Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son derece etkileyici bir yapım olacağa benziyor.spider man:peter parkham asylum yazmış biris,hakikaten öyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tarz röportaj haberlerini nereden okuyorsun yada izliyorsun?
  • Oyunun yönetmenine göre Standart PS4'de grafiklerden memnun, PRO'da ise 4K olağanüstü grafik sunuyormuş.

Ayrıca, söylenene göre oyunun yayımlanan videosu, PlayStation 4 Pro üzerinde, HDR ve 4K özellikleri aktiften yayımlandı.

Oyunun kreatif yönetmeni olan Bryan Intihar, yaptığı yeni açıklamalarda, Spider-Man yapıtının 4K grafikler ile gösterildiğini, PlayStation 4 Pro üzerinden oynandığını belirtti. Fakat kendisi daha önce, aynı demoyu standart PlayStation 4 konsolu üzerinde de oynamış ve grafiklerden oldukça memnun kalmış. Bryan Intihar, grafik konusundan sonra, oyunun kadrosundan da bahsetti. Videoda ilk kez gördüğümüz Martin Li (Mister Negative), yönetmenin söylediğine göre baş düşmanlarımızdan bir tanesi olacak ve kendisi oyun içerisinde oldukça önemli bir role sahip. Fakat Martin Li (Mister Negative) haricinde, oyunda birkaç yeni karakter daha göreceğiz. Fakat yönetmen, bu karakterleri, sürprizi bozmamak için açıklamamayı tercih etti. Bizce de en doğrusunu yaptı.

Tüm bu açıklamalar ardından, geliştirici ekipten olumlu açıklamalar gelmeye devam etti. Yapılan diğer açıklamalara göre, oyun içerisinde serbest bir şekilde, ağ atarak dolaşabiliyoruz. Fakat bu ağ atma olayı, eski oyunlardaki gibi boşluklara ağ atarak işlemiyor. Oyunun yeni ağ atma mekaniği, oldukça gerçekçi. Çünkü haritada dolaşırken, fırlattığımız o ağlar, çevreye yapışarak bizi hareket ettiriyor. Eğer çevrede ağ atacak bir şey bulamazsak, ağ atamıyoruz.

Kaynak: LeaderGamer

• NeoGAF forumlarından takip ediyorum genelde, bi şey çıkarsa oraya düşüyor hemen
  • Bu fragmandaki kötü adam bilinen biri mi yoksa oyun için yeni getirilmiş bir karakter mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Bu fragmandaki kötü adam bilinen biri mi yoksa oyun için yeni getirilmiş bir karakter mi?

Ayi gibi olan Kingpin helikopterdeki Mr Negative

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Haziran 2017; 18:33:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fisk'i gördük, Daredevil veya Punisher da hikayeye dahil olur mu acaba? Şöyle yan karakter olarak falan? Çünkü Sony ve Marvel bu konuda yapımcıya sınırsız bir özgürlük tanımış, sürprizlere açık olun derim.
  • Oyunu yapan şirket Insomniac Games, Marvel ile ortak yapıyor diye biliyorum. Yani hem Sony exclusive hem Marvel'in katkısı çok büyük bu yüzden oyun çok güzel olacaktır PS4'ün en iyi exclusive oyunlardan biri olma şansı çok yüksek. Ve kesinlikle oyunun devam niteliğinde DLC'ler çıkartılmalı ya da İkinci oyun yapılması ben açıkcası üç seri yapmalarından tarafındayım. Oyun hele ki bir gelsin, çok sevilirse eğer ki duruma göre ikinci oyun çıkabilir.
  • Hocam acaba Avengers ve X-Men ile aynı evrende geçiyor mu anlaşmaları var mı?

Hatırladığım kadarıyla LEGO Marvel oyunlarında Spider-Man de dahil oluyordu oyuna. X-Men Activision yüzünden bu durumda olsa gerek. Boş işlerle uğraşıyorlar sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yalnız sondaki fotoğraf çeken siyahi çocuk Miles Morales, bildiğim kadarıyla Peter Parker'dan sonraki Spider-Man... Oyunun hikayesi baya bi alengirli olacak belli ki!

Ultimate evreninde öyleydi de Secret Wars sonrası bazı evrenler yok olup hepsi aynı dünyaya gelince ana evrendeki iki Spider-Man'den biri oldu Miles. Bir yılı aşkın süredir liseli Spider-Man kimliğini Miles Morales üstlenirken Peter Parker otuzlu yaşlarına gelmiş, iş hayatında başarılı olup zenginliği elde etmiş, Parker Industries şirketinin CEO'su ve daha teknolojiyle iç içe geçmiş, özünden biraz kopmuş ve fakir Tony Stark'ı gibi duran bir Spider-Man olarak takılıyor. Marvel'ın özellikle son yıllarda her taşın altından Miles Morales çıkartıp zorla karakteri benimsetme çabası bu oyuna da sıçramış gözüküyor ki Miles'ı orijinallikten uzak bir karakter olarak bulsam bile bu oyuna koymalarını yadsımadım, hikaye anlamında çeşitlilik her zaman iyidir.

Sonuçta Insomniac bu oyunla başlangıcı verdi ve Marvel'dan onayını aldığı kendi oyun içi evrenini yaratıyor, karakterleri farklı farklı kullanabilirler. Hatta gönül ister ki bu oyunda olmasa bile yarın bir gün bir yerlerden Miguel O'Hara veya Ben Reilly bile çıkabilecek olsun; Shattered Dimensions ve sonrasında Edge of Time bu konulara parmak basarak çok hoşuma gitmişti ama geçmişteki Spider-Man oyunları arasında hiçbiri Ultimate Spider-Man kadar ayrı bir yere sahip değil bende, inanılmaz güzel bir biçimde çizgi romanla iç içe olmakla beraber resmen oyunu bitirdikten sonra Venom olabiliyorduk yahu. Hazır Fisk varken Daredevil da çok yakışır bu arada, malum Spidey ile eski ve büyük kankadır Matt Murdock, bizzat göremesek bile laf arası göndermeler duyabiliriz veya bir cameo olur belki kim bilir. Arkham oyunlarında diğer şehirlerin kahramanlarına yapılan göndermeler gibi bir şey görebiliriz Hell's Kitchen ile ilgili.

Oyun grafiklerden tutun da bazı ufak detaylara kadar çok güzel gözüküyor; çevreyle etkileşim çok hoş, eskisi gibi bulutlara ağ atamamak da iyi düşünülmüş, tabii oynamadan videolardan pek bilemiyoruz ama ağla gezinme işini kotarabildilerse bu oyun acayip tutar. Tek istediğim beni sebepsiz şekilde şehirde ağ atarak gezdirmeye itecek kadar iyi mekanikler, gerisi nispeten daha kolay. Ön sipariş açılsa da sorgusuz sualsiz yapsak. Tek hayal kırıklığım 2018 deyip geçmeleri oldu, net bir tarih olmasa da God of War gibi 2018'in başı ya da ortası gibi bir detay beklerdim. Zaten GoW erken gelecek diye bu 2018 yaz başlangıcına kalacak gibime geliyor, eğer öyle de olacaksa keşke E3 2016'da erkenden duyurup beklemekten krize sokmasalardı bizi. QTE konusunda ise evet oynanış videosunda çokça var ama oyunun bu bölümüne özel olabilir, hani helikopter durdurma gibi bir görevin en iyi script bir biçimde QTE'ler eşliğinde olabileceğini düşünmüş olabilirler. Umuyorum oyunun geri kalanında sıkça yapılması zorunlu QTE sahneler yoktur.

----

Mr Negative çizgi romanlardan alınma bir karakter, oyun için yaratılmış değil. Çok bir geçmişi yok, genel anlamda arka sıralarda kalan biri, 2008 çıkışlı ama muhtemelen oyun içerisinde onun hikayesiyle bağlantılı başka kötü adamlar da göreceğiz diye düşünüyorum. Şu oyundan tek beklentim oyunun çoğunu Mr Negative veya Fisk'in sıradan haydut takımını döverek geçirmek + birkaç boss yerine Rocksteady'nın Arkham oyunlarında yaptığı gibi karakterin geniş kötü adam yelpazesini, tabii devam oyunlarına da kalacak şekilde bazıları, bir hikayeye yedirmeleri. (Ki Miles hareketiyle de bunu yapacak gibi duruyorlar, henüz açıklanmayan Fisk ve Negative harici birkaç düşman daha da var) Zira Spider-Man'de de bunu yapmaya müsait geniş bir kötü adam galerisi var ve karakter bunu fazlasıyla hak ediyor.

----

FOX ve Marvel konusundan dolayı X-Men ile aynı evrende zaten geçirmezler de Square Enix de ayrı Marvel evrenini inşa ediyor Avengers oyunuyla ve o oyunla Spider-Man ayrı evrenlerde geçiyorlar. Muhtemelen oyun dünyasındaki Avengers Enix'in yapacağı oyunun üzerinden çıkacakken Spider-Man buradan gidecek, o yüzden net bilgi olmasa da Insomniac evreninde Avengers bahsi geçme ihtimali oldukça düşük gibi şimdilik. LEGO'da herkesin hak mak dinlemeden aynı ortamda olması ise LEGO lisansından dolayı kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 14 Haziran 2017; 19:35:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam acaba Avengers ve X-Men ile aynı evrende geçiyor mu anlaşmaları var mı?

Hatırladığım kadarıyla LEGO Marvel oyunlarında Spider-Man de dahil oluyordu oyuna. X-Men Activision yüzünden bu durumda olsa gerek. Boş işlerle uğraşıyorlar sadece.

Benim bildiğim,20th Century Fox X-Men evreninin film haklarına tamamen sahip ve Marvel bu durumdan pek memnun değil.X-Men ve Marvel evrenlerinin oyun hakları eskiden Activision'daydı ve Raven,X-Men Legends ve Marvel Ultimate Alliance gibi çok güzel iki seri çıkarmıştı,2009'da çıkan X-Men Origins filminden sonra Activison film oyununu çıkarmıştı ve son olarak Deadpool'u çıkarmışlardı.Deadpool'dan sonra,Activision'nın Marvel ile olan oyun evrenleri anlaşması sonlandı hatta Deadpool,Wolverine ve Spider-Man oyunları bir süreliğine Steam'den kaldırıldı sonrasında birkaçı dönebildi,gerisi tamamen mağazadan kaldırıldı,geçtiğimiz günlerde Amazing Spider-Man serisi de kaldırıldı,şimdilik sadece Deadpool ve Marvel Ultimate Alliance Remastered serisi Steam'de satılıyor.

X-Men dışındaki evren artık Square Enix'e geçti yeni Avengers oyunu yapıyorlar bu aralar,X-Men oyunu ise 20th Century Fox ve Marvel arasındaki anlaşmazlık dolayısıyla gelmiyor.Fox,X-Men oyunları çıkarmak istiyor ama Marvel oyun yayınlama lisansını vermiyor bu yüzden X-Men oyunları Activision sonrası bir çıkmaza girdi.Bende uzun süredir bir X-Men oyunu bekliyorum ama hiç olumlu bir gelişme yok.X-Men gibi Marvel'in en başarılı çizgi roman serisinin oyunun gelmemesi çok üzücü bir durum.

• Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    E3 Coliseum'da baska platformlarda yapimcilar bi kac kere oyunun cast'inin genis oldugundan bahsetti. Muhtemelen marvel evreninden cokca karakter göreceğiz. Umarim arkham serisindeki gibi farkli yan gorev serilerinde farkli kotulerle kapisiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Yalnız sondaki fotoğraf çeken siyahi çocuk Miles Morales, bildiğim kadarıyla Peter Parker'dan sonraki Spider-Man... Oyunun hikayesi baya bi alengirli olacak belli ki!

Ultimate evreninde öyleydi de Secret Wars sonrası bazı evrenler yok olup hepsi aynı dünyaya gelince ana evrendeki iki Spider-Man'den biri oldu Miles. Bir yılı aşkın süredir liseli Spider-Man kimliğini Miles Morales üstlenirken Peter Parker otuzlu yaşlarına gelmiş, iş hayatında başarılı olup zenginliği elde etmiş, Parker Industries şirketinin CEO'su ve daha teknolojiyle iç içe geçmiş, özünden biraz kopmuş ve fakir Tony Stark'ı gibi duran bir Spider-Man olarak takılıyor. Marvel'ın özellikle son yıllarda her taşın altından Miles Morales çıkartıp zorla karakteri benimsetme çabası bu oyuna da sıçramış gözüküyor ki Miles'ı orijinallikten uzak bir karakter olarak bulsam bile bu oyuna koymalarını yadsımadım, hikaye anlamında çeşitlilik her zaman iyidir.

Sonuçta Insomniac bu oyunla başlangıcı verdi ve Marvel'dan onayını aldığı kendi oyun içi evrenini yaratıyor, karakterleri farklı farklı kullanabilirler. Hatta gönül ister ki bu oyunda olmasa bile yarın bir gün bir yerlerden Miguel O'Hara veya Ben Reilly bile çıkabilecek olsun; Shattered Dimensions ve sonrasında Edge of Time bu konulara parmak basarak çok hoşuma gitmişti ama geçmişteki Spider-Man oyunları arasında hiçbiri Ultimate Spider-Man kadar ayrı bir yere sahip değil bende, inanılmaz güzel bir biçimde çizgi romanla iç içe olmakla beraber resmen oyunu bitirdikten sonra Venom olabiliyorduk yahu. Hazır Fisk varken Daredevil da çok yakışır bu arada, malum Spidey ile eski ve büyük kankadır Matt Murdock, bizzat göremesek bile laf arası göndermeler duyabiliriz veya bir cameo olur belki kim bilir. Arkham oyunlarında diğer şehirlerin kahramanlarına yapılan göndermeler gibi bir şey görebiliriz Hell's Kitchen ile ilgili.

Oyun grafiklerden tutun da bazı ufak detaylara kadar çok güzel gözüküyor; çevreyle etkileşim çok hoş, eskisi gibi bulutlara ağ atamamak da iyi düşünülmüş, tabii oynamadan videolardan pek bilemiyoruz ama ağla gezinme işini kotarabildilerse bu oyun acayip tutar. Tek istediğim beni sebepsiz şekilde şehirde ağ atarak gezdirmeye itecek kadar iyi mekanikler, gerisi nispeten daha kolay. Ön sipariş açılsa da sorgusuz sualsiz yapsak. Tek hayal kırıklığım 2018 deyip geçmeleri oldu, net bir tarih olmasa da God of War gibi 2018'in başı ya da ortası gibi bir detay beklerdim. Zaten GoW erken gelecek diye bu 2018 yaz başlangıcına kalacak gibime geliyor, eğer öyle de olacaksa keşke E3 2016'da erkenden duyurup beklemekten krize sokmasalardı bizi. QTE konusunda ise evet oynanış videosunda çokça var ama oyunun bu bölümüne özel olabilir, hani helikopter durdurma gibi bir görevin en iyi script bir biçimde QTE'ler eşliğinde olabileceğini düşünmüş olabilirler. Umuyorum oyunun geri kalanında sıkça yapılması zorunlu QTE sahneler yoktur.

----

Mr Negative çizgi romanlardan alınma bir karakter, oyun için yaratılmış değil. Çok bir geçmişi yok, genel anlamda arka sıralarda kalan biri, 2008 çıkışlı ama muhtemelen oyun içerisinde onun hikayesiyle bağlantılı başka kötü adamlar da göreceğiz diye düşünüyorum. Şu oyundan tek beklentim oyunun çoğunu Mr Negative veya Fisk'in sıradan haydut takımını döverek geçirmek + birkaç boss yerine Rocksteady'nın Arkham oyunlarında yaptığı gibi karakterin geniş kötü adam yelpazesini, tabii devam oyunlarına da kalacak şekilde bazıları, bir hikayeye yedirmeleri. (Ki Miles hareketiyle de bunu yapacak gibi duruyorlar, henüz açıklanmayan Fisk ve Negative harici birkaç düşman daha da var) Zira Spider-Man'de de bunu yapmaya müsait geniş bir kötü adam galerisi var ve karakter bunu fazlasıyla hak ediyor.

----

FOX ve Marvel konusundan dolayı X-Men ile aynı evrende zaten geçirmezler de Square Enix de ayrı Marvel evrenini inşa ediyor Avengers oyunuyla ve o oyunla Spider-Man ayrı evrenlerde geçiyorlar. Muhtemelen oyun dünyasındaki Avengers Enix'in yapacağı oyunun üzerinden çıkacakken Spider-Man buradan gidecek, o yüzden net bilgi olmasa da Insomniac evreninde Avengers bahsi geçme ihtimali oldukça düşük gibi şimdilik. LEGO'da herkesin hak mak dinlemeden aynı ortamda olması ise LEGO lisansından dolayı kaynaklanıyor.

Teşekkürler. Arkham oyunlarında ana hikayede birkaç kötünün yanında yan görevlerde de sağlam kötüler oluyordu, hatta bence açık dünya oyunlarında en dolu ve yapılası yan görevler bu nedenle Arkham serisinde vardı. Bu oyunda da ana hikayenin yanında yan görevlerde sağa sola saklanmış çizgi romanlar, çıkartmalar toplamak yerine dolu dolu olursa daha iyi olur bunun için de kötülerin bazıları yan görevlere saklanmalı bence. Ama son iki yılda çıkan fragmanlarda ön planda olan hep Mr. Negative'deki. Boş bir karakter olarak özellikle seçmişlerdir belki de, Insomniac içini dolduracak ve temelleri sağlam bir kötü adam yaratacaktır belki. Onun dışında Fisk'i gördük işte bir de Spider-Man'in kırdığı reklam panosunun birinde Mayor Osborn tarzı bir şey yazıyordu. Orayı tam anlamadım gerçi bu oyundaki Peter orta yaşlı bir Peter diye biliyorum ve Osborn hala Goblin olmayıp sapıtmadan mayorlığa yükselmişse bir anda nasıl Goblin olacak? Belki Goblin olmaz Osborn Spider-Man'i durdurmak için diğer kötüleri kullanır bunlarım benim düşüncelerim sadece tabii.

Teşekkürler @KAKÁ

• yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    O kampanya panosuydu, Norman Osborn belediye baskanligina aday olmus belli ki. Spider-man de oyunda 23 yaşında olacak. Yan görevler konusunda katiliyorum tamamen. Bu arada konferansta gosterilen demonun uzun versiyonunu ilerde yayimlayacaklarmis fakat bu hafta degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 14 Haziran 2017; 21:13:44 >
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    Belki de bu oyunun evreninde Osborn ilk sapıtışını normale oranla Peter'ın daha ileri yaşlarındayken geçiriyordur veya çoktan sapıtmıştır, öteki benliği Green Goblin'dir ancak bunu kendisi dışında kimse bilmiyordur. Bir yandan Norman Osborn olarak içindeki güç hırsıyla kötü emellerini resmi bir biçimde gerçekleştirmek için bir kılıf olarak belediye başkanlığının peşinde koşarken arta kalan zamanda da part-time cinlik yapıyordur, kim bilir?

Mr. Negative gibi on yıllık bile geçmişi olmayan ve çoğunluğun adını duymadığı arkalarda kalmış bir kötüyü seçme sebeplerinin en önemlisi onu bir suç lordu gibi oyuna yedirebilecek olmaları bence. Diğer çoğu Spider-Man kötüsünde bu mümkün değil ama Negative veya Fisk demek onun emrinde çalışan ve ana karakter tarafından dövülüp üzerinde combo yapılmayı bekleyen yığınla ucuz haydut gücü demek, aynı Arkham oyunlarında Joker ya da Penguin'in sokaklardaki on dolarlık adamları gibi. Bu durum da oyuna saatlerce oynanış katacak. Belki Negative'in arkasından da birileri çıkar veya hikayesi diğer başka kötülerle de bağlantılıdır diye tahmin ediyorum şimdilik, oyun evrenine özgü bir biçimde istedikleri gibi yazıp çizebilirler.

----

Olabilir, ama Avengers karakterlerinden ziyade bu takıma üye olmayan ama Spider-Man ile yakınlığı bulunan Daredevil, Punisher, Luke Cage gibi karakterleri de gösterebilirler. (FOX ile aralar bozuk olmasa Human Torch da olurdu, büyük kankasıdır Peter'ın) Elbette her ihtimale açık ama nedense içimde ne azından bu oyunda Avengers üyelerine girmeyip giderlerse ancak tekil Marvel karakterleri gibi gidecekler şeklinde bir his var; Avengers'ı oyunlarda Square Enix'e bırakmalarının bir sebebi olsa gerek ki Spider-Man'in açıkça o oyunun evreniyle farklı evrenlerde geçtiği söylendi. Bir Squre Enix evreninde kendi başına Avengers, bir de bu oyunun evreninde Avengers'tan ziyade diğer Spider-Verse karakterlerine girebilirler diye düşünüyorum, ki girseler ne şahane olur. Flash Thompson'lardan tutup Agent Venom'a, Scarlet Spider, 2099, Silk vs. derken işin devamı Morlun'a kadar gitse ne güzel olurdu. Ki daha Symbiote baba oğullara girmedim bile. Avengers'tan hiçbir destek almadan bile en az Arkham üçlemesi kadar sürecek hikaye çıkaracak materyal var aslında Spider-Man'de, yeter ki iyi planlanıp yazılsın.

Bu arada Sunset Overdrive haritasının dört ile altı katı büyüklüğünde olacakmış Spider-Man'ın Manhattan'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 14 Haziran 2017; 21:20:54 >

• Kıymetli arkadaşlar , öncelikle şunu belirteyim ,konsol hayranı pc kullanıcısıyım (ta commodore 64 nesliden geliyorum bu arada...)

Şimdi özellikle bu konuya yazıyorum ki anladığım kadarıyla en canlı konulardan birisi burası olduğu için , lazım gelirse diğer konulardaki arkadaşlara da danışırım.

Şimdi ;
    1-Bu oyun bu grafiklerle PS4 gelecek değil mi ? PS4 pro veya o zamana kadar çıkarsa PS 5 değil ??? Zira Playstation exclusive yazıyor , yani playstationa özel?O zaman hangi ps'e özel pro mu düz mü?

-Grafik odaklı bir kullanıcı değilim , age of empires ,ya da nasıl desem taa atari zamanından dahi oynanabilirliği yüksek grafiği iki çubuktan ibaret enfes oyunlar var ,gördük oynadık ,önemli olan ya iyi bi hikaye sunsun ya da iyi eğlendirsin...

Bu oyunun oynanış videosuna burada rastladım ve film falan sandım ,meğerse oyunmuş ,olacak iş değil!!!

Öncelikle şunu belirteyim , oyunlar kesinlikle konsollarda daha iyi ,şahsi fikrim böyle.
    Tamam pc 'de çok güzel ancak yok ekran kartıydı yok driverdı yok ısınma problemi vs.r uğraş da uğraş , pc de işini gücünü yapacaksın yeter ,oyun için konsollar var....

gelelim danışmak istediğim meseleye :

İşten gelince yorgunluğumu atayım ,biraz günlük hayatın stresinden uzaklaşayım diye düşünen birisi için , ve bunun için bir adet PS4 almak isteyen kişi için ;

hangi ps4 alınmalı

Ps4 yeterli mi ?yoksa pro mu alınmalı?
    ve bunların içlerinden hangisi alınmalı slim versiyonu var hdd si 1 tb olanı var ,var da var hangisi ?

amaç oyun diskini tak ve çalıştır ,ayar mayar sorun istenmiyor kısaca...

Bu oyunları alırken hepsi kutulu mu alınmak durumunda , pc de steam var mesela oyunu alıyorsun istediğin zaman yüklüyorsun sürekli kütüphanede ,ps'te de aynı mı ?

duyduğuma göre aylık ZORUNLU ABONELİK VARMIŞ playstation hesabı adı altında 50tl civarı bir para ya da daha fazla , oyun oynamak için bu şart mı ? duyma bilgi yanlış olabilir..

Alınacak oyunlar:
    -Last of us
    -Encharted (sonuncusu , 4 ya da 5 oluyor emin değilim. )
    -nba 20xx ( versiyonu farketmez ,karşılıklı basket maçı yapılabilsin yeter )
    -Bir adet dövüş oyunu (misafir hırpalamak için ) fight night olabilir
    -öneri

bu oyunlar internete bağlı olmadan oynanabilir mi ?

Teşekkür ederim .
    Not: Danışma amaçlı buraya yazılmıştır ,
    iyi forumlar kıymetli arkadaşlar.

Harita buyukulgunde kaynak var mi? Bi de Peter hem hikayenin hem gameplayin icinde olacakmis. Universiteden yeni mezun olup scientist olarak calismaya baslayan bi Peter var. Ve spider-man kimseyi öldürmeyecek oyunda. Ofis ve vinc sahnesi gibi set piece'lerden anlasildigi gibi uncharted'dan esinlenmisler.
    Bu arada videoyu incelemem sonucunda "panoda re-elect osborn for mayor" yaziyor. Yani Osborn halihazirda belediye başkanı tekrar secimlere hazirlik yapiyor. Onun disinda daily bugle panolari vs. de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Beerbender -- 14 Haziran 2017; 22:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Kıymetli arkadaşlar , öncelikle şunu belirteyim ,konsol hayranı pc kullanıcısıyım (ta commodore 64 nesliden geliyorum bu arada...)

Şimdi özellikle bu konuya yazıyorum ki anladığım kadarıyla en canlı konulardan birisi burası olduğu için , lazım gelirse diğer konulardaki arkadaşlara da danışırım.

Şimdi ;
    1-Bu oyun bu grafiklerle PS4 gelecek değil mi ? PS4 pro veya o zamana kadar çıkarsa PS 5 değil ??? Zira Playstation exclusive yazıyor , yani playstationa özel?O zaman hangi ps'e özel pro mu düz mü?

-Grafik odaklı bir kullanıcı değilim , age of empires ,ya da nasıl desem taa atari zamanından dahi oynanabilirliği yüksek grafiği iki çubuktan ibaret enfes oyunlar var ,gördük oynadık ,önemli olan ya iyi bi hikaye sunsun ya da iyi eğlendirsin...

Bu oyunun oynanış videosuna burada rastladım ve film falan sandım ,meğerse oyunmuş ,olacak iş değil!!!

Öncelikle şunu belirteyim , oyunlar kesinlikle konsollarda daha iyi ,şahsi fikrim böyle.
    Tamam pc 'de çok güzel ancak yok ekran kartıydı yok driverdı yok ısınma problemi vs.r uğraş da uğraş , pc de işini gücünü yapacaksın yeter ,oyun için konsollar var....

gelelim danışmak istediğim meseleye :

İşten gelince yorgunluğumu atayım ,biraz günlük hayatın stresinden uzaklaşayım diye düşünen birisi için , ve bunun için bir adet PS4 almak isteyen kişi için ;

hangi ps4 alınmalı

Ps4 yeterli mi ?yoksa pro mu alınmalı?
    ve bunların içlerinden hangisi alınmalı slim versiyonu var hdd si 1 tb olanı var ,var da var hangisi ?

amaç oyun diskini tak ve çalıştır ,ayar mayar sorun istenmiyor kısaca...

Bu oyunları alırken hepsi kutulu mu alınmak durumunda , pc de steam var mesela oyunu alıyorsun istediğin zaman yüklüyorsun sürekli kütüphanede ,ps'te de aynı mı ?

duyduğuma göre aylık ZORUNLU ABONELİK VARMIŞ playstation hesabı adı altında 50tl civarı bir para ya da daha fazla , oyun oynamak için bu şart mı ? duyma bilgi yanlış olabilir..

Alınacak oyunlar:
    -Last of us
    -Encharted (sonuncusu , 4 ya da 5 oluyor emin değilim. )
    -nba 20xx ( versiyonu farketmez ,karşılıklı basket maçı yapılabilsin yeter )
    -Bir adet dövüş oyunu (misafir hırpalamak için ) fight night olabilir
    -öneri

bu oyunlar internete bağlı olmadan oynanabilir mi ?

Teşekkür ederim .
    Not: Danışma amaçlı buraya yazılmıştır ,
    iyi forumlar kıymetli arkadaşlar.

PS Exclusive olan tüm oyunlar sadece PS4 ve PS4 Pro'ya çıkış yapar. Ve de eğer bir oyun bunlardan birine çıkıyorsa mutlaka diğerine de çıkar, aksi mümkün değil. Yazınızda grafik takıntınızın olmadığını söylemişsiniz, sizin için standart PS4 daha uygun gözüküyor. Görsel olarak zaten iki konsol arasında eğer 50 inç civarı 4k TV'niz yoksa farkı anlayamazsınız. Eğer farkı yine de merak ediyorsanız youtube'da belli oyunların karşılaştırma videoları mevcut "PS4 vs. PS4 pro graphics" diye aratmanız halinde.

Hikaye odaklı bir oyuncuysanız PS4 kesinlikle size göre. PS4 slim ve PS4 arasında donanım olarak fark bulunmuyor, evet kağıt üstünde farklı versiyonlar fazlaymış gibi gözüküyor fakat aleti fişe takıp TV'ye bağladığınızda hepsi aynı. Sadece 1tb olanı almanızı önerebilirim, oyunların boyutları artık çok fazla olmaya başladı ve depolama alanı çok kolay doluyor.

Steam yerine PS Store var Playstation üzerinde, Web'de de store.playstation.com adresinden ziyaret edebilirsiniz. Temel olarak prensibi Steam'le aynı, eğer kutulu almak istemezseniz burdan satın alıp istediğiniz zaman indirebilirsiniz ve silebilirsiniz.

Oyunları Multiplayer oynamak için PS Plus üyeliği şart, fiyatı verdiğim linkte mevcut. Fakat saydığınız oyunların sadece hikayesini oynarım, ya da misafir geldiğinde beraber oynarım diyorsanız üyeliği almanız şart değil. Üyelik olmadan PS'i internete baplayabilirsiniz, online servislerden ve güncellemelerden faydalanabilirsiniz sadece multiplayer oynayamazsınız.

Saydığınız oyunları internete bağlı olmadan oynayabilirsiniz fakat yukarıda yazdığım gibi cihazı internete bağlamamanız için bir sebep yok, wireless ile kolayca bağlayabilirsiniz.

Last of Us ve Uncharted kesinlikle alınması gereken oyunlar. Uncharted'ın son oyunu Uncharted 4: A Thieves End. Fakat grafik takıntınız yoksa önceki oyunları da oynayın derim 1., 2. ve 3. oyunlar "Nathan Drake collection" adı altında PS Store'da satılıyor. Hem muhteşem oyunlar hem de hikayeyi anlamnanıza yardımcı olur. Ve de bu Ağustosta Uncharted: The Lost Legacy adı altında diğerlerinden daha kısa süreli bir oyun daha çıkacak, çıktığında onu da oynamanızı tavsiye ederim. NBA'de 2K serisinden şaşmayın derim, yani 2K17 veya çıktığında 2K18 alabilirsiniz.

Ek olarak hikaye tabanlı oyunları seviyorsanız ben Heavy Rain ve Beyond Two Souls oyunlarını öneririm, biraz interaktif film tadındadır, geçen neslin oyunları ama eski Uncharted oyunları gibi remastered versiyonları var. İkili paket halinde PS Store'da satılıyor olması lazım. Son olarak da Horizon: Zero Dawn önerebilirim açık dünya action RPG olarak.

Daha tabii oynanacak çok oyun var ama hepsini buraya yazmaya vakit yetmez :)

Avengers Project diye geçmesi beni korkutuyor niye bilmiyorum ama bana VR oyunu gibi geliyor umarım yanılırım da Captain America oynayalım be.
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    Re-elect mevzusunu hatırlıyorum, aslında peşinde koşarken diyerek o mevkiinin devamını kast etmek istemiştim ama bir sürü şeyden bahsetmek isteyince orayı yeterince açıklamayı atlamışım. Eh, Spider-Man öldürmeyecek demek de yapımcılar tarafından verilen pek bir malumun ilanı bilgi olmuş sanki.

Insomniac her fırsatta bir Peter ile Spider-Man dengesinden bahsediyor. Kesinlikle Peter Parker kimliğine de en az Spider-Man kadar önem vermeyi amaçlıyorlar, bu oynanışa da yansıyacak olması da bu ayrımı daha gerçekçi yapacaktır . Ayrıca ağ atmanın da combat konusunda oldukça önemli bir yere sahip olduğundan bahsediyorlar ki bu kısım çok hoşuma gitti, oyuncular etraftaki unsurları da hesaba katarak adeta ağlarla ne kadar yaratıcı olabilecekleri üstüne düşünecekler deniyor. Ağ atma mekaniğinin de kesinlikle script olmamakla beraber fiziğe uygun bir biçimde tasarlanmasına özen gösterilmiş. E3 demosunda da bir tane ağ tuzağını gördük ama buna kıyasla oyunda düşmanları gafil avlayabileceğimiz pek çok alet edevat ve taktikler varmış. Oyunun kreatif yönetmeninin söylediğine göre Miles Morales de hikaye için oldukça önemliymiş ve kendisi Peter'ın daha önce hiç görmediğimiz bir tarafını ortaya çıkaracakmış. (?, bunu merak ettim)

QTE'nin çokluğunun yarattığı soru işaretlerine karşılık da oyunun kesinlikle çizgisel bir yapıda olmadığını, baştan sona açık dünya olarak tasarlandığını ve bir anlamda akrobatik bir biçimde doğaçlama yapabilme imkanımız olduğunu, Spider-Man'in de buna çok uygun bir karakter olduğunu garanti ediyorlar.

Haritanın kaynağına gelince:http://www.gamesradar.com/spider-man-ps4-map-size/

----

THQ tarafından yapım süreci sırasında iptal olan bir Avengers oyunu vardu vaktinde; FPS kamera açısıyla tasarlanmıştı, FPS ile TPS arasında geçiş yapabileceğimiz güzel bir Avengers oyunu şahane olurdu aslında, vallahi yıllardır kaliteli Marvel oyunlarına hasret kaldık konsollarda. VR değil ayrıca, hani ek olarak olur mu olmaz mı bilinmez tabii ama adı sanı belli olmadığı için Avengers Project diye anılıyor şimdilik kabataslak bir biçimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 15 Haziran 2017; 0:08:19 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.