ilaçlanır mı ^^ |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (14. sayfa)
-
-
Playstore dan alanlar çıkış günümü keyleri alıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allyouplay üzerinden alınan keyler 11 Ağustos'da dağıtılacakmış. Desteğe sormuştum dün.
'Yayımcıdan edindiğimiz bilgilere göre anahtar kod dağıtımları 11 Ağustos tarihinden itibaren başlayacaktır" deniliyor Allyouplayde spiderman için key dağıtımı. Siparişlerim sekmesini gece yarısından itibaren kontrol etmenizde fayda var. Keyini alan olursa +1 yazsın ona göre bende sipariş geçeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda DLSS 2.0 ve FSR 2.0 olacağı kesinleşti.
-
Bu gerçekse hiç komik değil, gerzeklik başka bir şey değil
siz internet faturası üzerine almayacak mısınız? taksit seçeneği onda var çünkü ve internet faturası üzerinden öyle bir limit yok merak etmeyin. bence keyler dağıtılmaya başladığında alabiliriz gibime geliyor.
-
Playstore.com sitesinden Türk Telekom faturası seçerek alırken "Lütfen geçerli bir ödeme yöntemi seçiniz" hatası alanlar için yazıyorum:
Telefondan Samsung Internet Browser indirip oradan deneyin. Bu tarayıcı üzerinden satın alırken hata almadım.
-
Oyunun PC performans videolarında kullanılan sürümün final sürümüne yakın bir sürüm olduğu ve bu nedenle bazı performans sorunları ve çeşitli hataların olduğundan bahsediliyor, izlediğim videolarda oyun için önerilen gereksinimlerinde özellikle Ray Tracing açıkken elde edilen performans biraz düşük görünüyor. İnsomniac' a bu durum sorulmuş ve inceleme sürümlerinin nihai olmadığı ve final sürümünün güncelleme almış hali olacağı paylaşılmış. Muhtemelen ön yükleme dosyalarına güncelleme dahil edilmiş olabilir yada bir ilk gün güncellemesi gelebilir.
-
Az sonra deniyorum.
-
Playstore üzerinden faturaya taksitlendirilen ödemelerde aylık 500 TL sınırı var. Bu limit dolduğunda bir sonraki ayın ilk gününe kadar yeni bir alım yapamıyorsunuz. Sitede bu nedenle 500 TL ve üzeri olan oyunlar satılmıyor. Key teslimatı ise genelde bir gün önceden yapılıyor. Spider Man geç siteye eklendiği için yoğunluk olabilir diğer türlü ön yüklemeye açıldığı gün teslim ediyorlardı.
-
Playstore üzerinden faturama taksit ile almaya çalışırken: "Lütfen geçerli bir ödeme yöntemi seçiniz." hatası alıyorum. Çözümü bilen var mı?
-
4 mesaj yukarıda yazdım.
-
İlk testler
DLSS yine hayat kurtarıcı rolünde
-
Hocam teşekkür ederim başarılı bir şekilde aldım.
-
Rica ederim, hayırlı olsun. :)
-
İŞE Yaradı şaka gibi
-
Vay be 62 fps harika
Evet, önce kendim denedim. :D
-
ryzen 5 1600 gtx 1060 6gb 16 gb ram orta ayarlarda oynanır mı sizce hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X