Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
63.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten ekranım Full HD, 1080p oynayacağım mecburen Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 60+ fps stabil versin yeter bana

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

3060 12 gb değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah modeli dualsense için daha hoş gözüküyor mavi ışık lediyle beraber. Steam için dualsense'in tam desteği var da steamdışı platformlarda(özellikle gamepass) 3. parti ek yazılım kurmak zorunluymuş. Steamde DSX yazılımı varmış dualsense için. Kullanıcı yorumları baya bir olumlu. Bir dualsense sahibi olmak isterim de mevcut ekonomik şartlarda zor gözüküyor şimdilik.

• PS4'ün ilk oyunları hariç PS4 ve PS5 oyunlarının hiçbiri zaten özel bir mimariye sahip değil. PC altyapısı ile geliştiriliyor hepsi. Bu sayede de PC'ye çıkarmak ve optimize etmek oldukça kolay. Ama misal Uncharted 4, PS3 mimarisi ile geliştirilip PS4'e adapte edilen bir oyun olarak biliyorum. Aynı şekilde Last of Us da esasında PS3'ün leş Cell mimarisi ile geliştirilen bir oyundu. Bu mimari o kadar leş ki adamlar oyunu port etmeye uğraşmayıp direk Part 1 olarak remake şeklinde çıkartıyorlar. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Ağustos 2022; 16:9:0 >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Laptop için söyledim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Örümcek Adam ın maskesinin düşme vakti geldi artık. Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

• 2022'nin ikinci yarısına geçmişiz hala kürek-orj muhabbetleri dönüyor. Arkadaşlar bu ekonomide 4 yıllık oyuna 500 lira veremiyoruz diye gömmeyin bizi bu kadar. GoW'u ön siparişle 260 liraya, Horizon'ı da 70 liraya almıştım ancak bu oyuna 500 lira veremem. Bu kadar da absürt değil bu durum.

30 dolar ediyor diyenler de bir azalarak bitmedi. Dolar 3'ken bile yerel fiyatlandırmayla ucuza alıyorduk zaten, hala daha yerel fiyatlandırmaya indirim muamelesi göstermeyin bir zahmet. Kirayı, faturaları zor ödüyoruz. Tabii ki korsan oyunu savunacak değilim ama günümüz ekonomisinde 500 lira verememekten daha normal bir şey de yok. Paramız yok olm, vurmayın işte

Gördüğüm kadarıyla GoW segmentinde bir oyun değil ama çocukluktan kalma Spider-man tas ve Sam raimi üçlemesi hayranlığı var işte, o yüzden keyifle oynayacağıma eminim. Sam Raimi kıyafeti ve Tobey Maguire moduyla bitirmeyi düşünüyorum oyunu :D

• Anonymous Çeviri bu akşam 19.00 da oyunun çıkışı ile beraber TR yamanın da sistemlerine test sürümü olarak ekleneceğini duyurdu. Yamaya ulaşmak için grubun Discord kanalından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
  • Çıkış saati 19:00 mu 18:00 mi acaba?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 12 Ağustos 2022; 16:32:50 >

• welmour kullanıcısına yanıt

Oyunun çıkış saati 18.00.

• Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    Playstore da 370 tl gow 326 tldrn çıkmıştı bn ps now da bitirdiğim için almamıştım ama spidermani hep oynamak istiyordum playstore dan almasaydım indirim beklicektim olmadı arkadaştan aiİle paylaşımı vesilesiyle oynucaktım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • welmour kullanıcısına yanıt
    1080p’yi aşabilirsiniz hocam. DLDSR aktif ederseniz 1440p ile daha keskin oluyor görüntü 1080p monitörde bile.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

Dlss görüntüyü çamur ediyor.

Native 1080pden nasıl daha iyi grafikli oluyor ki?

• oyunda fsr 2.0 etkinleştirmek için her hangi bir şey kurmamız gerekiyor mu pc ye işlemcim ryzen 5 1600

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

Ben de bunu merak ettim. 1440p'de gerekirse ayarları kısıyorum DLSS'i açmıyorum. Çok kötü görünüyor oyunlar.

• Oyunun çıkış saati bende değişti. 13 ağustos olarak görünüyor şaka gibi. Asia olarak kabul ediyor.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

Steam'de hala 2 saat içerisinde gözüküyor ama, nerden takip ediyorsunuz acaba?

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Hayır direk aktif edebilirsin

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt

DLSS düzgün performans verdiğinde daha keskin bir görüntü sunabiliyor. Ancak Cyberpunk gibi oyunlarda bence görüntüyü çamur yapıyor. Daha tam oturmamış bir teknoloji ancak çok iş görüyor tabii ki.

Özellikle gördüğüm kadarıyla Death Stranding'de native'den daha keskin ve net gösteriyor. Ekran görüntülerinden karşılaştırma yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.