Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyun varya konsol satışlarını hayvan gibi arttırıcak şimdi.
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Şöyle Daredevil ile bu oyunda karşı karşıya gelsek müthiş olur. Aslında imkansızda değil çünkü kingpin her ikisinin de ortak düşmanı. Ama şöyle arkada geçen bir sohbet bile yeter. Ya da ne bileyim bir stark kulesi görsek veya mutantlarla ilgili bir şey duysak çok iyi olur. Yani kısacası bu oyunun Marvel evreninden bağımsız olmasını istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris Traeger -- 4 Nisan 2018; 17:18:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    19.00 olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

çıkış tarihi saat kaçta belli olacak beyler 19.00 mi ,22.00 mı

Insomniac resmi twitter hesabından Rusya saatiyle 22:00’de demişti, şu an Rusya ile aynı saati kullanıyoruz yani akşam 10 olması lazım.
    Çıkış tarihi gameinformer yazısında açıklanacak, bu tarih yazının dijital olarak yayımlanma tarihi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın çıkmasa bari. Yaz oyunlar için ölü dönem. Yaz sonu veya sonbaharda çıksa daha güzel olur bence ki tahminim bu yönde.

• evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Alakası yok. Sonbahar'da RDR 2, Metro Exodus ve Online odaklı oyunların çıktığı dönemde çıkarsa arada kalır.
  • Spidey arada kalmaz, araya alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 4 Nisan 2018; 17:32:36 >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    sonbaharda rdr 2 var hem spidey zorlanır hem ben yazın çıkması çok iyi olur bence yazın oynayacak oyun bulamıyoruz çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Yazın çıkmasa bari. Yaz oyunlar için ölü dönem. Yaz sonu veya sonbaharda çıksa daha güzel olur bence ki tahminim bu yönde.

Bildigim kadariyla yazin filmi cikacakti ondan 1 ay sonra cikabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Yazın çıkmasa bari. Yaz oyunlar için ölü dönem. Yaz sonu veya sonbaharda çıksa daha güzel olur bence ki tahminim bu yönde.

İstisnalar var. Last of Us, 14 Haziran'da çıkarak yazın sıcağında bizi coşturmuştu. Sıcakta Last of Us keyfi yapmıştık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

Gameinformer'dan yeni video geldi oyun gerçekten MUHTEŞEM gözüküyor. Umarım yazın çıkışı gerçekleşir.

Bu arada videonun 24. saniyesinde alternatif kostümlerden biri de gözüküyor kısa bir süreliğine

Grafikler Muazzam Dinamikler şahane görünüyor tahtalara vuralımda Downgrade yemesin

• Valla bilemiyorum dostum. Ben mantıklısı böyle olur dedim. Sony'de gidip RDR 2 ile Metro Exodus arasına sokmaz bu oyunu.
  • Gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman oyunu geliyor...

• Evet teaser fragman geldi beyler. Buyrun. Çıkış tarihi 7 Eylül.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CollatZ2508 -- 4 Nisan 2018; 18:7:7 >
  • 19.00 falan değil pasifik saati 10 saat geride bizden. 18.00 da belli oldu. 7 eylül de çıkıyor
    Game Informer
    Spider-Man Releases Exclusively On PlayStation 4 On September 7
    http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2018/04/04/spider-man-release-date-revealed.aspx

• 7 eylül keşke yazın gelseydi ama napalım.

• Hayvan gibi kaliteli oyun yapmışlar. Delirdim...

• hayırlı olsun bence güzel tarih god of war detroit derken zaman kalmayacak zaten iyi oldu :)
    gerçekten geçen sene olduğu gibi bu senede ps senesi..
  • Videonun 28-30. saniyeleri arasında dolaştığı çatının yüzeyinde kaplamalar saniyelik geç yükleniyor. Ufak bir kusur olsada en azından videolarda ne gösteriyorlarsa aynısını göreceğimizin işareti. Ne eksik ne fazla. Gerçi görüntüler oyunun alpha aşamasından. Bu haliyle open world bir oyun icin bencede muazzam grafikleri var.

• Çıkış Tarihi üzdü ama yapacak bir şey yok türkçe ise ön sipariş
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.