Şimdi Ara

Mart gibi konuları bitirmek (mezun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eşit ağırlık 3kdan mezunum tyt 73k. başlayalı bir ay oldu sistem oturtmakta zorluk çektim biraz ama son 1 haftada iyice oturttum. Sabah 9 gibi başlayıp akşam 17 ye doğru bitiyorum. bir yılımı kapsayacak bir plan hazırlamıştım en başta şu an ona uyarak gidiyorum tyt ayt konuları şubat sonuna bitecek inşallah. konuların yanında derse göre 1 ya da 2 sb çözerek gidiyorum. ilk 100 isteyen bir mezuna göre martta bitirmek iyi bir tarih midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 20 Ekim 2019; 20:1:7 >

• anladım hocam teşekkürler bakalım diğer arkadaşlar ne diyor
  • Benim plana göre de Mart sonu bitecek bir tek ayt coğrafya nisana sarkabilir zaten onu bir genel tekrar edeceğim sadece. Bence iyi hocam 2 ay kalıyor hemen hemen sınava sonrasında günlük tyt genel+ayt bölüm atmayı düşünüyorum bir de sözelleri sürekli tekrar edeceğim. Ben de sana şunu sorayım şuan acil çözüyorum yeni başladım sayılır ama normal hızıma göre baya yavaş gidiyor zamanla mı arttı senin hız denemelerde çok süre sıkıntım yok mezun yılımda ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Valla 1 ay kala bile bitse 10 numara kalan sürede deneme + analiz hız kazanmaya oynarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de ilk 100 istiyorum ama nisan ortası gibi bitirme hedefim var.

zaten en büyük eksiğim sözeller onları bilerek öteliyorum. sözellere başlamıştım ama erken başlamanın mantıksız olduğunu düşünüp bıraktım. aceleleri yok zaten şu an hedef fen'i temizleyip 18-19 yapmak. sayısal kısmından da tekrarlar falan yapıyorum. soru çözerek, deneme çözerek vb.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 21 Ekim 2019; 19:42:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.