yani şahsen optimizasyon sıkıntısı olduğu bariz gibi geliyor. işlemci istiyor olabilir ama very high + rtx ile 5600x besleyebilmesi gerekir. |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (40. sayfa)
-
-
RT açılınca ekran kartının sisteme bağlı olduğu pcie bağlantısındaki veri akışı 5 katına çıkıyor bu da tamamıyla işlemcinin üstesinden gelmesi gereken bir yük altta bunun testi yapılmış çekirdek kullanımlarıda zaten rt açınca %50 lerden %90 lara çıkıyor.
RT kapalıyken 1938mb/sn lik veri akışı rt açınca 10449mb/sn oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 15 Ağustos 2022; 22:1:32 >
-
Oyun sadece port değil de pc için yapılmış gibi o derecede detaylı ve kaliteli ayarları var. FSR ile yağ gibi akması ve mükemmel Türkçe yaması ile harika bir deneyim sunuyor.
-
indirip oynamak istiyorum ama 1-2 ay sonra patchlendimi oynamak daha sağlıklı olacak gibi çünkü işlemcim biraz zayıf. ryzen 5 2600 6700 xt ile 2k da 60 fpsden aşağı düşmese yeter.
-
Oyunda spider man havası var. Çoçukluğumdaki gibi. Pc ye çok geç geldi.
-
Oyunu konsol da bitiren arkadaşlara bir sorum olacak oyunu %100 bitirebilmek için şehirde dövüştüğümüz suçluların challenge larını da yapmak şart mı ?
-
Oyunu kürekli 10 dk kadar denedim ya bu ne güzel oyunmuş öyle :)
En az yüzde 40 indirim gördüğünde alırız
Gowa 260 TL verdiğimiz yerde böcük adama 500 verilmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steamde başarıların açıklaması yok sadece görseli var, tüm başarıları kazanmak için psn trophy e bakmak lazım
psnprofilesMarvel's Spider-Man Remastered Trophieshttps://psnprofiles.com/trophies/11786-marvels-spider-man-remastered
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kur mevzusu hocam gowa yakında fiyat güncellemesi gelmezse iyidir :)
-
Hocam anlıyorum ve biliyorum da fakat demek istediğim 5600X 'in besleyebilmesi gerektiği. RT açık olsa bile beslemesi gerekir. Ha diyebilirsin ki beslemeyebilir optimizasyonla alakası yok, okeyim. Fakat bu sefer de RT kapatsam bile 1080P very high ayarlarda yine darboğaz yiyor, e o kadarını da beslesin artık 5600X diye düşünüyorum? Zaten sorunu yaşayan tek kişi de ben değilim.
-
Ben bu oyunun ilk halini oynadığım zaman fast travel yaparken Spiderman Metro'da yolculuk yapıyordu. Remastered sürümünü oynadigimda gördüm ki o metroda yolculuk sahnesini çıkartmışlar. Yerine siyah yükleme ekranı almış. Parkur mekaniği güzel olduğundan fast traveli nadir kullansam da eski hali daha iyiydi.
-
RTX 2060 Mobile.. Bütün ayarlar en yüksekte - Ray tracing High - DLSS Quality - Çözünürlük 1080p - FPS 50 - 60 arası oynuyor.
Tobey reyizin kostümü çektim üzerime. Çıktım çatının üstüne açtım bacalarıı.. Burdan geçen Octavius... Görsün karizmamıı...
-
Fast travel olayını ayarlardan açıyorsunuz. Metro sahnelerini göster tarzı bir seçenek vardı.
-
Öncelikle oyun çok keyifli, ana görevleri bırakıp şehirde sallana sallana yan etkinlikleri yapıyorum sürekli, bitince ana göreve geçiyorum. Sadece şehirde gezmek için bile oynanır.
Grafiklerden şikayet edenelr olmuş ancak 2060 ve 3600 ikilisi ile 1440p dlss quality ayarıyla, rt kapalı geri kalan her şey full şekilde 60+ fps ile oynuyorum, çok nadir 50lere düştüğü oluyor ama gsync ile hissedilmiyor, oyun çok güzel görünüyor, eski görünüyor vs. diyenlere katılmıyorum.
Zaman zaman texture yüklenmeme fov. ayarı bozulması gibi ufak tefek hatalar denk geldi ancak kesinlikle deneyimi baltalamayan cinsten hatalar.
İmkanı olan herkese tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beslemiyor ve çözünürlüğü arttırmak RT açıp ekran kartına yüklenmek gibi çözümlerde geçersiz. Yüksek ayarda 60 fps verebilen kartınız varsa oyun 6core dan fazlasını istiyor rt kapalı olsada.
-
Fotoğraf moduna kısayol atamanın faydaları.
-
beyler böyle oyunlari ucuza kol ile oynayabiliyor muyuz pcye kol takip? orijinal Xbox PS kolları çok pahalı. ne almak lazım kol olarak öneriniz var mı?
logitech f710 almalısın
-
direkt alayım mı hocam bunu 450 TL'ye? başka alternatif var mı? souls oyunları vesaire de oynanır di mi
hepsini oynatır kolu yaklaşık 7-8 senedir kullanıyorum her zaman destek alır ve çok sağlamdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X