Bugün oyunu 2.5 saat kadar oynadım ve açıkça söylemeliyim ki optimizasyonu beni aşırı derecede şaşırttı. i7 9750H/GTX 1650/16 GB RAM konfigürasyonlu Dizüstümde medium-high ayarlarda 45-55 fps arası aldığımı söyleyebilirim. Çok ince ayarlarla 60 fps bile bulunabilir ama şahsen gerek duymadım. Özellikle grafik ayarı ekranı şaşırtıcı derecede ve bu denli bir porttan beklenmeyecek derecede detaylı hazırlanmış. Kendi PC'nize göre çeşitli ayarları kurcalayıp mutlaka en iyi ayarı bulabiliyorsunuz ve işin güzel tarafı da oyun en düşük ayarlarda dahi güzel görünmeyi başarıyor. Şahsen hem şehir içi hem de kapalı alanlarda hiçbir drop veya fps düşüşü vs yaşamadım. Yine de denildiği gibi oyun gerçekten işlemciyi oldukça yoruyor. Buna yönelik ilerde güncellemeler mutlaka gelecektir. Windows 11 Pro kullanıyorum ve bu konuda da herhangi bir sorun çıkmadı. Bu açıdan sevindirici. Tüm bunların dışında oyun aşırı derece güzel ve şehirde ağ atması bile oldukça keyifli. Miles Morales çıkana kadar birkaç kere sömürülür. Ayrıca gerek güncellemeleri anında getirmeleri gerekse de oldukça rahat ve güvenli olması sebebiyle Ftgirl'ün ilaçlı sürümünden oynuyorum. Bu konuda soru sormak isteyen arkadaşlar PM den mesaj atabilirler. |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (36. sayfa)
-
-
Deneme yanılma yöntemiyle sıkıntısız oynamaya çalışıyorum fakat oynun kaplamaları yüklenmedi kilitlendi bu sefer farklı bir versiyonunu indirip deneyeceğim belki fps drop olmadan oynanır.
-
Amd rtx de hala nvidia düzeyinde değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 8 çekirdek olayına katılıyorum ama konsollar hala pc de ki 6 cekirdek gücünü yakalayamadı
Konsollar işlemcide max 3.5 kadar çıkabiliyor
selam forumdaşlar. bu oyunun updatesini kürekli olarak nerden yükleyebilirim? kolay gelsin.
-
aynen hocam ilk sürümdeki GOTY deki bile daha samimiydi Peter Parker'ın. Umarım Tobey Maguire face mode yayınlanır en kısa sürede de beklediğim spiderman'e kavuşurum.
-
Hocam korsan oynuyorsanız oynayında böyle ballandıra ballandıra anlatmayın . Sonra millet bişey diyince kızıyorsunuz. Korsan sürümden virüs bulaşma olasılığı çok yüksektir bunu unutmayın.
-
6900xt ile 4k son ayarlarda oynuyorum ancak o kadar da uzak olmayan nesnelerin hepsi çok kötü görünüyor. film grain blur kapadım.
bir de oyunu ilk açtığımda dualsense ile kablosuz şekilde oynadım fakat az önce oynamak istediğimde kablosuz görmedi. kumandayı windowsdan kaldırıp tekrar yükledim yine olmadı. hatta windows dualsenseyi görür görmez kumanda kapanıyordu. kablolu oynadım mecburen. çözümü nedir bilmiyorum
-
Spiderman'de telefonun kamerasından selfie(öz çekim) xbox tuş komutu neydi yoksa miles moralesde mı var dı nice manzaralar yakalıyorum hepsini kaçırdım.
-
Oyunu durdurduğunuzda menüde Photo Mode var oradan foto çekiliyor. Tabii siz direkt bir kısayol var diyorsanız onu bilmiyorum.
-
Aynı oyunu oynamıyoruz gibi geliyor bana ama saygı duyarım, öyle olsun.
-
Aynen hocam Photo mode'da Camera type'ini Selfie olarak ayarlayacaktık oyun içinden olmuyor du doğru. Bende Gamepad'den up d'pad + LT +RB deniyorum arka kamera odaklı foto çekiyor yanlış hatırlamışım bi anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 14 Ağustos 2022; 20:49:23 > -
Anlattığımda bir olay yok sadece ilaçlı oynayacak arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme babında yazdım. Ki kimseye durduk yere kızdığım da yoktur. Korsan olayını ise geçeli çok oldu. Sizi bilmem ama 500-600 TL'lik fiyatlandırmaları gördükten sonra sadece ben değil birçok kişi böyle oynuyor olacak, üzgünüm.
Bu arada korsan sürümden değil "bilmediğiniz kaynaklardan indirdiğiniz korsan sürümlerden" virüs bulaşma olasılığı yüksektir. Diğer türlü korsan kullanım oldukça rahat ve güzeldirde. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 15 Ağustos 2022; 10:22:31 > -
Çok sağlam oyun olmuş parasını hakediyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu amd kartlardamı böyle bı sıkıntı var bende de aynı
Öyle maalesef hocam, ben dlls açık kapalı aynı fps alıyorım. Bir şey değişmiyor maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tşkler hocam ilginiz için
-
i7 2600k 4.0 ghz ve gtx 1080ti ile oyun 4k da akıp gidiyor. Ben oyunu beğendim.
Bence Grafiklere takmayın unutmayın Bundan 15 yıl önce ps1 de bile çok zevk alarak oynadığımız oyunlar vardı yani oynayın gitsin.
Bu arada işlemci %80 ila %100 arası gidip geliyor yani işlemci tecavüze uğruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Ağustos 2022; 21:59:16 > -
Her şey ultrada fps sürekli 80 110 arasında gidip geliyor ryzen 3600 16gb 3800mhz ram 6650xt ekran kartı işlemciyi baya yoruyor oyun ayrıca
-
Seedleyin hocam :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X