Şimdi Ara

Marshall 10 watt amfi mi yoksa daha yüksek wattlu herhangi bir amfi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. El amfi alacağım kaliteli bir şey olsun istiyorum Marshallİn 10 watt amirleri 300 lira civarı 2. Elde. Ben de bundan alayım diyorum fakat kararsız kaldım 300 liraya bilmediğim fakat daha yüksek wattlu amfiler de var. Klasikten elektroya geçicem bu yüzden daha başlangıç seviyesindeyim.

Sizce ne almalıyım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Marshall 15r bulunabilir o fiyata veya blackstar id core 10 bakın 2.el

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • line 6 spider alabilrisin hocam marshal falan giriş seviyesi amfiler çok tatsız geliyor sesi. temiz bir ikinci el iş görür. korkmayın mal sağlamsa aldığınız fiyata geri satarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalmak istediğiniz tür hangisi? jazz, metal, heavy, rock?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopolidas

çalmak istediğiniz tür hangisi? jazz, metal, heavy, rock?
    genelde Duman Arctic Monkeys vb. grup şarkıları çalıyorum hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

genelde Duman Arctic Monkeys vb. grup şarkıları çalıyorum hocam

Alıntıları Göster
    hangi türe giriyor bunlar?

genel olarak blackstar id 10, boss katana mini ile orange crush marka amfilere bakabilirsin.

roland micro cube de iyidir. 2w veya 3w fakat evde çalışacaksanız oldukça yeterli sesi vardır. 2. el bulabilirsiniz. bunların yeni modeli işte boss katana mini oluyor.

istanbuldaysanız aşağıdaki ilana bakabilirsiniz internetten buldum:

aşağıdaki ilandaki amfi de iyidir:

roland cube 20gx artık satılmayan bir ürün fakat her türde müzik için iyi sesleri vardır. internetten reviewlarına bakabilirsiniz. satılsaydı şu sıralar 1900~2000 TL aralığında olurdu. 950-1000 TL ye elden alabilme durumunuz olursa baya iyi o fiyata. processore geçene kadar idare eder 4-5 yıl rahat.

ben de yeniyim bu konularda. internetten yüzlerce review okudum. bu dediklerim hep iyi modellerdir.

marshall için yazılanları özet geçersem başlangıç için iyi fakat 5-6 ayda sıkılırsın seslerinden diyorlar. dolayısıyla başlangıç evresini aştıktan sonra artık kesmiyor deniyor. bu durumda yeni amfi alacağınıza en baştan belirlediğiniz marshall amfi fiyatına yakın fiyatta yukarıdaki modellerden alabilirsiniz, sizi daha uzun süre idare eder.

eksik olarak gördüğüm roland micro cube'lerde equalizer yok, blackstar id 10'da da equalizer tek tuşla yapılıyor.

atıyorum metal çalacaksanız gain'i yükseltip (%70 ve üzeri), bass ve treble'ı %60-%80 aralıklarına çekip middle'ı da %30-40 aralığına alırsanız güzel sert bir ton elde edebilmeniz gerekli. dolayısıyla equalizer önemli. yalnız roland micro cube'da başka yerde ayarı var orada çalacağınız müzik türünü seçebiliyorsunuz size direk hazır modifiye edilmiş bir ton geliyor ve gerçekten güzel bir ton oluyor. yani fiyatına göre iyi ürün 600-700 TL civarında 2. el roland micro cube GX bulursanız kaçırmayın derim. GX olan yeni modeli, daha sert sesleri var.

metal için Peavey Vypyr 15 diye de bir model var. sahibinden'de birkaç ilanı var şuan. bu amfinin çok ayarı var.

bunların dışında line 6 çok önerilmiyor. sırayla yazarsak:

1- peavey
    2- roland
    3- boss katana
    4- blackstar
    5- orange

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 26 Ocak 2020; 22:26:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.