Şimdi Ara

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.200
Cevap
25
Favori
63.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ayarlarda 55-70 arasi aliyorum ama menuler bana kasiyormus hissiyati veriyor akici degil

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HBAO sorunlu hocam SSAO deneyin, level of detail ve texture filteringi de bir basamak daha artırmayı deneyin. muhtemelen stabil hale gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siradanbiradam_ S kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yanitiniz icin. Yarin deneyecegim. Arada 50-55 leri goruyorum ama gsync oldugundan takilma hissetmiyorum. Ama menu performansi cok can sıkıcı. 25 fps gibi.

• Menü sorunlu evet bende de aynı. Valla bıraktım ben girişi geçmedim şehirde ne ayarı yapsam sallanırken dolaşırken drop yemekten kurtulamadım. Update bekleyeceğim maalesef

• Playstation Stüdyoları konsolda olduğu gibi PC'de de muhteşem iş çıkarmış. Insomniac Games boş geçmiyor resmen. Hiçbir falsosu olmadı yıllardır. Spider-Man 2'yi daha bir heyecanla bekliyorum.

• Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

DLSS Performance ya da Ultra Performance'tadir. İmkani yok boyle bir sey diyebilmenin.

• Şehirde, özellikle yolda yürürken vs. ciddi fps düşüşleri yaşıyorum. Ve buna ayarları en düşüğe almak bile pek fayda etmeyebiliyor. Patch gelmesi lazım kayda değer sayıda bu yönde şikayet gördüm. Mevcut haliyle optimizasyonu iyi değil. Halen bir patch duyurusu vs. de yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Ağustos 2022; 3:47:52 >
  • Nvidia kullanan arkadaşlar ekran kartı sürücüsünü güncellesinler oyuna özel güncelleme yapıldı bir kaç gün önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

DLSS Performance ya da Ultra Performance'tadir. İmkani yok boyle bir sey diyebilmenin.

Hayır hocam dlss oyuna etkisi yok denecek kadar az her türlü ayarı denedim kabul edelim ki grafikleri çok iyi değil yeni nesil hissettirmiyor tırtıklanma mi var yoksa blurluk mu söz konusu çözemedim sağlam bir yamayı hak ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt

PS5 sürümü daha iyi PC den.

• Stutter yok ama işlemciye tecavüz ediyor, FPS yer yer yarıya düşüyor.

Ryzen 5500, RX 6600, 16 GB 4533 MHz. 1440p 50-110 FPS.

RT açmak için quantum bilgisayar lazım.

Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU
  • İşlemcim ryzen 5 3600 5600xe yükselticem 5600x ile oynayan varmı nasıl bi performans alıyor

• Arkadaşlar, bende çakma xbox kolu var. Oyunda sol analogla çaprazlara gidemiyorum. Sadece ileri,geri,sağa,sola gidebiliyorum. Yani mesela sol üste doğru gidemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Test ettim, kol çalışıyor.

Bir de tuş görsellerini PS gibi yapabilme yolu var mı acaba? X'e bas diyor, ben yanlışlıkla A'ya basıyorum.

• Optimizasyon çok iyi denmiş ama görüyorum ki çoğu kişi bende dahil takılmalardan oynamıyoruz ryzen 7 rtx 3070 sistem de oynayamaz oldum saldım şimdilik iyi bir patch gelene kadar bekleticem mecbur.

• Kotaless kullanıcısına yanıt

Bol çekirdek lazım cpu alacaklara fırsat buldukça en az 8 çekirdek almalarını öneriyorum ama çok çekirdekli amd işlemciler ve yüksek tek çekirdek performanslı intel işlemci döneminde kalmış kafalar amd fx8350 dönemi.

Artık tek çekirdek performansları benzer seviyede ve 8 çekirdek konsollarla birlikte standart haline geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Ağustos 2022; 10:59:37 >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

5600x ile şehirde dolaşırken fps drop oluyo hocam

• ziondasonisyan kullanıcısına yanıt
    3600 ile de oluyor ama 2saat oynadıktan sonra başlıyor hatta bazen kitleniyor oyun aha diyorum oyun kapanacak heralde sonra devam ediyor oyun

• Oyunda optimizasyon sorunları var gibi umarım güncellemelerle düzelir

• Fikir vermek için bende sistem yazayım. Ryzen 5 3600 ve 6800xt ile oynuyorum bende. 2k her şey ultrada hdr açık 45-60 fps alıyorum fsr vs kapalıyken. Drop vs olmadı 2 saatlik oynama süremde. Fsr açtığımda kalite modunda 100 üzerine çıkıyor.

• arman09 kullanıcısına yanıt

2k da r5 5600x ve 3070 var. şehirde oynarken hiç drop yemiyorum. windows 11 yüklü. anlık takılma vs hiç olmadı. tek sıkıntım menünün kasması.

r5 3600 ü 5600x e yükselttim çünkü aralarında 15-20 fps fark eden oyunlar çok vardı.

bu videoya bakabiirsiniz.

Ryzen 5 5600X vs Ryzen 5 3600 - Test in 10 Games - YouTube

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.