Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
63.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tamamen kişisel tercih ve alışkanlıkdan ibaret. Misal benimle beraber PS4 konsoluna sahip arkadaşlarımın birçoğu Tps/Fps oyunlarını ds4 kolla oynayamadığından dolayı klavye-mouse bağladı konsola. Benim tercihim ise bana yaşatmış olduğu keyif ve konfor hissiyatı bakımından gamepad.

Yoğun iş temposundan dolayı zaman buldukça pc'de oyun oynamak istediğim de, bir-iki saate içimin geçip pc başında uyuduğumu bilirim. Fakat çekyatta sırtımı yaslayıp, bacaklarımı uzatıp elime Gamepad'i alınca bana mısın demem saatlerce oynarım. Dokunsal geri bildirim, tetik sertleşmesi, duruma göre artan azalan tireşim seviyesinin bana vermiş olduğu haz bir baŞka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 15 Ağustos 2022; 14:36:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kürek kullanan arkadaşlar mutlaka fitgirl sürümünü indirsin şu an en sorunsuz sürüm bu uzun denemeler sonucu olumlu sonuc aldım oyun hem akışkan oldu hemde pürüzsüz bir görüntü geldi türkçe yama ile efsane oldu :)

Edit: şehire geçince yine aynısı oldu üzerine oyun çökmeye başladı video hafızası yetersiz diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 15 Ağustos 2022; 15:43:34 >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

selamlar turkce yamayı nerden indirdiniz? tesekkürler.

• yuzi_35 kullanıcısına yanıt

oyun da blur ve chromatic ayarları var onları kapat, bence bulanık olmayan nadir portlardan biri, dlss ve 2k nın keskinliği aa sıda iyi görünüyor

• Metal-Gear kullanıcısına yanıt

doğrudur dediğim gibi birde ram hızlarını olabildiğince yükseltmek daha akıcı bir oynanış sunacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ugacomtr

selamlar turkce yamayı nerden indirdiniz? tesekkürler.

Anonymous çeviri grubu paralı olarak çıkardı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

flt ve fitgirl oyun sürümleri aynı fitgirl sadece sse fix diye bir şey eklemiş zannımca

• FPS'i sürekli düşen, ara ara stutterlar giren varsa BIOS'tan Intel işlemci için HyperThreading, AMD için SMT'yi disable yapsın. %10 FPS artışı oldu bende, 60'ın altına düşmüyorum artık. Patchle düzeltmedikleri sürece bu şekilde oynamak daha sağlıklı olacak.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

ps4 te oyunu bitirmiştim. pc de klavye mouse çok çok daha rahat bence.

• 2K DSR + DLSS QUALITY + VERY HIGH SET ( 3060 TI / 10400F / 2X8 3600 MHZ / WIN10 PRO )

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Ağustos 2022; 16:1:55 >

• Benim gibi 1x serisi sahiplerine üvey evlat muamelesi çeken Nvidia ya rağmen AMD sağolsun FSR 2.0 da da bizleri düşündü. Bu FSR harika bir teknoloji gerçekten, ayrıca 2.0 ile görüntüde kayıp yok hatta FSR li oyun bana daha güzel geliyor  

Bundan sonra emin olduğum konu alacağım sonra ki ekran kartı AMD tarafından olacağıdır. Nvidia' nın da 1 serisi kullanıcılarına attığı kazığı tüketici asla unutmayacaktır.

• hocam ikisini de deniyorum ben, dlss bariz görüntü kalitesi kenar yumuşatma ver per. olarak daha etkili ... fsr de iyi bir teknoloji ama halen yan sanayi gibi duruyor maalesef

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Gamepad'le oynanabilen her oyunu gamepad ile oynuyorum. Ancak bu oyunda finishing hareketi B+Y tuşları ile (PlayStation için Yuvarlak+Üçgen) yapılıyor. Aynı anda o tuşlara basma alışkanlığım olmadığı için garip geldi. Onun dışında gamepad rahat gayet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bence yama oyunu bozuyor haberiniz olsun. Fitgirl ilaçlı sürümünü kullanıyorum ve şu ana kadar ne bir crash ne bir çökme ne bir bozulma hiçbir şey olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hudson51

Hocam bence yama oyunu bozuyor haberiniz olsun. Fitgirl ilaçlı sürümünü kullanıyorum ve şu ana kadar ne bir crash ne bir çökme ne bir bozulma hiçbir şey olmadı.

Bir de öyle deneyeyim hocam belki dediğiniz gibi olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

O da çok eski işlemciler için.

Zaten bu oyun .exe dosyasına dokunulmadan kırılan oyunlardan 3 küçük steam dosyası ekleniyor tamam. Farklı sürüm daha iyi gibi bir durum söz konusu olamaz bu yüzden. Piyasada sadece flt nin dosyası var fit/dodi vs. flt dosyalarını kullanıyor.

• Hudson51 kullanıcısına yanıt

flt üzerine fitgirl ilacı mı sürdünüz yoksa sıfırdan fitgirl mü kurdunuz?

• Sedat_60 kullanıcısına yanıt

• aynen öyle sanırım, şuan için bence çıkarılmış en iyi port lardan biri diyebiliriz oyun için

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.