Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
63.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

Bu kadar çabuk mu ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaane_61

Bu kadar çabuk mu ya :)

Denuvo yok hocam normaldir :)

FLT yapmış. Fitgirl Repack'ini beklemek daha mantıklı ve güvenli olacak. En kötü yarına çıkarırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yağ gibi akıcı o kadar söylim kaymak gibi mis gibi kelimeler yetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

FLT yapmış. Fitgirl Repack'ini beklemek daha mantıklı ve güvenli olacak. En kötü yarına çıkarırlar.

Yarına bile kalmaz hocam bu kadar rağbet varken 1 saate düşmeye başlar

• 2K + RT son ayarda 10gb vram kullanıyor RT yoksa 8gb.

• Bende de var xbox gamepad, dualsense geçeyim satıp diye düşündüm bir an ama, anladığım kadarı ile bu adaptive triggers ve haptic feedback gamepad'i pc'ye kablo ile bağladığımızda geçerli oluyor. Kullanan arkadaş bunun bilgisini bizimle paylaşırsa çok makbule geçer ona göre satın alırız.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

@ThePlunderGuy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 12 Ağustos 2022; 18:58:51 >

• rtx 3050 2K yağlı ballı kaymak gibi resmen akıyor maşallah

• Oyunu 1 saat kadar oynadım. Bilinen bir oyun olduğu için daha çok PC özelliklerinden bahsedelim. Oyun çıkmadan önce grafikleri vs çok iyi deniliyordu ama ben o kadar iyi bulmadım. Oyun yaşını belli ediyor. Ray Tracing iyi kullanılmamış ve fazlaca noise var. Bunun dışında 2K en yüksek ayarlarda RT açık DLSS kalitedeyken 6-7 GB ekran kartı belleği kullanıyor yani çıkış öncesi abartıldığı gibi öyle 12 GB lar vs yok. Oyun çıkmadan Nixxes portlarının yüksek işlemci kullandığını söylemiştim ve bu oyundada aynı,12700K 5 GHz işlemcimi şiehir içinde nerdeyse tamamına yakın kullanıyor. Optimizasyon olarak birkaç yamaya ihtiyacı var öyle yağ gibi akıp gittiğini gözlemlemedim. Çatışmalar keyifli, klavye ve fare kontrolleri akıcı ama grafikler ise beklediğimden biraz düşük kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 12 Ağustos 2022; 19:7:29 >

Bana da öyle geliyor hocam. Redditte felan da herkes Fitgirl beklemeye başlamış 👍

• gtx 1650 ile deneme yapalım

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Hocam ben bir çekyat-kanepe bağımlısı olarak type C kablo ile dualsense kullancaksam rahat edemem ki keyfime düşkünümdür açıkcası.

Bu arada media markette 1299 lira dualsense en uygun. Stokda bulunmama durumu olabilir rağbet çok şuan.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONUakakce.com
    Sony DualSense Beyaz Kablosuz PS5 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualsense-beyaz-kablosuz-ps5-fiyati,1232989046.html
  • Profeson kullanıcısına yanıt

Optimizasyon deneyimlerinizi yazarsanız çok güzel olur hocam. Bende i7-9750H ve GTX 1650 ile nasıl bir performans alacağımı aşırı merak ediyorum.

• Bu oyunun TR Yamasında son durum nedir şuan?

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

İndirmeye başladım bile hocam :)

Keyifli oyunlar hocam. Sisteminizi ve oyunun optimize durumunu da sonradan yazarsanız çok güzel olur. Bu arada güzel ss'ler atmanız dileği ile 👍😄

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

tabiki hocam seve seve zamanın da bir kez bitirdim aşırı keyıfli bir oyun ilk kez oynayanlar çok şanslı :)

• En kısa sürede wingsuit modu çıkar umarım.Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU 

• Mucittesla kullanıcısına yanıt

Anonymous, test sürümü olarak üyelik sistemleri ile erişime açtılar. Sitxh Sense ise belli bir tarih vermediler. İlerleyen günlerde bitireceklerini söylüyorlar. Tabi Sense'inki ücretsiz olacak sanırım ama bana pek güven vermediler. İsteyenler mecburen 36 TL'ye Anonymous da ki sisteme girmek zorundalar.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.