Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
63.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam. Ücretsiz olan yayınlanırsa bikaç güne deneyim ederiz bakarız google translate'den hallice mi beğenmezsek 1 aylık anonymousdan üyelik alırız. Zaten şuan oyunun day 1 patch alması gerek. Nexus moda tobey peter parker face modeli, spider suitlerin vs eklenmesi lazım. Ben bu remastered daki peter parkerı sevmiyorum, samimi gelmiyor nedense.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Kablosuz haptic feedback ve adaptive triggers destekleyen oyun olduğunu bile bilmiyodum siz bu görseli atana kadar hocam. Kablosuz herhangi bi bluetooth dongle ile bu teknolojileri kullanmak biraz daha zaman alıcak sanırım maalesef. Gamepad'i ilk aldığımda da denemiştim ama nafile, haptic feedback ve adaptive triggers için kablolu bağlıyorum..

Bu arada bilmeyen varsa dualsense kullanan arkadaşlar için kısaca şunları söylemek istiyorum; Steam kütüphanenizden Spider-Man'e sağ tıklayıp özellikler diyosunuz, Kontrolcü sekmesinden 'Steam girdisiniz devre dışı bırak' ayarını yapmanız lazım haptic feedback ve adaptive triggers'ın çalışması için. Aklınızda bulunsun.

• Cpu kullanımını yanlış gösteriyor bende afterburner görev yöneticisinde tüm çekirdekler %80 civarıyken osd %0 %4 gibi değerlerde.

• Şuan dualsense'i aktif olarak tam verimli Pc'de kullanmak için daha çok aşaması var diyebilir miyiz hocam. Kablosuz kullanım için umarım pratik bir çözümü olur. Ben şimdilik xbox series gamepadimden devam edeyim en iyisi.

• i7 10750h ve rtx2060 laptopumda oynanamaz halde, ayal kırıklığına uğradım.

• ryzen 5 1600 gtx 1060 amd fsr 2.0 açık high medium arası 60-62 fps alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 12 Ağustos 2022; 20:2:49 >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt
    Fsr kapatınca çok düşüyor mu fps? Fsr oynanmaz hale getiriyor oyunu ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siradanbiradam_ S kullanıcısına yanıt

valla tadım kaçtı, çözüm önerisi olan var mıdır? grafik ayarları tavsiyesi vs.

• Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUDigital Foundryyoutube
    It's the PC tech review you've been waiting for. Alex Battaglia takes a closer look at Nixxes' PC port of Marvel, breaking down all graphics settings stacked up against PlayStation 5, along with the best settings overall. All this along with commentary on the quality of the conversion work, the successful adaptations for PC users and much, much more. Go here for at-a-glance look at optimised settings and the closest PlayStation 5 equivalents: https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2022-marvels-spider-man-pc-tech-review Join the DF Patreon for EARLY ACCESS to every DF Direct Weekly, pristine video downloads, behind the scenes content and much, much more: https://bit.ly/3jEGjvx Podcast RSS Feed: https://digitalfoundry.podbean.com/ Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe
    https://www.youtube.com/watch?v=xI2VUQsPqJo
  • Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

Akıyor.

• optimizasyon çok iyi.

• Oyunun açılış sekansını oynadım. Beklediğimi buldum sayılır. Açık Dünya'da bir kaç görev yapınca belli olur durum. Şimdilik 2002 yapımı Film Oyununda aldığım keyfi aldığımı söyleyebilirim.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

FLT ne gibi bir sorun çıkarır indiriyordum.

• farukclkk kullanıcısına yanıt

sürekli fps drop yiyorum, rtx 2060 ile low mu oynayayım anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whisper242 kullanıcısına yanıt
    Genelde ilk gün yaması vs oluyor, ftgirl o yamalarıda ekleyip paylaşıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

Dlss ultra performans olunca oyun fena düşüyor

İşlemciden yiyorsunuzdur sıcaklığı kaç oluyor ona bakın frekans düşürüyordur cpu stress testi gibi oyun çünkü.

Darboğaz olabilir

• İlk defa oynayacak arkadaşlara keyifli oyunlar dilerim.

Naçizane tavsiyem tüm yan görevleri yapın. Bazı sekanslarda güzel boss fightlar var. Tabii güvercin kovalamaca da ver hepsi harika değil.

Şu ana kadar tüm Spider-man yapımları arasında en iyi yazılmış ve sunulmuş Peter ve Mary Jane karakteri var diyebilirim. Bu oyuna kadar Mary Jane hep Kezban gibi yazılmıştı. Burada orijinaline en yakın karakter diyebilirim, atılgan, cesur, gözü pek.

Ana hikaye işlenişi, sunum ve New York harika. Anlık görevler bir süre sonra tekrara bağlıyor haritada kırmızı ile çıkan ama onlarla da karakteri geliştirecek malzeme topluyorsunuz. Spider-manleri geliştirdikçe kombat baya çeşitli be keyifli oluyor. Kendi adıma 8.5-9/10 puan veririm. En sevmediğim kısmı normal düşman tipi az. Ona 2. Oyunda eğilirler sanırım.

Gelmiş geçmiş en çok satan Sony oyunu sanırım kendisi (33 milyon) bu sayıya ulaşan third party AAA oyun sayısı bile tek tük zaten.

Herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• aksungur_ kullanıcısına yanıt

Toplam kaç saat sürer bu oyun

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.