MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Deluxe sürüm aldık forumdan bir arkadaşla beraber. Tam tahmin ettiğim gibi geldi fiyat ama fazla uzun sürmeyebilir, elinizi çabuk tutun
-
Valla Sony e helal olsun. Ülkenin şuanki ekonomisine rağmen bu fiyatlara ön sipariş açmalarını ayakta alkışlıyorum. Birde türkçe altyazı olsa tadından yenmezdi.
-
Yapıştırdık ön siparişi bu dövizde 799 iken kaçırmamak lazımdı euronun 26 olduğu yerde yakında 1200-1300 olur.
-
Standart Sürüm alarak ben de bu fiyatı değerlendirdim. Şu ekonomide 30-31 euro civarına geldi.
-
PS5 sahilleri olarak çok şanslıyız.. Bu oyun PC'ye çıkana kadar fiyatı 2000 TL olur yapıştırın gençler 😁😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya store'da 80€ bizde 30€ beleşe almışız resmen.
-
Nasıl oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyat beni al diyor resmen. bu ay mirage'dı alanwake'di derken ekime yatırım yapmış olduk hep:)
-
Yabancılar fark ederse yapışırlar ve fiyat anında artar ülke kilidi yok malum Sabah sabah ilk iş olarak spidermani almak ile iyi yaptık.
-
alınır bu geldiği gibi
-
Çöktüm çöktüm. Az önce uyandım uykulu gözlerle 800 liralık olduk bir anda
çok karlı bir iş yaptık, almayan düşünsün bu saatten sonra.
Normalde kura göre hareket etseler 1999-2099 TL olması lazım. 80 € = 2073 TL yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 16 Haziran 2023; 11:45:59 > -
Hayırlı olsun hocam,iyi oyunlar şimdiden 🤚🏻😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Resmen bedavadan biraz pahalı bir kalıp orta kalite 600gr peynir 130 lira artık. Direk yapıştırdım bu ay fena depo yaptık
-
Teşekkürler. Herkese hayırlı olsun, iyi oyunlar.
Ön sipariş geçildi , hazır ve nazır bekliyoruz:)
Aldım ben de. Banka kampanyalarıyla baya uyguna geldi. Alacak olanlar elini çabuk tutsun kesin zam gelir buna.
Ülke kilidi vardı sanki ??
Hayır ülke ve bölge kilidi yok normalde. Sonradan yaptılarsa bilmiyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X