Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birtek benimmi hosuma gitmiyor su binalara sanki normal yolda kosuyomus gibi tirmanmasi. Videoyu her izledigimde su absurd goruntu canimi sıkıyor. Umarim kaldirirlar su sacma kosarak tirmanma seysini. Ellerini kullanarak yapişip tirmanmasi daha estetik. Usain bolt gibi binaya tirmanmak nedir arkadas hic yakismiyor. Cok arcade bir goruntu. Imsoniac forumua girip konu acicam silsinler su sacma seyi. Boyle ufak gibi gozuken detaylar cok onemlidir halbuki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncular, yeni Spider-Man filmindeki kostümü pek fazla beğenmemişti. Aynı şekilde, filmdeki kostüm, biraz daha farklı olarak bu oyunda kullanılıyor ve oyuncular, bu yüzden, bu oyundaki kostümden de memnun değil. Bu yüzden bir oyun sever, Twitter üzerinden geliştirici ekibe, “Oyunda, karakterimiz için başka kostümler de olacak mı? Yanlış anlamayın, kostümü sevmediğim için değil, sadece merak ediyorum.” şeklinde bir soru yöneltti. Geliştirici ekip ise basit bir şekilde, “Evet.” dedi. Yani Insomniac Games onayladı, Spider-Man oyununda farklı kostümler olacak.

Oyun içerisinde hangi kostümlerin şu an olacağını bilmiyoruz ama, karakterin geçmişini yansıtan, klasik kostümler oyun içerisinde bulunuyorsa, bizler çok sevineceğiz. Ayrıca Marvel, kendi kütüphanesini kullanıp, benzersiz, yepyeni kostümler de oluşturabilir. Böyle bir şey de görmek isteriz açıkçası.
    Kaynak:Leadergamer

En iyi Spiderman oyunu geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 16 Haziran 2017; 16:19:29 >

• Sony ile Marvel keşke hep böyle ortak olsa varya ne efsane oyunlar gelir. Deadpool, Iron-Man, Captain America of of düşünmesi bile imrendiriyor insanı. Bu oyun çıktığı gün aşırı iyi satışları olur, hele ki Spiderman hayranı olanlar ön sipariş kesin verir.

2018-2019 şu iki yıl PS4'ün satışları tavan olmazsa ben bir şey bilmiyorum cayır cayır satılıcak çoğu kişi exc oyunları bekliyor.
  • Ps4 almamı sağlamış oyun. Şimdilik çıkana kadar diğer oyunları oynayarak yetişmeye çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2PÁC

E3 gameplay kusursuzdu. Tek bir şey gözüme çarptı bir yere tırmanmak için ağ atarken, çıktıktan sonra ağ hemen kayboluyor. En azından sahnenin içindeyken yada o bölgeden uzaklaşana kadar kalsa daha iyi olurdu. E3 gameplay videosunda 1:27-1:31 dk arasına odaklanın ne demek istediğini anlarsınız. Bunlar gerçi düzeltilebilecek şeyler.

Ayrıca Peter Parker olarak görevler olacak mı acaba onu merak ediyorum. Bizi oyunun başından sonuna kadar örümcek kostümüne mahkum etmezler umarım.

bahsettiğiniz olay benim de gözüme çarptı dediğiniz gibi olsa daha iyi olurdu. Peter Parker'lı oynannış olacak oyunda bu arada.

• SurlarÖnünde kullanıcısına yanıt
    Zaten tırmanma olayı olur. Ama bir tuşa basarak koşabiliriz. Amazing Spider Man oyunlarında da vardı ve bize bağlıydı.

• Bu oyunun tam belli bir çıkış tarihi var mı? Bazı sitelerde 2017 yazıyordu sadece

• CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    2018 diyor kendi tanıtım videosunda.
  • Kosarak tirmanma varken kimse daha yavas olan elle tirmanmyi kullanmaz. Kosarak tirmanma sacmaliginida activison getirdi zaten ancak onlara yakisirdi bu arcadelik. Kosarak tirmanma oyunu daha eglenceli yapmiyor, aksine basitlestirip oyunu hissizlestiriyor.

• Yanlış görmüşüm demek ki. Epey bekleyeceğiz anlaşılan

2018 dediğin nedir ki? Aha eli kulağında
  • Çok sabırsızımdır ondan :) Lakin bu oyun beklenir. Gameplayi film gibi valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

quote:

Orijinalden alıntı: 2PÁC

E3 gameplay kusursuzdu. Tek bir şey gözüme çarptı bir yere tırmanmak için ağ atarken, çıktıktan sonra ağ hemen kayboluyor. En azından sahnenin içindeyken yada o bölgeden uzaklaşana kadar kalsa daha iyi olurdu. E3 gameplay videosunda 1:27-1:31 dk arasına odaklanın ne demek istediğini anlarsınız. Bunlar gerçi düzeltilebilecek şeyler.

Ayrıca Peter Parker olarak görevler olacak mı acaba onu merak ediyorum. Bizi oyunun başından sonuna kadar örümcek kostümüne mahkum etmezler umarım.

bahsettiğiniz olay benim de gözüme çarptı dediğiniz gibi olsa daha iyi olurdu. Peter Parker'lı oynannış olacak oyunda bu arada.

Çok doğru bir karar verilmiş eğer doğruysa. Hikaye olarak daha iyi olacaktır. Hem örümcek adam olarak hemde peter parker olarak oynamak daha zevkli bir hale getirecektir oyunu.

Yav hiç sorma ben de çok sabırsızlanıyorum. Küçükken izlediğim spiderman çizgi filmlerini anımsattı bana. Hatta bu gazla gidip izlemeye başladım.
  • Koşarak tırmanmaya karşı değilim muhtemelen bir devinim hızlanma sonucu yukarı doğru koşuyorsunuz yani duvarda normal dururken yukarı doğru koşamıyorsunuz. Ben durumu bu nedenle garipsemedim. Sonuçta eski çizgi filmlerinde ya da romanların da spiderman duvar da iki ayağıyla durabiliyordu alışık olmadığınızdan garip buluyorsunuz. Alışmışsınız her an eğri büğrü duran örümcek adama sonuçta düşünün ki karakter insan üstü bir güce sahip ama bir dağcı gibi tırmanmak zorun da sanki onun için zor bir işmiş gibi işte asıl saçma duran bu. Önümüzde bilmem kaç metre zıplayıp duvar da parendeler atabilen bir karakter var ama işte duvar da her zaman sürünmek zorun da. Düşününce size de mantıklı gelmeyecektir emin olun.

Oynanışı çeşitlendirecek her duruma göre farklı animasyonlar ve hareketler yapan bir spiderman oyunu daha keyifli yapacaktır. Önyargılı olmayın derim.

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 17 Haziran 2017; 15:8:8 >

• Umarım Türkçe alt yazı ile gelir Sony exlusive oyunlarda artık Türkiye'yi çok takmamaya başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Spider-man bana Garfield'ın oynadığı Amazing film serisindeki Spiderman'i anımsattı.

Bu arada oyunda birden fazla büyük villain olacağı söyleniyor.Bence bunlardan biri Anti-Venom olacak.

Çünkü çizgi romandaki hikayeye göre Eddie Brock Anti-Venom olduğu sıralarda Martin Li(Mr.Negative) adına çalışıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 18 Haziran 2017; 0:36:5 >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdiden fb den falan yazsak mı? Veya email gönderilim sony tr ye.
  • Exclusive olduğu için mutlaka türkçe gelmeli. Open World olduğu için olmayabilir deniliyor da Infamous da açık dünyaydı. Ben inanıyorum türkçe olacağına.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.