Şimdi Ara

Mart Passat 2500 adet talisman 140 adet satmis (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Polo, jetta, passat hiç filo aracı değil demi ? Aç araç kiralama şireketlerine bak hangisi daha çok var. Reno filo satıyor vw satmıyor demek ahmaklıktan başka birşey değildir.
  • Talisman satışları tam olarak başlamadı diye biliyorum. Bayilerde araba yok diyorlar.
  • reno orta tabakanın markası. hiç bir zaman d sınıfında çok satamaz.
  • 2 3 mesaj üstte filo satışlarından bahsettim. Türkiyenin açık ara En fazla filo satan markası Renault 2nci sıradaki dördü bile 2 ye kalıyor. Bu nedenle bireysel müşteriye tok satıcı. Yüksek fiyat verip, cok fazla secenek sunuyor. Dacia loganin Renault ablemiyle satılması bile filolara yönelik bir hamle bence. Talismanı planlarkende sadece filoları düşünmüşler. Yoksa benzinli motor ile çok daha aşağıdan başlamaları gerekirdi fiyatlamaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok talisman sınırlı sayıda gelmiş miş, yok millet kaliteden ne anlar mış.
    Tamam Doğuş ve vw bende kızgınım. Ben de biçok sorun yaşadım.
    Ama kimse kusura bakmasın piyasayı bu kadar eline almış bi markanın karşısına eğer sağlam girmek istiyorsan en az 20-25 bin ucuza araba satacaksın.Bugün yılların modeosu bile tutunamazken renonun 140binden kapı açması tam bi facia.
    Mesela opel insignia otomatik dizeli piyasaya sürdü ve fiyatı ucuzlattı. Bunun meyvelerini 2-3 seneye kalmaz alır.Öyle hemen olmaz.

Öyle kendini yukarıdan satarsan anca 140 kişiyi kandırır geri kalan 30-40bin kişi gider belli markaların aracını almaya devam eder.

Bu arada renodan çok renoyu düşünenleri gördükce gülüyorum. adamın umrunda değil satmış satamamış bizimkiler bir yerlerini yırtıyor.
  • Aracın fazla satmamasının bir nedeni de 130 hp lik ve 160 hp lik arasında sadece 4500 civarı fark olması.
    Bu sebeple zaten alacak Adam 160 lığı tercih eder.
    130 luk için istenen fiyat fazla. Aralarında en az 10 bin fark olmalıydı.
    Yanlış fiyatlama politikası var bana göre.
    Bu arada 160 lığın fiyatı üst donanım olarak 132.500 TL. Highline passattan daha dolu, daha güçlü ve yaklaşık 10 bin ucuz.
    Normal şartlarda passata tercih edilmesi lazım ama...

• hfguler kullanıcısına yanıt
    Reno ve fordun toplam filo satışında VW fazla satış yapması doğrudur. Ben zaten bu konuda birşey demedim. VW'in kendi içindeki filo oranının passat ve jetta ile aynı segmentteki diğer markaların muadillerine göre fazla olduğunu ima ettim. Renonun filoda sayısal olarak kafayı çekmesini sağlayan model symbol. Ama kaç adet talisman filoya satılır şimdi. Belki senede 10. Ford kaç tane mondeo filoya satabilir. Satacaklarının tamamına yakını fiesta, focus olur. Ama VW'de filoya satışlarda jetta ve passatın kendi içlerinde oranı, talisman, mondeo gibi araçlara oranı tartışılmayacak kadar yüksektir diye düşünüyorum. Dediğim gibi, gözlemlediğim birçok şirketin (özellikle yabancı menşeili) müdür ve yönetici araçları jetta ve passat. Diğer markalar daha alt sınıf ve düşük fiyatlı araçları filoya satabiliyor.
  • Kablocu_16 K kullanıcısına yanıt
    Dediklerini kısmen katılıyorum. VW yaklaşık yüzde 30lardan 20 lere düşse de filo satışı yapmakta.ama artık jetta satamiyor. Dizel yok çünkü. Tiguan ve cc hariç diğer tüm modellerin filo satışı mevcut bana göre. Tabii elimizde bir rakam yok.sadece bizim fikrimiz. Passatin yüzde 15i filodur diye düşünüyorum. Sonuçta filo için pahali bir araç. Şuan jetta yerine filolar Octavia alıyor. VW polo en büyük paya sahiptir şuanda Eskiden jetta idi.

• 10'da biri satar dediğimizde fanatik diyorlar, d segmentinde passatı anca premiumlar geçer ki bir tek c180 yaptı o da bir ay mı iki ay mı ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Eskiler bilir, laguna ilk çıktığında her taraf dolmuştu. Tüm araçlar için sıra vardı ya, laguna da daha çoktu.

Talisman da böyle olur gibime geliyor. Ama satmak isterlerse tabi... Hangi model çok kar bırakırsa o modele yükleniyorlar çünkü.

Laguna hiçbir zaman sınıfının en çok satanı olmadığı gibi, hiç de tutulmamıştır. Millet megane ile aynı paraya sattı haberiniz yok galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Eskiler bilir, laguna ilk çıktığında her taraf dolmuştu. Tüm araçlar için sıra vardı ya, laguna da daha çoktu.

Talisman da böyle olur gibime geliyor. Ama satmak isterlerse tabi... Hangi model çok kar bırakırsa o modele yükleniyorlar çünkü.

Laguna hiçbir zaman sınıfının en çok satanı olmadığı gibi, hiç de tutulmamıştır. Millet megane ile aynı paraya sattı haberiniz yok galiba

97-99 arası model bazında satış rakamı var mı bilmiyorum ama 98 de 6.700.000 gibi bir rakama aldığımızda, diğer modellerin esamesi okunmuyordu.

• 140 adet aşırı derecede başarılı..
    O fiyata reno alacak 140 kişiyi bulmak takdire şayan..

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

1.2 tce motoru koyup fiyati 75 80k lara çekmedikçe passati izlemeye devam ederler.bu piyasayi takmıyorsan arabayı da getirme.

Aynen hocam. Biz bunu anlatamıyoruz. Yada reno sallamıyor, alan alsın havasında. D segmentte gözü yok.
  • Bu 140 kişi DH'de antiVW post kasanlar sanırım Baksanıza kimse bunları sallamıyor, alıyor da alıyorlar passatı. Bunlar emisyon dedikçe, saatli bomba dedikçe daha fazla satıyor bu araba
  • yeni satışa çıkan bir araç şubat satışı 44 mart satışı 140 bu gidişat mı tırsıttı da savunma yapıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.