Bildirim
Marshall Major II Önerir misiniz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu Marshall modelini mağazada denedim. Gerçekten tasarımı çok hoş, kulaklığın pamuk kısmı da yumuşak ve çok rahat. Ses kalitesi iyi ancak öyle aman aman da değil. Açıkçası ben bu kulaküstü kulaklıklardan kulakiçinde aldığım performansı duyamıyorum. 150 lira civarı bir kulakiçi bana 400-500 liralık bir kulaküstünden daha iyi geliyor.
Ancak kulaküstü çok istiyorsanız denediklerim arasından hem bütçe dostu hem de ses kalitesi olarak şu modeli beğenmiştim, basları da iyiydi.
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_jbl-t450-control-talk-oe-kulak%C3%BCst%C3%BC-kulakl%C4%B1k-siyah-1170349.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishpower$ -- 1 Ağustos 2017; 12:40:0 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklığın sesi azaldı
- jbl kulaklık bataryası
- media markt ödeme reddedildi
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- en iyi bluetooth kulaklık
- sennheiser orpheus
- airpods orjinallik sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X