< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (25. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu kadar çabuk mu ya :)
-
Denuvo yok hocam normaldir :)quote:
Orijinalden alıntı: Kaane_61Bu kadar çabuk mu ya :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FLT yapmış. Fitgirl Repack'ini beklemek daha mantıklı ve güvenli olacak. En kötü yarına çıkarırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun yağ gibi akıcı o kadar söylim kaymak gibi mis gibi kelimeler yetmez.
-
Yarına bile kalmaz hocam bu kadar rağbet varken 1 saate düşmeye başlarquote:
Orijinalden alıntı: Hudson51FLT yapmış. Fitgirl Repack'ini beklemek daha mantıklı ve güvenli olacak. En kötü yarına çıkarırlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2K + RT son ayarda 10gb vram kullanıyor RT yoksa 8gb.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 12 Ağustos 2022; 18:58:51 >
-
rtx 3050 2K yağlı ballı kaymak gibi resmen akıyor maşallah
-
-
Bana da öyle geliyor hocam. Redditte felan da herkes Fitgirl beklemeye başlamış 👍
gtx 1650 ile deneme yapalım
Hocam ben bir çekyat-kanepe bağımlısı olarak type C kablo ile dualsense kullancaksam rahat edemem ki keyfime düşkünümdür açıkcası.
Bu arada media markette 1299 lira dualsense en uygun. Stokda bulunmama durumu olabilir rağbet çok şuan.
akakce.com
Sony DualSense Beyaz Kablosuz PS5 Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-sony-dualsense-beyaz-kablosuz-ps5-fiyati,1232989046.html -
Optimizasyon deneyimlerinizi yazarsanız çok güzel olur hocam. Bende i7-9750H ve GTX 1650 ile nasıl bir performans alacağımı aşırı merak ediyorum.
Bu oyunun TR Yamasında son durum nedir şuan?
-
İndirmeye başladım bile hocam :)
-
Keyifli oyunlar hocam. Sisteminizi ve oyunun optimize durumunu da sonradan yazarsanız çok güzel olur. Bu arada güzel ss'ler atmanız dileği ile 👍😄
tabiki hocam seve seve zamanın da bir kez bitirdim aşırı keyıfli bir oyun ilk kez oynayanlar çok şanslı :)
-
En kısa sürede wingsuit modu çıkar umarım.
-
Anonymous, test sürümü olarak üyelik sistemleri ile erişime açtılar. Sitxh Sense ise belli bir tarih vermediler. İlerleyen günlerde bitireceklerini söylüyorlar. Tabi Sense'inki ücretsiz olacak sanırım ama bana pek güven vermediler. İsteyenler mecburen 36 TL'ye Anonymous da ki sisteme girmek zorundalar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X