Allah razı olsun hocam dediğin gibi yaptım oldu :) |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (15. sayfa)
-
-
Sizden de Allah razı olsun. :)
-
öyle bir limit yok derken aslında arkadaş 200 tl limitten bahsetmiş onu kastetmiştim. ama onun dışında yine de 500 tl limit olduğu bilgisini bilmiyordum, zaten limit olsa niye satışa koysunlar diye düşünüyordum, onda da açıklık getirmişsiniz. :D
-
1080p orta ayarlarda oynanır hocam, fsr 2.0 da var onuda kullanırsınız daha iyi olur.
-
android telefonu olmayıp ben nasıl alacağım diyenler için iphone safari tarayıcısından denedim, oradan bende alabildim.
elimin altında pc varken telefonla uğraşmayayım dedim, hatta bilgisayardan chrome, opera ve edge üzerinden deneme yapmıştım. meğerse çözüm elimizin altındaymış. :D
teşekkürler.
-
Ben de masaüstünde chrome, edge ve opera üzerinden denemiştim. Müşteri hizmetlerini aradım. Playstore nedir, onu bile bilmiyorlar maalesef. Çözümü kendimiz buluyoruz.
-
Cidden hiç bir şey bilmiyorlar. Diyorum ki oyun satış platformunuz playstore'dan alışveriş yapamıyorum. O firmanın müşteri hizmetlerine ulaşmanız lazım, bizlik bir durum yok diyorlar. Nasıl diyorum, bu da zaten turk telekom'un. Bana diyor nau nau. İsterseniz iletişim bilgisi vereyim diyor. Verin dediğimde ise; internet tarayıcınıza google support yazın diyor. xskmgasdgsdş
-
Oyun ön yüklemeye açıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hahaha bugün 10-12 tane andavalla konuşmuşumdur böyle. hiç bir şeyden haberleri yok
-
Oyun low ayarda bile ps4 den çok daha iyi görünüyor Nixxes harika bir iş çıkarmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 10 Ağustos 2022; 21:16:2 > -
Etaili iptal ettiler allyouplay duruyor hala
Kurumlara likayatla personel alınmamasının neticesi bu hocam. Adamlar beklide tüplü tv veyahut tuşlu cep telefonu zamanından kalma olabilir ne dersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstore'den alanlar ön yüklemeye başlayabildi mi acaba var mı deneyen ?
-
Keyler henüz dağıtılmadı.
-
Çok pahalı değil mi ya
TR'de bir insanlık ucuz kaldı. Diğer herşey ateş pahası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
All you play sitesine giremiyorum. Alanlarda durum nedir?
-
Ön yüklemeye açıldığına göre her an kırılabilir. Haber alan olursa haber etsin indirelim hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu keylerin gece yarısından itibaren dağıtıma açılacağı sipariş edenlerin keyine kavuşacağı manasına geliyorsa iyi, diğer türlü hiç hayra alamet değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabaha kırılmış olurquote:
Orijinalden alıntı: bero 20
Ön yüklemeye açıldığına göre her an kırılabilir. Haber alan olursa haber etsin indirelim hemen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X