İşlemci kullanımı fazla |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (35. sayfa)
-
-
Cpu ile sıkıntısı var oyunun. Keyfini çok azaltıyor oyunun. En büyük keyfi şehirde ağ atarak gezmek ama bunu rahat yapamıyorsunuz. Hafta sonu olduğunu da düşünürsek patch salı çarşamba gelir gelirse. Ki ortada bir duyuru vs. yok. Steam'de de puanı çok yüksek, normalde acımazlar böyle durumlarda.
Ekleme: 6600 Xt + 11400f kullanıyorum. Ve tabii ki bu bahsettiğim durumlarda ray tracing kapalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 14 Ağustos 2022; 13:5:57 > -
Beimde kullandığım sistemim ryzen 5 5500 ve GTX 1660 kullanıyorum M2 ssd'ye kurdum oyunu SSD okuma 1700mbs ana menüden oyuna başlama süresi 4 saniye sürüyor.ben hiç drop problemi ile karşılaşmadım.very high ayarlarda oynuyorum 1080p'de fsr kapalı şehirde 100 ile 68 FPS arası alıyorum.tek sıkıntı sinematik sahnelerde 100'den 45 lere kadar düşmesi bunun dışında sorun yok.islemci sıcaklığı 49° ile 52° arası 4 saat oynadım en ufak takılma donma yaşamadım çok şükür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlginç ben yaşamadım bu sorunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocK__StaR -- 14 Ağustos 2022; 12:52:38 > -
RT açınca darboğaz yapmayan işlemci yok piyasada. 2 nesil sonraki işlemciler ile anca düzgün oynanır.
-
4 nesil sonra çıkacak işlemcide 2 nesil sonrakinden fazla fps verir bu oyunda öyle düşünürsek. Bu zamanın mantıklı hareketi yeni işlemci alınacaksa 8c alınmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
digital foundry optimized settings + dlss quality + rtx high + 1080pde çok rahat oynuyorum. sıkıntı yaşayan arkadaşlar galiba 4k oynuyor doğru mu ?
-
Peter'in yeni yüzüne hiç ısınamadım. PS4'teki model çok daha iyiydi, değiştirmemeleri gerekirdi. Umarım mod olarak yapılır PS4'teki ama zor olur herhalde.
-
oyun harika gerçekten, batman serisinden iyi ders çıkarmışlar dövüş mekanikleri çok tatlı ve kullanışlı, ara sinematikler ilerleyişi de şuan için iyi göründü bana, şehirdeki canlılığı pek kontrol edemedim ama ben öyle gta gibi şehirde dolaşmaya pek sevmem zaten bu oyundan beklentimde o değil :) ( bu arada oyunu Türkçe çıkarmayan yapımcı protesto ediyorum yazık gerçekten six sense ekibi ps4 deki çeviriyi entegre etmek üzere bunu da bekleyin derim )
oyun optimize si de çok harika gibi bu seviyede bir oyun için gpu yu en az yoranlardan diyebilirim ama işlemciye daha çok yükleniyor sanırım, şehirde geniş alan salınırken ara sıra drop oluyor buda işlemci kaynaklı sanırım çünkü 3060 ti gpu su 100fps de %80 anca doluyor
Tobey is back :) oynarken de bu kostümle oynaya biliyormuyuz acaba merak öyleyse harika olur :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Ağustos 2022; 15:20:50 >
-
5 saat civarı oynadım ne yazık ki akıcı bir şekilde ağ atamıyorum ben de. 9750h + 1660ti var. Tamam çok iyi değil ve mobil işlemci kullanıyorum ancak daha yüksek grafikli oyunları daha akıcı oynadığım oldu. Aksiyon ve görev sahnelerinde yer yer droplar oluyor ancak çok göze batmıyor. Asıl sıkıntı şehirde gezinmekte.
Grafikleri ben de ahım şahım bulmayan taraftayım. Aynı sene çıkan GoW ve Rdr2 gibi oyunların yanında göze biraz daha eski geliyor. Yine de şehri çok iyi dizayn etmişler. Şimdilik gördüğüm kadarıyla da Spider-man'in alaycı ve mizahı tavrını da çok güzel yansıtmışlar. Batman arkham serisi nasıl ki çizgi romanları çok iyi bilen adamlar tarafından yapıldıysa bunda da daha en başta o hissiyatı aldım ben.
hayır, 1080p
suits kısmının en altında açık oluyo film kostümleri
-
Oyun çok keyifli gerçekten. r5 2600x stok fanla 80 derece görüyor ama ekran kartı 63 derece
-
arkadaşlar bu arada ram in de katkısı önemli oyuna, ben 3600mhz 2x8 ram kullanıyorum ve 10400f ile denilen kadar drop yaşamıyorum, evet işlemciyi iyi sömürüyor ama o bir geçek
şehir için sabit 100 fps alabiliyorum en yüksek ayarlar, 2k, dlss kalite
-
sistemin ne peki ?
-
i7 10750h Rtx2060 laptop
1080p'de cpu'ya daha fazla yük biniyor. Muhtemelen sıkıntı da o yüzden yaşanıyor. Cpu yükünü azaltmak için çözünürlük artırılabilir, tabii gpu'nun kaldıracağı seviyede.
laptop olduğu için olabilir mi acaba ? rahat oynuyorum dediğim sistem de 2060 ve 3600ile masaüstü
-
Kırıldı mı hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X