Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kostüm çeşitliliği çok fazla olur umarım. Raimi, homecoming ve siyah kostüm en istediklerim. Iron Spider, Scarlet Spider ve Superior'a da hayır demem tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekimden önce gelmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • E3 te çıkış tarihi geliyor.Insomiac retweetlemiş.

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 18 Mart 2018; 21:23:57 >
  • E3 e kalmaz açıklanır diye bekliyordum God of War ve Detroit gibi tarihi.
    Ağustos da çıkacak gibi gözüküyor
  • Yazın çıkmaz, en erken ekim en geç aralık
  • Ekim'de RDR 2 geliyor, Metro Exodus Sonbahar demişlerdi. Exodus Kasım'da çıksa hadi diyelim. Spider-Man hangi araya sokacaklar? en mantıklısı Temmuz-Ağustos mis gibi, yaz gecelerinde keyifli bir oyun oynarız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 18 Mart 2018; 22:2:42 >
  • o kadar geç çıkmaz gibi.Days Gone o zamanlarda çıkacaktı.çok oyun var diye ertelediler
    Detroit Become Human Mayıs ta çıkıyor.
    Spiderman son çeyreğe kalmadan kesin çıkar.Sony genelde çıkaracağı tarihi iyi seçiyor
  • Spiderman bittikten sonra acaba Daredevil oyunu felan görür müyüz ya? dizide ki Matt Murdock reisin bire bir kopyasını yapacaklar ne oynanır be

Punisher da iyi gider :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

E3 te çıkış tarihi geliyor.Insomiac retweetlemiş.

Zahmet olucak artık 2 sene geçti
  • çıksada oynasak acayip merak ediyorum
  • Bu yaz çıkacakmış oyun marvelın creative directoru Twitter'dan açıklamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firstweekspring diyor eylül ilk haftası confirmed ? İnsomiac ise birine cevap vermiş.Çıkışa yakınız diye tweet atmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 21 Mart 2018; 16:44:58 >
  • 2018 de kesin iflas edicez paramı dayanır bu kadar güzel oyunlara..
  • İçimden bir ses bu oyun Ağustos'un son haftaları ya da Eylül'ün ilk haftasında çıkıcak diyor. Ben şuraya park edeyim. İçime doğdu ne olur, ne olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 22 Mart 2018; 13:2:43 >
  • Kesinlikle hocam size katılıyorum ağustos sonu veya eylül gibi oynuyor olmuş olacağız :)
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Birde şöyle hocam Days Gone ertelendi. Sony'e tepki yağdı. Bu oyunu yıl sonunda çıkartmaz. Genelde hep 2.ceyrek ya da 3.ceyrek diye gidiyor.

1.ceyrek bitti zaten. 2.ceyrek de iki oyun geliyor. 3.ceyrek kesin gelir artık.

• Marvel Creative Director'ın tweetinden oyunun baharda çıkacağını yorumlamışlar. Tweet "Spring is in the air - just like spider-man." gibi bir şeydi. Ben açıkçası bahar aylarında çıkacağını düşünmüyorum, yoksa çoktan açıklanırdı ama tweet de düşündürmedi değil.
  • The Last Beerbender kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam

20 Nisan God of War
    25 Mayıs Detroit Become Human

zaten bahar aylarında bunlar geliyor bunların arasına sokmazlar. Yaz ayında gelir. E3 2018'de çıkış tarihi verilmesi lazım artık ona göre alalım.
  • Görsellere bakalım :)

• Yazın new York sokaklarında ağ atmak istiyorum umarım 2019 a veya sonbahar a kalmaz bu oyun :)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.