Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden oyun çok güzel gözüküyor. God of war detroit ve sonrasında da spiderman. Cidden çok güzel bir dönem bizi bekliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    Göremedim tvitterde çıkış tarihi haberini

• Hikmet İsayev H kullanıcısına yanıt
    Yanıt vermiş hocam birine

• yarın Türkiye saatiyle saat 22:00'da çıkış tarihi açıklanacak gameinformer incelemesiyle beraber. Aynı zamanda incelemede ilk görev, açık dünya, kostüm upgradeleri gibi konular hakkında da izlenimler ve bilgiler olacakmış.
    Bir ay boyunca devamlı bilgiler gelecekmiş oyunla ilgili.
  • Bu kadar erken açıklandığına göre yaz aylarında görmemiz muhtemel

• MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]
  • Biri çıkış tarihini öğrenmiş olabilir :)

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]

• CoreGame kullanıcısına yanıt
    Böyleyse iyi bir tarih

• Ulan yazın çıkacağına dair hiç umudum yoktu, ama son bilgilere göre %90 yazın geliyor.En çok istediğim şey bu oyunu yazın oynamaktı.
  • Videonun 23. saniyesinde orijinal kostüm var. Süper olay.

• E3 de açıklamalarını bekliyordum.iyi oldu
    22 Haziran diye sızmış.doğru çıkacak mı bakalım.Temmuz başında bekliyordum.çok iyi olur
  • Days Gone'un acısını çıkardı adamlar bekletmek istemediler. İnşallah sızıntı tarih doğrudur. Büyük ihtimal doğru gibi görünüyor da 22 Haziran Cuma gününe geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 3 Nisan 2018; 21:6:41 >
  • Bu oyundaki parkur mekanikleri uzun yıllar konuşulur bu kadar akıcı bir uçma mekaniği ben görmedim daha önce. Çok başarılı olacağına eminim 22 Haziranda harika bir oyun bizleri bekliyor.
  • Bu tarih doğrudur büyük ihtimalle hayırlı olsun beyler

• Beyler haber doğrudur yüksek ihtimal. Ben temmuz ağustos düşünüyordum ama beklediğimden daha erken gelecek. God of war Nisan, detroit mayıs, spiderman haziran da çıkıyor. Sony e helal olsun. 3 ayda 3 oyun çıkartmak herkesin harcı değil. Sony yine farkını gösterdi.

• Rdr 2 ertelendi diye üzülmüştüm ama sony büyüksün yazın oyunsuz bizi bırakmıyacak. Bu arada türkçe olacağı açıklanmışmıydı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 3 Nisan 2018; 21:33:2 >
  • Hocam doğru dediniz o belli değil. Çıkış tarihi resmi olarak açıklandıktan sonra playstation tr den açıklama gelir bence. Gönlümden geçen dublaj ama alt yazıya da hayır demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 3 Nisan 2018; 21:35:31 >
  • hayır.fakat şimdi acele etmeye başlamalılar.bu oyun Dublajı hakediyor
  • Çıkış tarihi Ağustos ayında olur diye tahmin ediyordum. Haziran ayı olursa çok daha güzel olur bakalım bu tarih doğru mu heyecanla bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.