Şimdi Ara

Skulls and Bones Tavsiye Eder misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar: Korgeneral
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun Deluxe Edition versiyonu Mega indirimde 649 TL. Almayı düşünüyorum, 2 kişi co op oynamayı düşünüyoruz. Sizce değer mi?

1. Standart yerine deluxe edition almaya değer mi?
    2. Oyunu almaya değer mi?

Oynayanlar yorum yaparsa çok sevinirim.Skulls and Bones Tavsiye Eder misiniz ? 

• 10 tl olsa bile 5 kez düşünürdüm, 600 mü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Mayıs 2024; 11:6:44 >
  • Cidden o kadar mı kötü üstadım. Videolardaki gibi albenisi yok demek. Sid Meier Pirates gibi birşey arıyordum. Sea of thieves de bordolama yüzünden soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 20 Mayıs 2024; 14:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korgeneral kullanıcısına yanıt

1 seneye sunucuları kapatırlar o da alanlara ayıp olmasın diye, bıraksan şuan kapatırlar oyuncusu var mı acaba.

• Bu oyunu alıp da beğenen hiç yok mu? Sadece aksiyon için bile oynanmaz mı?

• Hocam oyun yıllarca geliştirme sürecinde beklemede kaldı, bir nevi ölü doğurdu Ubisoft bu oyunu. Çok büyük fiyasko oldu zaten 2 3 ay içinde %50 indirimi de çaktılar. Ya 1 seneye komple fişi çekerler ya da fp2 olur bu oyun.

• Oynanmaz. Kapalı betasını ve oyun ilk çıktığı zaman oynadım. 5 para etmez aşırı sıkıcı bir oyun. Korsanlıkla da pek bir alakası yok ayrıca. Gemi olarak oynuyorsun oyunda, World of Warship filan uzun süre oynayıp çok sevdiysen belki önerilebilir ama onun dışında vasatın altı bedava olması gereken bir oyun. 11 sene önce çıkmış Black Flag bundan çok daha iyidir.

• Beni büyük bir hatadan döndürdüğünüz için teşekkürler. Şimdiye videolardan etklilenip 10 defa almıştım.

Edit: Lords of Fallen aldım. Taş gibi oyun. Sayenizde, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 29 Mayıs 2024; 3:26:33 >
  • Oyunu Premium Edition versiyonunu aldık 2 kişi. Çok memnun kaldık, Sea of Thieves deki saçmalıklar yok, deniz savaşları heyecanlı. Görevler tatmin edici. Bu paraya değer kesinlikle. 613 TL.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.