Şimdi Ara

MARVEL'S SPIDER-MAN [PS4 ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.757
Cevap
44
Favori
257.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gta5 kadar olmayacak zaten ( araç kullanımı felan hiç biri yok. ) Sadece taksi veya ulaşım araçları ile peter olarak şehirde gezme ve bazı aktiviteler olursa harika olurdu. Gerçekci bir oyun istiyorum . Devamlı ağ atıp suçlu yakamanın yanında bunlarda güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 2 Haziran 2017; 12:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACtemh

Gta5 kadar olmayacak zaten ( araç kullanımı felan hiç biri yok. ) Sadece taksi veya ulaşım araçları ile peter olarak şehirde gezme ve bazı aktiviteler olursa harika olurdu. Gerçekci bir oyun istiyorum . Devamlı ağ atıp suçlu yakamanın yanında bunlarda güzel olurdu.

Simülasyon oyunu mu birader bu? FIFA'da da maçtan sonra yatağa kadın atın o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man ek iş olarak taksicilik yapacak malum onun da paraya ihtiyacı var
  • Forumdaki arkadaşların hayal gücü çok iyi ya, şöyle toplansak Westworld tarzı oyun yaparız yemin ediyorum.
  • Arac konusundq kizmisiniz adama ama umarim peterin o dandirik motosikleti olur. Pizza time

• Bu oyun ne zaman çıkacak?
    Birde spiderman nin kostumündeki örümcek neden beyaz renk ve kocaman?
  • benim merak ettiğim düşmanlar kimler olacak

ryhno görmekten sıkıldım venomu görmek istiyoruz artık
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Stüdyo insiyatif alıp kendi tasarımlarını ve evrenini oluşturuyor bir nevi de ondan. Yani varolan spiderman tasarımlarına el atıp daha kendilerine özgü ya da özelleştirilmiş orjinal bir oyun ve hikaye planları var anlaşılan. Nasıl bir sürü farklı örümcek adam çizgi romanı varsa Amazing, Spectacular gibi bu da başka yeni bir tane gibi oyuna özel hazırlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayvanMetal -- 6 Haziran 2017; 0:42:50 >
  • Spiderman'in çoğu düşmanını görürüz umarım, Venom-Carnage olaylarını bekliyorum özellikle.

Son çıkan Amazing 2 hariç nerdeyse tüm Spiderman oyunlarını keyif alarak oynamıştım, belki de bu en iyisi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 6 Haziran 2017; 16:6:41 >
  • Ben bu oyunun oynanış mekaniklerini çok merak ediyorum,Spiderman dövüş mekanikleri,binalara tırmanma,binalara ağ atıp havada süzülme gibi mekanikleri zevkli yaparsalar ve iyi bir hikaye olursa,grafiklerde oyun içiyse bu oyun en iyi spiderman oyunu olabilir.
  • Bu oyunu sucker punch yapsa daha mı iyi olurdu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: The Last Beerbender

Bu oyunu sucker punch yapsa daha mı iyi olurdu acaba

Kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Simülasyon oyunu mu birader bu? FIFA'da da maçtan sonra yatağa kadın atın o zaman.

• merak uyandırdı şahsen açık dünya olması ve filmlerle hikayenın aynı olmayacak olması güzel birşeyler cıkartabilir ortaya fakat grafikleri sadece giflerden gordugum kadarıyla yorumlayabilirim bence biraz batman arkham knight gibi olmuş inşallah dövüş simülasyonları falan iyi düşünülerek yapılır.
  • Sunset Overdrive çok başarılı bir Xbox one exclusive'di. O kalitede olsa yeter de artar bile. Tabi Sony'nin exc oyunlara verdiği önem ve Playstation Pro'nun eşsiz gücü sayesinde SO'dan bir tık üstte olacaktır.
    Mikisoftta akrebi ve kırekdavnıyla kendi kendini sokacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 7 Haziran 2017; 23:37:52 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Örümcek abimiz maskesini felan çıkarınca simülasyonmu oluyor.? sanki sims gibi olsun dedik yani . Spiderman olarak gezdiğimiz şehirde peter olarakta gezebileceksin ne var bunda . Bir kaçtanede yan görev koy müthiş olur. Bu arada yeni gelen haber beni mutlu etti.Oyunun hikayesi Spider-Man ve Peter Parker'ın dünyasının birbirine zıt düşmesini anlatmaya çalışacak. Ayrıca oyun maskenin altında gerçekten kimin olduğuna ve maskeyi taktıktan sonra kime dönüştüğüne odaklanacak. Demek oluyorki peterı göreceğiz . buda tam istediğim sey. Bundan sonraki hedef fifada maçtan sonra yatağa kız atmak olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 8 Haziran 2017; 11:12:40 >
  • Venom falan olsa onla da oynasak. Kral adamdır

• quote:

Örümcek abimiz maskesini felan çıkarınca simülasyonmu oluyor.? sanki sims gibi olsun dedik yani . Spiderman olarak gezdiğimiz şehirde peter olarakta gezebileceksin ne var bunda . Bir kaçtanede yan görev koy müthiş olur. Bu arada yeni gelen haber beni mutlu etti.Oyunun hikayesi Spider-Man ve Peter Parker'ın dünyasının birbirine zıt düşmesini anlatmaya çalışacak. Ayrıca oyun maskenin altında gerçekten kimin olduğuna ve maskeyi taktıktan sonra kime dönüştüğüne odaklanacak. Demek oluyorki peterı göreceğiz . buda tam istediğim sey. Bundan sonraki hedef fifada maçtan sonra yatağa kız atmak olacak :)

Fotoğraf çekme olabilir veya villian ile bağlantılı bir bilim fuarına katılınabilir bunda sıkıntı yok. Ama kız arkadaşı dışarı çıkarmak, arkadaşlarla içmeye gitmek gibi faaliyetler Sims'e çevirir oyunu. Dediğin şey FIFA'da karımız çocuklarımız olsun, onları mutlu etmeye çalışalım, mutsuzlarsa performansımız düşsün demek gibi bir şey.

• Şov yapıldı.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.