< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (237. sayfa)
-
-
Oyuna yeni başladım Tombikle bi vs attık anca combat Sistemi güzel zevkli. Keşke Türkçe olsaymış kör topal hikaye ile çok sarmaz gibi. Açık dünya imiş ama görevleri yapar hikayede ilerleyip bitirmeli çok uzatmaya gerek yok gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Miles Morales'den sonra bu oyunu NG+ bitireyim dedim ve şunu fark ettim: Webbed (Raimi filmlerindeki) Suit oyuna bambaşka bir tat katıyor. En iyi tasarlanmış kostüm olabilir resmen oyundan aldığım keyif 2 katına çıktı. -
Webbed suit fan favorite zaten hocam. Oyunu iki kere bitirdim raimi suitten başka kıyafet seçemedim :D şimdi de yeni gelen amazing suit ile ayrı bir NG+ açıp bitirmeyi planlıyorum. Harika görünüyor, raimi kadar beğendim. Filmde bu kadar iyi durmuyordu.
Konu dışı ama şundan daha iyi düşmandan kaçış sekansı gelmedi be. Müzik, tema, ve karakter uyumu 10/10. Gerilim hat safhada. Zamanında bunu oynamış olanlar için Uncharted'daki sekanslar Disney filmi gibi gelir. Arkham Asylum'daki Killer Croc bölümü buna biraz yaklaşmıştı. Insomniac'ın devam oyununda bu oyundaki ruhu yakalamasını isterdim. İlk oyun çok güzeldi ama Miles dlcsini bedava verseler oynamam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 26 Kasım 2020; 2:29:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
PS5'te oyunu tamamen bitirdim. Platinlemek için sadece ''collect all suıts'' achievementi kaldı. 2 tane eksik suit'im kaldı. Onları açabilmem içinde base token gerekiyor. NG+ başlatıp kasmayı düşünüyorum base token farmlamak için. NG+'ın zorluğu ödül olarak vereceği base token sayısını değiştirir mi ? Merak ettiğim bir konu ona göre en kolay zorlukta başlayıp suıtleri açıp oyunu bırakıcam. Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş var mıdır?
-
beyler yardiminiza ihtiyacim var simdi olay su , oyunu 2 sene once PS4te bitirdim ,simdi PS5'te ayni save'i kullanmak istiyorum ama adamlar sagolsun PS5'te save'i kullanabilmem icin sadece PS4'te oyunun son surumundeki saveleri kabul ediyor ,birinin PS4'te benim save acip oyunu tekrar kaydetip buraya upload edebilir mi ? biraz mesakatli bir is ama... 5dk'nizi almaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 25 Aralık 2020; 2:20:51 > -
Başka bir account'a ait save dosyası doğrudan açılabiliyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BjornHeimdallBaşka bir account'a ait save dosyası doğrudan açılabiliyor mu?
biraz arastirdimda hakkaten mumkun degilmis ya .... neyin kafasini yasiyor bu adamlar
-
Herkes birbirinin save'i ile oynar, achievement ve kupaları patlatır da ondan.
-
Goty sürümünü alacağım içinde 3 dlcden hangisi oluyor acaba? -
hepsi olur hocam -
Teşekkürler -
Eski Spiderman oyunlarına bakıyorum hep boss var ama yeni oyunlar da çıkan iki seri de boss neredeyse hiç yok kesinlikle devam oyunun da epic sahneler bol boss savaşları olmalı -
-
Var mi ps4 sec hesabını satan oglusuma alacağım satan yok :) (2018 olan )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglayan13 -- 31 Ocak 2021; 11:54:43 > -
Arkadaşlar sizlere bir soru. Ben daha önce hesap satın alarak ana oyunu bitirdim hatta son güvercine kadar yakaladım :)
Daha sonra dlc satın aldım ancak kendi hesabımdan aldığım için oynayamadım. Sonra 70 TL civarına indiğinde ana oyunu kendi hesabıma da aldım ancak ana oyundaki tüm savelerim hala yan hesapta gözüküyor ve aktaramadım haliyle. Onlarca kostüm vs. gitmesinin yanı sıra DLC'ye de başlayamıyorum.
Ana soru DLC başlayabilmem için illaki ana oyunu bitirmem mi lazım? Öyleyse sıfırdan oynayacağım gibi görünüyor kendi hesabımdaki oyundan. Bu konuda yardımınızı rica ediyorum.
-
Oyunu oynadıktan sonra DLC'lere geçtiğimden sorunuzun net cevabını bilemiyorum ancak ana görevleri yaptıktan sonra DLC oynanabiliyor hale geliyor sanıyorum.
-
Arkadaşlar remastered versiyonuna nasıl ulaşabilirim ? Elimde goty versiyonu var.
Elinde olup satmak isteyen pm atabilir arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resE -- 8 Ağustos 2021; 22:57:9 >
Şu oyun her indirime girdiğinde elimde oynadığım başka oyun vardı,sonra satın alırım dedim. Şimdi oynayacak oyunum yok ama bu sefer de oyunun fiyatı da almış başını gitmiş. Şimdi kardeşlikten hesap kovalıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X