Şimdi Ara

Marshall amfi tavsiyesi yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5-6 senedir elektro gitar çalıyorum.halen ilk gitarım cort x2’yi kullanmaktayım. Ancak kısa bir süre içinde les paul’uma kavuşacagım.Ayrıca boss me-70 prosesörüm var.Her tarzda çalıyorum thrash, blues, jazz, rock…Evde kullanacağım 15w-30w arası bi amfiye ihtiyacım var.eski amfim 15w washburn idi.Marshall almayı düşünüyorum.ancak mg serisi fiyatı uygun olmasına karşın pek tavsiye edilmiyor.Avt deniyor onlar da çok pahalı.Siz ne dersiniz Marshall 15-30w arası fiyatı en fazla 450tl gibi hangi amfiyi tavsiye edersiniz

• Hocam sizin anlattığınız amfi buhttp://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=215&gid=92

Ses kayıtlarını dinledim ama pek güzel gibi durmuyor açıkçası
  • mg30dfx'te reverb,chorus... gibi efektler var.ancak bence bunlara gerek yok çünkü zaten prosesörüm var.o yüzden o amfiye verecegim 470-480 liranın çoğu efektlerden kaynaklanacak.onun yerine efektsiz modeller tercih ederim.mg15cdr gibi.yine de saol. peki mg15cdr ve avt20 hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan var mı.avt20 çok pahalı ama çok tavsiye ederseniz alabilirim.özellikle distortion'ının tatmin edici olması lazım benim için.A.H'leri iyi yakalamak falan için.
  • Özellikle marshall mı arıyorsunuz? Marshall'ın distortion tonları pek tatmin etmediğini duymuştum..Metal değilde daha çok rock için diyorlardı.Yine bir araştırın
  • evet özellikle marshall arıyorum.sizin dediğiniz gibi düşünenler de var çevremden evet.ancak bu işle baya ilgilenen çoğu arkadaşım marshall tavsiye ediyor.mg15cdr'nin fiyatı baya uygun.Bu modelle ilgili bilgisi olan varsa söylesin lütfen
  • Kardesım bızım bı arkadasta vardı mg15cdr guzele benzıyordu ses tonu fılan guzel bır amfı bence ama senın kararın yanı coook coook ıyı bı amfı degıl ama dersınkı bu bana yeter al derım ama yok dersın benm param var daha ıyı amfı alabılırm dersen gıt bundan daha ıyısını al
  • 30 wattlık marshalldan cacık olmaz cidden. Hindistan malından hayır gelmz bir şey bekleme.
    O fiyata daha iyi amfiler bulabilirsin araştır biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragonborn -- 30 Kasım 2009; 12:45:24 >
  • Benim amfimi tavsiye edebilirim..Taksim Tünel'den peşin 250liraya alabilirsin..

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6879&gid=1195
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gushi
    Benim amfimi tavsiye edebilirim..Taksim Tünel'den peşin 250liraya alabilirsin..

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=6879&gid=1195

Bu epeyce iyi bir amfidir, ama illede marshall alacagim dersen bilemem.
  • marsh kesinlikle alma kesmez yani o fiyattaki amfiler kaliteli olmaz

ibanez al dist tonları çok harika

herkeze sorabilirsin yani ibanez daha iyidir dist yönünden
  • randall v2xm her türlü. üstünde 12'' celestion rocket50 var. o fiyata o speaker'ı hiç bir amfide bulamazsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon96

randall v2xm her türlü. üstünde 12'' celestion rocket50 var. o fiyata o speaker'ı hiç bir amfide bulamazsın..

Arkadaş iyi bir tavsiyede bulunmuş. Bencede v2xm iyi seçim olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.