Bizzat paylaştıkları görselden takip ediyorum hocam ama gözüken o ki yaz saati uygulaması sebebiyle 1 saat geç yani 19.00 da erişime açacaklar. ![]() |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (24. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bende hala 2 saat diyor
-
Dlss'li görüntünün nativeden daha iyi olduğunu görmedim hiç, rtx 3060'la 2k için dlss açmak yerine 6700xt geçtim.
-
Dlss olayını bende beğenmiyorum saçma şekilde bulanıklık katıyor oyunlara 2K da görüntü çamur gibi oluyor kapatıyorum mecburen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun yoldan geldim, 3 saatlik uykuylayım. 19.00 mu 18.00 mi
şimdi ona göre iki sallanıp yatıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
New York 11 am dediği sabah 11 değil mi? Yani şu an Amerika oynuyor oyunu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
10 dk sonra amerika'da saat 11 olacak.
-
Erişime açıldı oyun.
-
Oyun Steam' de erişime açıldı. Dosyaları çıkarıyor ve sonrasında oyuna girebilirsiniz.
-
-
Dosyaları baya hızlı çıkartıyor şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVKit -- 12 Ağustos 2022; 18:3:37 > -
Dosya çıkartma işlemi başlamayan arkadaşlar Steam'i kapatıp tekrar açsın.
-
Birazdan canlanır buralar. Oyuna giren arkadaşlardan bolca ss bekliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şimdiden keyifli oyunlar diliyorum herkese. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun Türkçe çevirisi Anonymous Çeviri tarafından akşam 19:00 da yayınlanacak. Çıkar çıkmaz Türkçe oynayacağız.
-
-
Ayarlar çok detaylı olmuş şu an bakıyorum, helal olsun resmen pc oyunu olmuş port değil bu.
-
Herkese iyi oyunlar arkadaşlar. Oyun yağ gibi akıyor. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu 1650 Super veya denk bi kartla oynayan var mı En yüksek ayarlarda vs. kaç fps alıyor yazabilir misiniz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X