< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (80. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Debug menü sağolsun yeni gelen NG+ trophysini hiç uğraşmadan aldım.
justin (@Jizayy_) on Xtwitter@AnthsGilms debug menu > reload > set mission to GP_A3_FINALFIGHT > set objective to GP_A3_FINALFIGHT_CINE_END > press reload > then skip cutscenes until you get the trophy (make sure this is on new game plus settings)https://twitter.com/Jizayy_/status/1765859541374079335 -
Japonya psn için 200 tl spiderman var enebada arkadaşlar yumulun.Japon hesabı açıp aktif edenler olmuş twitterda
-
Hep gavurlar mı vpn ile oyun alacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ban yemeyeceğime emin olduğum an çekeceğim de çok teredütteyim
-
hocam son durumunuz nedir
-
Cesaret edip alamadım hala ikilemdeyim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Insomnaic Games'in geliştirdiği Live-service Spider-Man The Great Web fragmanı sızdı.
Oyun sonradan iptal edildi.
-
Merhabalar oyuna 500 mb'lık bir güncelleme geldi.
Tam ne geldi bilmiyorum ama dün oyun sanki kasıyormuş gibime gelirken şuan resmen akıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaslar merhaba yenı ps5 bundle aldım spıderman 2 kod var hıc kullanılmamıs, almak ısteyen olursa ozelden teklıf verebılır oyunu kullanmayacagım ıcın satıyorum.
-
www.playstation.comMarvel's Spider-Man 2 Desteği (Türkiye)https://www.playstation.com/tr-tr/support/games/marvels-spider-man-2-support/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber#language
Hayırdır ,türkçe dil desteği mi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patapon_00 -- 13 Nisan 2024; 1:16:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayır hocam yanlış gösteriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
spiderman2ps5@outlook.com
Bu hesapın yetkilisi buralarda mı acaba?
-
Oyun müthiş olmuş büyük keyifle bitirdim
ne stoğu lazım hocam oyun cd'si mi ps5 mi :) ?
hocam konsolları zor getiriyorlar ben oyun ile falan uğraşcaklarını sanmıyorum artık gelmez bence hocam stok :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X