Şimdi Ara

Marvel Heroes Oynayanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu oyuna yeni başladım ve sardı oynayanlar beni ekleyebilir nick verebilirler fakat türkçe olmadığı için zorlanıyorum bazı yerlerde rehber falanda yok.Ekliyecek arkadaşlar oyunda yada isterseniz konunun altına yardım edebiliriz birbirimize :D
    Daha 8 lvlım yeni başladım oyunda hero düşürebiliyormuyuz kaç lvlda düşüyor peki hero satan npc var ordan kristal tarzı birşey istiyor ilk lvllarda görev sayesinde 100 adet veriyor kristali onunla alabiliyorz kestiğimiz insanlar canavarlardan falanda 1x düşüyor.Herolar bosslardanmı düşüyor. :D

• hero düşüyor, ayrıca o bahsettiğin şeyle istediğin heroyu alabilirsin. Yada rast gele kutuyu alırsın ilk başlarda oradan düşebilir. İstediğin "kesinlikle bununla oynarım" dediğin varsa onun için biriktirebilirsin. Kısaca hero farm işi artık zor değil. Zaman içerisinde istediğine sahip olursun.
    Her bossdan düşmüyor şansa dayalı. Şansını arttırmak için "special item" yüzdeni yükselten eşyalarla oynayabilirsin.

level 10 kadar düşen yeşil ve üstü kalite şeyleri CRAFT vendora bağışla (alt+sağ click vendorla konuşup). Level 10 dan sonrasına gerek yok. Ayrıca gerekli değilse gereksiz şeyleri lootlayıp bankanı doldurma (yada çantanı). Oyunun bir zorluğu yok aslında, 1-2 güne daha rahat çözersin. Yada youtube dan türkçe videolara göz atabilirsin. (videolar biraz eski olduğundan söylenen şeylere pek takılma. Eskiden baya zordu çünkü..)

vakit olmadığından daha uzun yazı yazamayacağım.

• craft vendor nerde acaba tam olarak ve bağışlıyınca ne işe yarıyor.
  • craft vendor her yerde. Bağışladıkça yeni tarifler açılıyor. Açılan şeyler pek önemli değil aslında. Onlarla uğraşıp vakit kaybetmene gerek yok. Sadece düşen yeşil mavi mor ları toplayıp, ona bağışla uğradıkça (B ye basıp dönüp bağışlayıp, tekrar b ye basarsan kastığın yere geri dönersin bilgin olsun)

şurada neler olduğunu görebilirsin:http://marvelheroes.gamepedia.com/Crafting

buradaki en önemli şey elbiseye özellik ekleyebilmek. Şuan beniim eklediğim özellikte, +1 int, +1 fight +%25 drop rariry var.. (%5 fazladan xp, %5 hasar, ve %25 daha kaliteli drop)
  • nickin ne oyunda benimki JeTLeee
  • bu hero satan npc nerede aradım ama bulamadım
  • her yerde var ya.. tepesinde $ işareti vardır birşeyler sattığını gösteren. Avangers tower ın, sol tarafında var (balkona çıkan yere değilde, yukarı merdiven çıkıyor. Orada )

175 tane ye random açtım, şansıma DEADPOOL düştü :P

oyundaki nick Arabeni fakat, fazla soruyu cevaplayamam :P. oyun süresi az, hemde bende yeni sayılırım =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Heroes Of Newerth [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    God Of War Ragnarok PS5
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün oldu bende yeni başladım steam üzerinden indirmediğim için alışveriş yapamadım sonra paypal ile sorunsuz yapıldığını gördüm ama gerek kalmadı 175 kristale zaten satın alacağım wolverine çıkınca oyuna bağlandım.Potansiyeli çok yüksek bir oyun storm ile başlamıştım artık yüzüne bakmam gerçi deadpool da çok komedi ekleyin birlikte oynıyalım. nick FunnyC
  • dp bana düştü 3 günde 60 oldu :P. gerçi 52 hawkeye ile yardım ettim. Random hero olayıda yeni başlayan için baya güzel birşey. Zaten kafadan 100 ü veriyor. Bende ms marvel satın alacağım 400 tane birikince. 2 tane 60 olsun elimin altında :D.

content eklenince dediğin gibi güzel olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emberci -- 13 Eylül 2013; 18:16:25 >
  • Merhabalar, PSDN915 oyundaki ismim. Eğer aktif olarak oynayan varsa bana PM atarsa sevinirim. 10 Lvl de takılıp kalıyor tüm karakterler ne yapmak gerek anlayamadım tam olarak. Facebook/Erkan.TNR ile de bana ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSDN915

Merhabalar, PSDN915 oyundaki ismim. Eğer aktif olarak oynayan varsa bana PM atarsa sevinirim. 10 Lvl de takılıp kalıyor tüm karakterler ne yapmak gerek anlayamadım tam olarak. Facebook/Erkan.TNR ile de bana ulaşabilirsiniz.

10 levelde takılıp kalanlar açılmamış karakter eternity splinter veya Gerçek para ile alınıyor deneme gibi bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 18 Eylül 2016; 2:35:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

quote:

Merhabalar, PSDN915 oyundaki ismim. Eğer aktif olarak oynayan varsa bana PM atarsa sevinirim. 10 Lvl de takılıp kalıyor tüm karakterler ne yapmak gerek anlayamadım tam olarak. Facebook/Erkan.TNR ile de bana ulaşabilirsiniz.

10 levelde takılıp kalanlar açılmamış karakter eternity splinter veya Gerçek para ile alınıyor deneme gibi bir şey

Hangilerinin deneme olmadığını göstermiyor ama bu oyun
  • quote:

quote:

quote:

deneme olmayanlarda 1/60 yazar 1/10 olanlar denemedir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

deneme olmayanlarda 1/60 yazar 1/10 olanlar denemedir.

Oyunda beni ekleyebilir misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.