m karşılık istiyorsan ben veririm ama charın resimleri nerde charın resimleri varsa bana pm at (resimlerle beraber)
konu kapatılabilir kilit!!
bi sakıncası yoksa sebebini sorabilirmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: stafturk
quote:
Orjinalden alıntı: ß@tWo
bi sakıncası yoksa sebebini sorabilirmiyim
quote:
Orjinalden alıntı: stafturk
sebebi yok charı 64 lw yapıp o şekilde satmaya karar verdim
adam akıllı konus burada snn gıbı terbıyesızlere yer yok git başka yerde sat charını yada burda olacaksan duzgunce ol
insanlıktan nasibini almamış kişi küfür edince bişi mi oluo adam mı oluosunuz ayrıca vizartın çoookk qüselmiş
Beyler bu adam nasıl SRO oynıyor ya daha wizard yazmasını bilmiyor camış adam böyle yazıyor ya WİZART bu ne la ZART ZURT der gibi hey yaa ne günlere kaldık
NOT:Şşşt küfür eden senin yaş ortalaman kaç? söyle bakim
quote:
Orjinalden alıntı: _AutoCad_
Beyler bu adam nasıl SRO oynıyor ya daha wizard yazmasını bilmiyor camış adam böyle yazıyor ya WİZART bu ne la ZART ZURT der gibi hey yaa ne günlere kaldık
NOT:Şşşt küfür eden senin yaş ortalaman kaç? söyle bakim
char satıldı bile bide kelimenin düzgün yazılışı önemli deil çok alakadar ediosa yanlış yazılmış kelimeyi bi kağıda yazzz silindir haline getir g.. sok
adama zorla küfürr ettiriyolar bnm nasıl sro oynadımda alakadar etmez sizi oyundaki arkilerimle konuşabilirsiniz adamlara adam gibi daranırız insanlıktan nasibini almamışlara hayvan gibi
olay büyümeden kapatın şu konuyu da büyük yerlere gitmesinn