Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inşallah hocam hayırlısı valla gelse de oynasak. 2019'a kalmaz yok ya sanmıyorum. Days Gone'u ertelediler, Spiderman'ı yedirmeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 26 Mart 2018; 0:5:10 >
  • Hocam aslında days gone ı ertelemediler. Biz forumda birkaç güçlü söylentilere güvenerek kendimizi 2018 de çıkacağına şartladık. Fakat resmi hiçbir açıklama yoktu çıkış tarihine dair. Fakat sipderman resmi olarak açıklandı 2018 de çıkacağı. Yüksek ihtimal yazın çıkacak. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir marvel yetkilisi ağzından kaçırdı yazın geliyor diye. Ama kesin değil bu. Ertelense bile en geç sonbaharda çıkar. Ama dediğim gibi benim beklentim ağustos.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olur mu öyle şey PS'nın başında olan bir japon abi demişti 2018'de gelicek dedi şimdi hayallerimizi kırdı tabi. Spiderman kesin gelir

• Evet hocam biliyorum o haberi. Herhalde planları değiştirmişler sonrasında. Daha önce konuştuğumuz üzere bence oyun sonbahara yetişiyordu. Fakat o zamanda oyun çıkarmak istemediler. O yüzden bence ocak şubat gibi piyasanın sakin olduğu zaman çıkaracaklar diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Spiderman zaten kesin gibi bir şey. Bence bu yıl çıkıp çıkmayacağını düşünmek yerine hangi ay çıkacağını düşünelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 26 Mart 2018; 1:57:21 >
  • Sırf bu MJ için bile oynanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam şu üstteki adam kimdi ya unuttum ben. Birde gerçek ismini öğrenebilir miyim? filmlerden tanıdık geliyor.
  • Adam Mr. Negative diye biri. Daniel Dae Kim'e benziyor bayağı ama emin değilim.

• Eyvallah hocam. Adamın gerçek ismi değilmiş, o dediğiniz isim Lost'ta ki oynayan eleman.
  • Bayağı benziyor ama. Sanki birebir oyuna eklemişler gibi.

• aynen bu japonlar ve çinliler birbirine benziyor.
  • mayıs ayında game informer ın kapağı spiderman MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU]
    bakalım ne gibi bilgiler verecekler

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Haziran öncesi bomba bilgiler gelicek yani :)

• Gameinformer'dan yeni video geldi oyun gerçekten MUHTEŞEM gözüküyor. Umarım yazın çıkışı gerçekleşir.

Bu arada videonun 24. saniyesinde alternatif kostümlerden biri de gözüküyor kısa bir süreliğine

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Daha ziyade kendisini bekliyorum ben haziran olmasada Temmuz, Ağustos gibi çıkış olur sanki.

• god of war gibi parça parça bilgiler ile gelecekler galiba güzel bilgiler geleceğini umuyorum e3 öncesi aparatif olarak oyunu oynamışlar ve çıkış tarihini biliyorlarmış bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: Dominator0

Daha ziyade kendisini bekliyorum ben haziran olmasada Temmuz, Ağustos gibi çıkış olur sanki.

İnşallah hocam :)

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Çok iyi o zaman hocam 2018'de geliyor yani sevindim

• Son video çok iyi be
  • Yarın gameinformer çıkış tarihini paylaşacakmış.Insomiac Twitter dan söyledi.Son video çok iyi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 3 Nisan 2018; 20:13:29 >
  • CoreGame kullanıcısına yanıt
    Evet baya iyi

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.