Playstoredan almaya çalışıyorum ama doğrulama maili gönderrmiyor. Zorla torrente yönlendiriyorlar |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (12. sayfa)
-
-
Aynen göndermiyolar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
site bozuk adamlara kaç kere yazdım iletişime geçtiğiniz teşekkürlerden başka bir şey yazmıyor milyar dolarları kazanıyorlar bi siteyi düzeltemiyorlar koskoca ttnet
-
Playstore yerine Allyouplay'den almanızı öneririm.
Edit: Allyouplay cortlamış maalesef. Playstore en uygunu şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 10 Ağustos 2022; 16:26:7 >
Bende mi bir sorun var yoksa ciddi ciddi Allyouplay de 1100 TL mi gösteriyor ön sipariş fiyatına?
Edit: Üstelik TR içinde alıma kapatmışlar sanırım. Hatayı fark edince hemen müdahale etmişler. Buradan satın alan arkadaşlar satışların iptal olma ve paranın iade edilmesi ihtimalini de göz önünde bulundursunlar diyeyim. Alacak arkadaşlara da Playstore'u öneriyorum. Sitesi biraz kalastır ama fiyat oldukça iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 10 Ağustos 2022; 16:22:53 > -
"Güncelleme"yemiş hocam. Umarım alanların siparişlerini iptal etmezler.
GameBillet'te de 500 TL olmuş fiyat.
Yanlışınız var, All You Play’ de hem ön sipariş fiyatı 399TL, hem de ilk siparişe özel %10 halen aktif durumda 359TL.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 10 Ağustos 2022; 17:48:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam link atar mısınız bende de 1000 gösteriyor
Etail'de 340 TL fiyatı varmış. Daha önce birçok alışverişim oldu buradan, site güvenilir.
https://etail.com.tr/marvel-s-spider-man-remastered
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 10 Ağustos 2022; 16:33:28 >
genel olarak bi hata var sanırım. benim limitimde sıkıntı olmamasına rağmen ''Lütfen geçerli bir ödeme yöntemi seçiniz.'' diyor.
-
Evet alınıyormuş bu arada arkadaşlar daha yeni aldım 360 liraya. 359a geldi
-
Aynen hocam link atarsanız güzel olur. Yine baktım 1000 TL gösteriyor üstelik TR alıma da kapalı. VPN de kullanmıyorum.
Edit: Bu arada Etail net en alınabilir yer ama sanırım şu an alıma açık değil. Alacak arkadaşlar açıldığında 340'a direk kapsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 10 Ağustos 2022; 16:45:4 > -
arkadaşlar playstoredan alamıyorum diyenler, mail onayı beklemeden arkadaşınızın anne babanızın birinin telefonuyla kolay giriş yapıp alabilirsiniz.
-
en garantisi 30 lira fazla verip playstore’dan almak diye düşünüyorum. allyouplay ve etail patlayabilir. her yerden revize ve iptal haberleri gelmesi işten bile değil
Ben 399 tl gösteriyor allyoupay
-
Hocam sepete indirim koduyla eklediğimde 359lira gözüküyordu. Sepeti iptal edip sayfa yenileyince 1095lira ve ülkeniz için satışa kapalı uyarısı verdi, demek ki stokta key kalmamış olabilir.
-
Şu an için en net alınacak yer Etail gibi duruyor zaten hocam. Allyouplay gibi yerlere çok güvenmiyorum şahsen. Siparişleri iptal de edebilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X