Şimdi Ara

Martı Jonathan Livigston

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuduğum ilk kitaptı. 1. sınıfın sonunda herhalde öğretmen okutturmuştu. dün d&rda gördüm. direk aldım. dün gece bir solukta bitirdim. çok ilginç geldi. hayal meyal hatırladığım bir anıyı yeniden yaşamak gibi. kitapta güzel olunca insan ayrı bir zevk alıyo. kitaplığımın başköşesine koydum. sanırım herzaman saklıycam.

bilmeyenler için: Martı Jonathan Livigstonı anlatıyor. herkesten farklı, sıradan olmayan, özgürlük peşinde koşan, becerilerini geliştirmeye çalışan ve bu sebeplerden dolaya sürüsünden kovulan bir martıyı. okumaya değer. ama benim için çok daha fazlasını ifade ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi May Day -- 12 Temmuz 2010; 11:28:09 >

• Ötekileştirilme sürecini anlatan çok güzel bir hikaye. Bence herkese zorla okutturulmalı bu tür kitaplar. Böylelikle kendinden farklı olanlara saygı duymayı öğrenebilirler.
  • Harika bi öykü, tavsiye ederim.

@May Day, dostum virgüllere dikkat etsen daha anlaşılır olur son paragraftaki 2. cümlen. ama olsun, böyle bi kitabı hatırlattığın için yine de teşekkürler
  • virgülleri herhalde sonradan koydum karışmış. editledim.

@uygurca, zaten her insan farklı ve özel değil midir? bence bu aslında insanın içindeki birilerini ezme ihtiyacı, rekabete girme ve üstünlük kurma isteği için bir bahane. ne mutluki bana da zamanın da zorla okutturmuşlardı
  • Aldım listeye, Sahhaflara gittiğimde bulursam alıcam.
  • Ben de okudum kitap güzel de kitabın yarısı siyah beyaz martı resimleriyle doluydu.
  • Öyle olmayan baskılar da var.
    Yayınevi ile alakalı o resimler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mükemmel bir kitaptır.
    Ayrıca Kadıköy Anadolu Lisesi'nin mezunlarına 'MARTI' isminin verilmesine sebebiyet olan kitaptır.
  • Merhabalar,
    Martı kitabını sevdiysenizwww.androideas.com da Jonathan'ın hayatını kendi karararlarnız ile şekillendirdiğiniz ücretsiz tarayıcı oyunumu deneyebilirsiniz. Tamamen amatör bir oyun ama deneyip geribildirim verirseniz sevinirim.Martı Jonathan Livingston Oyun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.