Bildirim
MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (26. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Yarın çıkış tarihinin açıklanacak olması çok sevindirici eğer sızan tarih doğru ise Çılgın sony fanlarını çoşturuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
God of War = 20 Nisan 2018
Detroit Become Human = 25 Mayıs 2018
Spiderman = 22 Haziran 2018 (inş doğru olur)
Geriye ne kalıyor? Days Gone, Ghost of Tsushima, Death Stranding ve The Last of Us Part 2
Ve Sony'den gelen sürpriz oyunlar. -
Video muazzam olmuş. Daha önce hiçbir Spider Man oyununda böyle akıcı şekilde şehirde dolaşmak mümkün değildi. Aşırı keyifli olmuş. Mükemmel bir exclusive oyun bizi bekliyor. Altyazı kesin olur. Ama dublaj olursa işte o zaman çok tatlı olur :)
İlk yayınlanan videolarda şehirde ağ atarak dolaşmak daha yavaştı hatırlarsanız. Gelen şikayetler üzerine onu da halletmişler. Oyuncuları dinlemeleri gerçekten iyi oldu.
Bu oyunu zorlayıp ön sipariş ile almaya çalışacağım. Aslında tüm exclusive oyunları ön siparişle almak lazım ama maddi imkanlar izin vermiyor. Spider Man hayranı olarak bu oyun için birşeyler yapmak şart oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 4 Nisan 2018; 0:5:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SpiderMan Homecoming 2 trailer'dan sahne bunlar desen yemin ediyorum yutturursun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 4 Nisan 2018; 0:7:24 > -
-
22 Haziran olayı Reddit'te Spider-Man subredditinde oyunu beklemekten sıkılanların trailer fontlarıyla yaptığı bir fan çalışması maalesef.
https://www.reddit.com/r/SpidermanPS4/comments/88nz37/well_boys_the_time_has_come_when_we_fake_a/
Yine de bu dönemlerde açıklandığına göre yazın gelir, iyi ihtimal haziran en kötü ağustos.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade26 -- 4 Nisan 2018; 0:38:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yazın gelsin yeterli hocam yazın new York sokaklarında gezmek istiyorum spidey ile ben ağustos gibi gelecek diyorum inşallah eylül e sarkmazda yazın oynarız :)
quote:
Orijinalden alıntı: Thejoker58906
Yazın gelsin yeterli hocam yazın new York sokaklarında gezmek istiyorum spidey ile ben ağustos gibi gelecek diyorum inşallah eylül e sarkmazda yazın oynarız :)
Valla platinledikten sonra asla silmem oyunu, sıkıldıkça free roam😀
İron Man falan oyunda yer alsa ne efsane olurdu. Hazır Sony ile Marvel anlaşmışken keşke böyle birşey olsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Daredevil gibi karakterleri görmeyi bekliyorum. Zaten fragmanda Kingpin'ni de gördük. Görmesek bile evrendeki süper kahramanlara dair ufak ufak bilgiler göreceğimize eminim. -
Robert Downey Jr. sesiyle enfes olurdu. -
Trailer çıktı mı
turkce dil secenegi olacak mi arkadaslar. olacaksa almayi planliyorum da
Türkçe dublaj için kendinizi şartlamayın sonra gelmezse üzülürsünüz, bir söz vardır '' Büyük beklentiler büyük hayal kırıklığına yol açar''
Türkçe altyazı neyinize yetmiyor -
Normalde Türkçe dublaj asla sevmeyen birisiyim. Kendi orijinal sesleri varken altyazı koysunlar derim ama bu oyuna dublaj çok yakışır. Harun Can seslendirmesi felan iyi giderdi. Ama şimdi bakıyorum dublaj baya masraflı hiç gerek yok altyazı getirip diğer oyunlara da çaba gostersinler.
Ben de başından beri bunu bekliyorum. Bu oyundan dört beklentim var: Birincisi olarak kusursuz ağla gezinme mekanikleri ki oynanış videoları ve dün çıkanla bu konuda endişe etmeye gerek olmadığını gördük; Arkham oyunlarındaki gibi başarılı bir biçimde karakterin geniş kötü adam galerisini bir hikayeye yedirmeleri ve çeşit çeşit kötü görmemiz; New York'taki diğer kahramanlarla ne aşırı de hiç olmayacak bir biçimde etkileşim ki mümkünse birinci sırada Daredevil -Spidey'nin kankası Human Torch da olur- hazır oyunda Fisk de varken ki Fisk de her zaman Daredevil hikayelerine daha çok yakışan bir kötü ve mümkünse minimum Miles Morales.
Onun dışında şu oyun için başından beri ne kadar heyecanlı olduğumu anlatamam. Sırf Spider-Man olsun taştan olsun diye yıllardır en dandik Activision çöplerini bile oynadım ama yıllar yılı Ultimate Spider-Man ve Shattered Dimensions dışında bir şeyden doğru düzgün zevk almadım, hep harcanmış potansiyellerdi. USM direkt cell shade grafikler sebebiyle çizgi romandan fırlama gibiydi ve pek çok yan karakteri/kötüyü de görüyor ve şaka maka bildiğin Venom bile olabiliyorduk, zamanına göre acayip eğlenceli ve başarılıydı; hatta o zamanın benim için en favori oyunlarından biriydi. Shattered Dimensions'ın ise eksikleri var mıydı yoktu evet ama sırf Spider-Man 2099 olarak oynayıp evrenine dahil olabilmek bile yeter, Noir de cabasıydı.
Konuyu dağıtır gibi oldum biraz ama uzun yıllardır oyun dünyasındaki hayallerinden biri ne deseler Sony'e özel mümkünse Insomniac ya da Sucker Punch'tan çıkacak bir Spider-Man oyunu derdim ki Insomniac oldu, yapımcı olarak çok da severim. Hoş her nesil mutlaka konsol aldığım ve düzenli oyun oynadığım için asla şu oyun için aldım diyemedim bu aletleri ama oyun dünyasıyla mesafeli ya da pek oynamayan biri olsaydım sırf şu oyun için bile PS4 alır koyardım, ki Amerika'da sadece Spider-Man hayranı diye bu oyun için PS alan nice insan ya da Xbox sahibi var ve de olacak, o yüzden bunca yıl sonra bu markayı oyun dünyasında kullanabilmek Sony için büyük avantaj çünkü sırf adı bile inanılmaz bir para kaynağı olan karakterden bahsediyoruz.
Bu arada yapımcılar da her videolarında mutlaka MCU Spider-Man'i yanlış intiba yaratmasın diye bizim oyundaki Spider-Man 25 yaşında ve tecrübeli, kahramanlığı yeni yeni öğrenmiyor diye ısrarla vurgulamayı atlamıyorlar hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 4 Nisan 2018; 12:54:11 >
-
19.00
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X