< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 15 Mayıs 2024; 22:37:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MARVEL'S SPIDER-MAN 2 [PS5 ANA KONU] (81. sayfa)
-
-
Spiderman modelini tamamladım.37 cm yüksekliğinde bir modeldir.Bu tip modeller yapıyorum.Takip etmek isterseniz.iG: daylight_art3d
-
Emeğinize sağlık hocam çok güzel olmuş hediye ederseniz çok memnun olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim :))
-
-
Teşekkür ederim yorumlarınız için.Yurt dışına belirlediğim ücret yurt içine verdiğim ücretlerden farklı.Aradaki döviz kurundaki değer farkından kaynaklı.Yurt içinde ücret değişiyor.Herhangi bir model için instagramdan yada buradan pm atabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quA07 -- 20 Mayıs 2024; 11:37:53 > -
Merhabalar spiderman 2 ayarlarda şöyle bi ayar var türkçe olarak oynanabiliyormu acaba ?Teşekkürler
In-World Text Translations: Enable text boxes to show translated in-world text
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda Türkçe altyazılı desteği yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Menüye girdiğimde bir kadın bütün menüyü okuyor. Çok sinir bozucu, bunu kapatmak mümkün mü arkadaşlar?
Evet, ayarlardan kapat.
-
Buldum üstad, çok teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otto_Skorzeny -- 24 Haziran 2024; 14:3:14 >
Insomniac, genişleme hikayenin gelmeyeceğini açıkladı.
Oyunu ilk çıktığında platinlemiş ve satmıştım. Save dosyam konsolda ve bulutta duruyor.
Şimdi Japonya PSN’den oyunu uyguna aldım yine pri şekilde indirdim ancak eski save dosyamı bir türlü okumuyor. Yeni oyun başlatıyor ve yeni save oluşturuyor zorla. Sebebi bölge farklılığı mı, yoksa çözülebilir bir şey mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 21 Ekim 2024; 23:14:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözülmez hocam oyun uzantıları farklı. Bastan baslamaniz lazim.quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Oyunu ilk çıktığında platinlemiş ve satmıştım. Save dosyam konsolda ve bulutta duruyor.
Şimdi Japonya PSN’den oyunu uyguna aldım yine pri şekilde indirdim ancak eski save dosyamı bir türlü okumuyor. Yeni oyun başlatıyor ve yeni save oluşturuyor zorla. Sebebi bölge farklılığı mı, yoksa çözülebilir bir şey mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O zaman satacağım mecbur ilgilenen sıfırdan başlayacak olan varsa çift hak full hesabı 600 liraya bırakayım..
Daha önce Hint PSN'den falan bitirip daha sonra TR PSN'de oyunu tekrardan aldığımda savelerimi kullanabildiğim olmuştu böyle bir şeyle ilk defa karşılaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 22 Ekim 2024; 0:20:0 > -
Gelecek denmemiş miydi ben mi yanlış hatırladım? Oyunu sırf DLC gelecek diye bekletiyordum bilerek. Arada girip şehirde dolaşıyordum.
-
Maalesef. Bunun yerine Venom geleceği söyleniyor. Miles Morales gibi ara oyun olucak.
İlk oyuna gelen DLC'ler kötüydü. Oyunun kalitesini aşağı çeken içeriklerdi. Öyle olmasındansa hiç olmaması daha iyidir diyerek kendimizi avutalım bakalım.
Venom oyunu güzel olabilir Venom'u kontrol edeceksek .
-
Arkadaşlar Psn de standart sürüm 2800 dijital deluxe sürüm 1700 arasında ki fark nedir ?
Arasındaki fark yazıyor oyunun psn sayfasında, hangi sürüm ne içeriyor listelenmiş. Eğer okumayı denerseniz görürsünüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X