< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 15 Ağustos 2022; 14:36:57 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (38. sayfa)
-
-
Kürek kullanan arkadaşlar mutlaka fitgirl sürümünü indirsin şu an en sorunsuz sürüm bu uzun denemeler sonucu olumlu sonuc aldım oyun hem akışkan oldu hemde pürüzsüz bir görüntü geldi türkçe yama ile efsane oldu :)
Edit: şehire geçince yine aynısı oldu üzerine oyun çökmeye başladı video hafızası yetersiz diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 15 Ağustos 2022; 15:43:34 > -
selamlar turkce yamayı nerden indirdiniz? tesekkürler.
-
oyun da blur ve chromatic ayarları var onları kapat, bence bulanık olmayan nadir portlardan biri, dlss ve 2k nın keskinliği aa sıda iyi görünüyor
-
doğrudur dediğim gibi birde ram hızlarını olabildiğince yükseltmek daha akıcı bir oynanış sunacaktır
-
Anonymous çeviri grubu paralı olarak çıkardıquote:
Orijinalden alıntı: ugacomtrselamlar turkce yamayı nerden indirdiniz? tesekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
flt ve fitgirl oyun sürümleri aynı fitgirl sadece sse fix diye bir şey eklemiş zannımca
-
FPS'i sürekli düşen, ara ara stutterlar giren varsa BIOS'tan Intel işlemci için HyperThreading, AMD için SMT'yi disable yapsın. %10 FPS artışı oldu bende, 60'ın altına düşmüyorum artık. Patchle düzeltmedikleri sürece bu şekilde oynamak daha sağlıklı olacak.
-
ps4 te oyunu bitirmiştim. pc de klavye mouse çok çok daha rahat bence.
-
2K DSR + DLSS QUALITY + VERY HIGH SET ( 3060 TI / 10400F / 2X8 3600 MHZ / WIN10 PRO )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Ağustos 2022; 16:1:55 >
-
Benim gibi 1x serisi sahiplerine üvey evlat muamelesi çeken Nvidia ya rağmen AMD sağolsun FSR 2.0 da da bizleri düşündü. Bu FSR harika bir teknoloji gerçekten, ayrıca 2.0 ile görüntüde kayıp yok hatta FSR li oyun bana daha güzel geliyor
Bundan sonra emin olduğum konu alacağım sonra ki ekran kartı AMD tarafından olacağıdır. Nvidia' nın da 1 serisi kullanıcılarına attığı kazığı tüketici asla unutmayacaktır.
-
hocam ikisini de deniyorum ben, dlss bariz görüntü kalitesi kenar yumuşatma ver per. olarak daha etkili ... fsr de iyi bir teknoloji ama halen yan sanayi gibi duruyor maalesef
-
Gamepad'le oynanabilen her oyunu gamepad ile oynuyorum. Ancak bu oyunda finishing hareketi B+Y tuşları ile (PlayStation için Yuvarlak+Üçgen) yapılıyor. Aynı anda o tuşlara basma alışkanlığım olmadığı için garip geldi. Onun dışında gamepad rahat gayet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence yama oyunu bozuyor haberiniz olsun. Fitgirl ilaçlı sürümünü kullanıyorum ve şu ana kadar ne bir crash ne bir çökme ne bir bozulma hiçbir şey olmadı.
-
Bir de öyle deneyeyim hocam belki dediğiniz gibi olabilirquote:
Orijinalden alıntı: Hudson51Hocam bence yama oyunu bozuyor haberiniz olsun. Fitgirl ilaçlı sürümünü kullanıyorum ve şu ana kadar ne bir crash ne bir çökme ne bir bozulma hiçbir şey olmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O da çok eski işlemciler için.
Zaten bu oyun .exe dosyasına dokunulmadan kırılan oyunlardan 3 küçük steam dosyası ekleniyor tamam. Farklı sürüm daha iyi gibi bir durum söz konusu olamaz bu yüzden. Piyasada sadece flt nin dosyası var fit/dodi vs. flt dosyalarını kullanıyor.
-
flt üzerine fitgirl ilacı mı sürdünüz yoksa sıfırdan fitgirl mü kurdunuz?
-
-
aynen öyle sanırım, şuan için bence çıkarılmış en iyi port lardan biri diyebiliriz oyun için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X