Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.625
Cevap
57
Favori
80.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deluxe sürüm aldık forumdan bir arkadaşla beraber. Tam tahmin ettiğim gibi geldi fiyat ama fazla uzun sürmeyebilir, elinizi çabuk tutun MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] 

• Valla Sony e helal olsun. Ülkenin şuanki ekonomisine rağmen bu fiyatlara ön sipariş açmalarını ayakta alkışlıyorum. Birde türkçe altyazı olsa tadından yenmezdi.

• Yapıştırdık ön siparişi bu dövizde 799 iken kaçırmamak lazımdı euronun 26 olduğu yerde yakında 1200-1300 olur.

• Standart Sürüm alarak ben de bu fiyatı değerlendirdim. Şu ekonomide 30-31 euro civarına geldi.

• PS5 sahilleri olarak çok şanslıyız.. Bu oyun PC'ye çıkana kadar fiyatı 2000 TL olur yapıştırın gençler 😁😁

• Almanya store'da 80€ bizde 30€ beleşe almışız resmen. MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] 

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fiyat beni al diyor resmen. bu ay mirage'dı alanwake'di derken ekime yatırım yapmış olduk hep:)

• Yabancılar fark ederse yapışırlar ve fiyat anında artar ülke kilidi yok malum MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU]  Sabah sabah ilk iş olarak spidermani almak ile iyi yaptık.

• alınır bu geldiği gibi

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Çöktüm çöktüm. Az önce uyandım uykulu gözlerle 800 liralık olduk bir anda MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] 

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

çok karlı bir iş yaptık, almayan düşünsün bu saatten sonra. MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] 

Normalde kura göre hareket etseler 1999-2099 TL olması lazım. 80 € = 2073 TL yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxx Mulder -- 16 Haziran 2023; 11:45:59 >
  • Tranquillity kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam,iyi oyunlar şimdiden 🤚🏻😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Resmen bedavadan biraz pahalı bir kalıp orta kalite 600gr peynir 130 lira artık. Direk yapıştırdım bu ay fena depo yaptık MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] 

• fatihsar kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Herkese hayırlı olsun, iyi oyunlar. MARVEL&#39;S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] 

• Ön sipariş geçildi , hazır ve nazır bekliyoruz:)

• Aldım ben de. Banka kampanyalarıyla baya uyguna geldi. Alacak olanlar elini çabuk tutsun kesin zam gelir buna.

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt

Ülke kilidi vardı sanki ??

• Beckonn B kullanıcısına yanıt

Hayır ülke ve bölge kilidi yok normalde. Sonradan yaptılarsa bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.