Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.625
Cevap
57
Favori
80.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ne tr hocam, ne gerek var

• inşallah oyun yine çok kısa değildir

• Doom kullanıcısına yanıt

Boş iş bunlar. Sen bi kere denemeden oyun satışları böyle diyemezsin. Dublajlı Uncharted Türkiyede 200k satarken, altyazılı witcher 3 10k satıyordu. Bir oyunun Türkçe olması oyuncuyu cezbeder bu + boost olarak satışa yansır.

• 26 tane dil var Türkçe yok.. Bu düpedüz art niyettir başka açıklaması olamaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler İnsomniac Games'e toplu olarak Türkçe dil neden yok diye bir mail atsak.. Ne cevap verecekler acaba merak ediyorum..

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Yapalim aynen. Bu resmen sacmalik. Irkcilik gibi birsey. 26dil icinde 27 yapmamak sacma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shad0w kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir kampanya hocam bir ara forumda gördüm bişeler ama sormayı unuttum. Bizde faydalanalım artık mecbur ilk günden alıyoruz. Şimdi ff16 ve phantom liberty de alacam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Gerçekten ciddiyim İngilizcesi iyi olan bir arkadaş güzel bir dille durumu anlatsın neden ülkemizde dil desteği yok diye soralım belki bir etkisi olur.. Fince bile var lan fince hangi ülke onu bile bilmiyorum bizim ülkemizden daha mı gelişmiş daha mı çok satıyor?!.. Nedir bu ayrımcılık ben anlamıyorum ya neden biz satın aldığımız para verdiğimiz oyunu kendi dilimizde oynayamıyoruz neden bizim hakkımız yok mu?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 16 Haziran 2023; 14:20:29 >
    Finlandiya nasil bilmezsin hocam yapma

Adamlar ekmek almaya giderken bi de oyun alayim diyecek gucteler.

Ben yurtdisindayim ingilizcem var. Ama bir sikayet olucaksa toplu mesaj atilmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam Finlandiya, Norveç, İsviçre kendi dilinde olmasa bile, İngilizce çok rahat anlayıp konuşan ülkeler. Gerçekten bir art niyet var.

Yani satış bakımından 9 milyonluk Macaristan dan daha az mı satacaklar ki 83 milyonluk ülkenin diline çıkartmıyorlar. Bence bu konuda direkt PlayStation Türkiye denen garabet kurum sorumludur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Biliyorum kral onu lafın gelişi söyledim😁😁 O zaman sen güzel bir dille mail hazırla hocam buradan toplu olarak herkes kendi mail adresinden İnsomniac Games'in iletişim adresine göndersin.. oyunun çıkmasına 125 gün var belki bir sonuç alırız..

• h@mza H kullanıcısına yanıt

PlayStation Türkiye'nin sorumlu olduğunu zannetmiyorum öyle olsa God Of War Ragnarok, The Last of us part 1-2, Ratchet and Clank gibi büyük bütçeli oyunlarda Türkçe gelmezdi.. Bence sıkıntıyı Marvel çıkarıyor.. Dahs önce ki oyunda da böyle söylentiler olmuştu Marvel istemiyor diye bir yazı okumuştum..

Insomniac Games'ten gelecek cevap;

Zaten oyunu ucuza alıyorsunuz, bir de altyazı mı istiyorsunuz?  

Haklısınız hocam. (:
    Ben Insomniac Games in her twitinin altına bombalıyorum. Kendi sitelerinde support kısmında ticket oluşturma göremedim. Toplu bir şey yapalım tabiki. Linçse linç , kibarlıksa kibarlık her şekiide varım 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  •    

• SOLID SNAKE kullanıcısına yanıt
    Nays kart 500/100 var. Papara 200/20 var. Bide Uption 100/50 var ama bu ay sona eriyor.

FF16 fiyatı da güzel. O da zam yiyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 16 Haziran 2023; 14:33:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ratchet ve Clanke sen türkçe altyazı yap koskoca büyük bütçeli oyuna yapma. O da insomniacın oyunu tr de çok mu sattı sizce. Spiderman olayında bu işin içinde marvelda var belkide onların yüzünden tr olmuyor bu oyun

• Olabillecek en dip fiyattan ön siparişe açılmış oyun şu kur da bu kadar beklemiyordum açıkçası.

• Sabah bi gazla gidip standart sürüm aldım da deluxe de alınabilirmiş. İade et diğerini al ps store'da yapılmıyor değil mi? İşlem geçmişinde düz yazı var. İade vs bulunmuyor. Olmuyorsa standart ile oynayacağız artık.

• Asetil Co A kullanıcısına yanıt

iadeyi ps müşteri temsilcisini arayıp yaptırabilirsiniz 48 saat içerisinde iade oluyor ama o sırada zam yerse bilemem :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.