Ana hikayede belirli bir süre oynayınca aktif olur.Yoksa dlc hemen oynanmıyor. |
MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (236. sayfa)
-
-
Sabah sabah duygu seline kapıldım iyi mi. Özellikle dakika 6:05 deki müziği helikopterli bölümde duyunca zamanda geriye gittim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bildiğimiz üzere
Miles morales sonradan da olsa Türkçe altyazı ve dublajla gelecek.
Peki bu oyuna yani
Marvel's spider-man'a Türkçe altyazı vs eklenecek mi?
Keşke eklense ama zannetmiyorum 😕 Remastered için özel olacak galiba. GoW 3 de aynı şekilde sadece Remastered versiyonuna Türkçe dil eklenmişti. PS3 versiyonuna gelmemişti. Ama yinede ümidim var belki güncelleme ile getirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 10 Kasım 2020; 13:39:37 >
Remastered'e gelecek mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet PS5'de Remastered versiyonu Türkçe Dublaj ve Altyazılı olacak. PlayStation 4 için ise güncelleme ile gelir mi belli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Nakahella
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterCehaletimi affedin. Ps4 sürümüne mi türkçe altyazı gelecek?
Estağfirullah cehaletle ilgisi yok, kimse bilmiyor zaten. PS5 remastered'a gelecek, ps4 için olan miles morales'e de gelecek ama elimizdeki oyuna gelecek mi bilinmiyor. Biz gelecek diyelim gelsin. :D
2025 ten önce ps5 almayı düşünmüyorum. Aslında düşünce gücüyle alabilseydim keşke ne güzel olurdu... :))
bundan dolayı miles morales benim için bir varmış bir yokmuş. kendi gerçeklerimiz dolar 8 lira ve bir ps5 1000 dolar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 11 Kasım 2020; 0:5:49 >
Dil desteğinin ps4 e de gelmesi lazım
Gelirse alacağım oyunu.
-
oynanmaz, her zaman ana oyun sonra dlc
-
Ps5 de bir daha bitirelim bakalım hazır miles morales ultimate edition almısken
şimdi bende ps4 pro ve
god of war
last of us part II
sipedirman
ghost of tsushima
red dead redemption 2
Battlelfield 5
far cry 5
bloodborn var sence ps5 almalı mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: abeslankşimdi bende ps4 pro ve
god of war
last of us part II
sipedirman
ghost of tsushima
red dead redemption 2
Battlelfield 5
far cry 5
bloodborn var sence ps5 almalı mıyım?
Doğum günün kutlu olsun hocam öncelikler , bütçen varsa almalısın , the last guardianı 60fps de ,spiderman remake ve god of war u 60 fps de oynamak mükemmel olacak
Teşekkür ederim herkese uzun ve sağlıklı bir ömür dilerim.
lg den oled bir tv bakıyorum önceliğim oled tv bu arada ps 5 için oyun içerikler vs biriksin içimde almak için merak oluşsun alınır
Enis ps4 e de türkçe dil desteğinin geleceğini söylüyor Spiderman için.
https://www.youtube.com/watch?v=VNvjk_paQSg&feature=youtu.be
Patladı hocam hepsi kim söylerse söylesin iki oyunada ne altyazı ne dublaj gelicek
quote:
Orijinalden alıntı: Nakahella
Estağfirullah cehaletle ilgisi yok, kimse bilmiyor zaten. PS5 remastered'a gelecek, ps4 için olan miles morales'e de gelecek ama elimizdeki oyuna gelecek mi bilinmiyor. Biz gelecek diyelim gelsin. :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=bSKSNgC-z8A&feature=youtu.be
ve dediğim gibi spidermandeki npc lere maske yapmakla uğraşana kadar türkçe altyazı yapsaydınız ya e anuna doyduklarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abeslank -- 13 Kasım 2020; 17:57:20 >
miles morales e gelmeyecekmiş
bu durum marvels spiderman ana oyunu için de geçerli mi acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X