< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (33. sayfa)
-
-
Bir iki güncelleme gelmesi lazım bi dahada amd kart almıcam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gelse tadından yenmez tabi de. Gran Turismo gelmesi en imkansız oyunlardan biri gibi gözüküyor bana. Çünkü sadece oyun satışından değil, online oynanabilmesi için sattığı ps plus'tan ve bol bol mikrotransactiondan da epey para kazanıyor.
-
Rtx 3070 var hocam bende herşey ultra da olmasına rağmen oyun eski gözüküyor yaşını belli ediyor 2K da oynuyorum bir çok ayar yaptım fakat tam net değil oyun anlam veremedim ilginç bir şekilde oyun eski duruyor tamam 4 yıl oldu çıkalı ama örnekleri çok.quote:
Orijinalden alıntı: GOKHAN 07
Bir iki güncelleme gelmesi lazım bi dahada amd kart almıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 13 Ağustos 2022; 23:12:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de 6700xt var aynı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Flt versiyonu indirdim. Fsp drop çok, yağ gibide akmıyor. 6600xt+5600x işlemci var. Ben beğenmedim optimizasyonı.
-
bluetoothla bağlanınca dualsense özellikleri çalışmıyor?
bu arada optimizasyon güzel gibi. video kendi çekimim
Marvel’s Spider-Man Remastered PC - RTX 3060 I5 11400 (all settings ultra, rtx on) - YouTube
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter Morgan -- 13 Ağustos 2022; 22:3:12 > -
İşlemcinin sanal çekirdekleri kapatıp bir deneyin.
-
Bende oyun başında helikopteri geçer geçmez yaklaşık 500 600 metre kala hedefe oyun kitleniyor.
Ekleme hatta telefon çalıp Parker neredesin der demez gidiyor bozuk çıktı sanırım benim versiyon Beğenmeden vermeyim dedim para ama ne kadar grafikleri artırsam da eski duruyor oyun almam herhalde hatta yeni versiyon bile indirmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 13 Ağustos 2022; 23:10:44 > -
Update şart hocam anca düzelir bizim için.
-
Oyunda dlssin gram etkisi yok. Olmasa da olurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun şahane olmuş 2k herşey high da dlss kalite de oyun şahane görünüyor ama uzun süre oynayınca ağ atarken droplar oluyor sanırım işlemcim ısınıyor kontrol etmedim ama aklıma başka birşey gelmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem Ftgirl (37.5 GB) hem de DODI (38.5 GB) ilaçlı sürümleri çıktı arkadaşlar, bekleyenleri için haber edeyim dedim.
Yarın müsait olup kurabilirsem i7-9750H/GTX 1650/16 GB RAM/Windows 11 konfigürasyonunda nasıl çalıştığına dair de yine bir bilgilendirme mesajı yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 14 Ağustos 2022; 0:18:46 > -
Oyun rt açınca işlemciye çok yük bindiriyor,ve 6900xt kartım ile fps drop yiyiyorum hem de rt kapalıyken,iyi optimizasyon var mı bilemedim.
Bluetooth ile Dualsense tanıyor tabii ki fakat haptic feedback veya adaptive trigger kullanamıyorsunuz hocam, haberiniz olsun. Şahsen destekleyen farklı oyunlarda da denedim ama bluetooth ile adaptive trigger ve haptic feedback destekleyen oyuna denk gelmedim daha, kablo ile bağlamak durumundayız Sony canı isteyip güncelleme getirene kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlunderGuy -- 14 Ağustos 2022; 1:21:16 > -
Rtx 2070 ile ultra ayarlarda dlss açık rtx High ayarlarda 60fps te oynuyorum. Şunu çok rahat söyleyebilirim şuana kadar rtx açık en iyi performans aldığım oyun bu oldu herhalde bazı yorumları okudum benim oyun deneyimim göre anlam veremedim, çünkü optimizasyon çok çol iyi ayrıca oyunun grafikleri şahane, yaşını belli ediyor diyenlere soruyorum son yıllarda bu seviyede grafikleri olan hangi oyunu oynayabildiniz? En fazla 5 tane oyun sayabilirler grafik olarak eş değer. Ben Sonynin bu exc.leri pcye getirme olayını baya bir sevdim. Eminim ki playstation sahipleri bile kendi exc. oyunlarını pcde ki kadar performanslı oynayamamışlardır.
Low-Very High arasında 3-5 fps dışında bir şey değişmiyor. DLSS ise bi işe yaramıyor. Rtx 2060 i7-10750h laptopta sürekli drop yiyorum 25-75 arasında dolanıyor. Ağ atıp gezerken droptan keyif alamıyorum. Yüksek ve masaüstü kartlarda optimizasyon iyi herhalde çünkü ben hala çözüm bulamadım, tatsız..
Bi de allah için 3000 serisi masaüstü ekran kartı olanlar optimizasyon çok iyi demesin, bi zahmet o kartlarda 4 yıllık oyun sorunsuz oynansın 😅
Rtx 3060'da şehirde ağ atarken fps drop var, 50lere düşüyor, oyunun optimizasyonu neden bu kadar övüldü anlamadım. Acil bi ayar çekmeleri gerekiyor oyunda en zevkli şey ağ atıp gezmek zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X