Kendiniz demişsiniz zaten daha önce gamepad kullanmadım diye. Xbox gamepadini kullansanız bu çöpü bir daha kullanmazsınız zaten. |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (42. sayfa)
-
-
Olay burada sadece rahatlık değil. Xbox kolu rahat ki fiyatı 5 katına çıktı nerdeyse F710'un. Rahatlığına, güzelliğine, işlevselliğine falan lafım yok.
Fiyat performans açısından bakıyorum ben. F710 şu an hali hazırda işimi görüyor. Günde ortalama 2 saat takılıyorum ve memnunum yani neden kat kat fazlasını vereyim ki. Demek istediğim bu.
Neyse, konuyu daha fazla kirletmeyelim. İyi eğlenceler herkese
-
Size de iyi eğlenceler hocam
-
Xbox'ın TR Bölgesi Satış sorumlusu görse şu tartışmayı yeminle biz oyunculara konsol aksesuarı satışı yapmaz. Size logitech yeter, neyinize sizin xbox konsol aksesuarı der açıkcası.
450-500 birim fiyat verip orjinal logitech F710 alınmasına karşıyım ben, yazık günah bu fiyatı kesinlikle haketmiyor. Xbox one kontrolcüsünün sıfır fiyatı 1k ve üstü. Fakat arkadaşın bütçesi 500 birime yetiyorsa dediğim gibi temiz kullanılmış, kozmetik ve mekaniksel kusuru olmayan Xbox one gamepad alsın Tam bir F/P olur onun açısından.
-
Hocam bende 2 adet Xbox Series Gamepad, 1 tane Dualsense, bir köşede duran elime bile artık almadığım Logi F710'um var. Xbox gamepad kullandıktan sonra bırakın elimi sürmeyi pil bile takasım gelmiyor şu takoza. Ne kıymete bindi vay arkadaş ya. Pamuklara sarıp sarmalayayim bari ,yada üzerine dantel örtüp cam vitrinde sergileyeyim.
-
En kötü gamepad olabilir hocam bu 710. Ele bile oturmuyor ki bu iğrenç alet. 1 sene zor dayandım. Dualshock 4 aldım. Onuda belli bir süre kullandıktan sonra parmaklarımı ağrıtıyordu. Xbox gamepadi inanılmaz rahat bunu samimiyetle söyleyebilirim. Fan falan değilim. Hatta Sony'i çok severim. Ama rahatlık istiyorsanız Xbox gamepadi.
-
yazık yazık millete illa boşa para harcatmaya çalışmak niye, ihtiyacı olan alsın f710 u keyifline baksın her oyunu destekliyor taş gibi sağlam yıllarca kullanır adam, logitech gibi firma bu işleri adamlar siz doğmadan beri yapıyor kalkmış çöp diyolar ya komedi filmi gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Ağustos 2022; 15:34:45 > -
Arkadaşlar 5600X 3060Ti sistemde SMT kapatınca ciddi performans artışı oldu GPU kullanımı da arttı. Teknik olarak bu nasıl mümkün olabiliyor anlatacak var mıdır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca son konuya da dahil olayım hem F310 hem de F710 kullandım şu an Xbox Series kolu kullanıyorum. Gerçekten hiç ergonomik değil F310 ve 710. Ergonomik olanını kullanınca fark ediyorsun. Sağlamlar ama orası ayrı. Ben F710u aldığımdan beri bilgisayara tanıtma derdi var tak kullan yapamıyordun illa bir pürüz çıkarıyordu en son nasıl oldu bilmiyorum Xbox Series'in tadına bakınca raftan çıkarmadım bile ne çöpe atasım geliyor ne kullanasım geliyor kenarda duruyor öyle. Şahsen ben de F710 almak yerine 2. el Xbox One kolu tercih etmeni tavsiye ederim.
Hocam yıllardır Logitech bu işi yapıyor diyorsunuz brn de katılıyorum Logitech seviyorum da, ben 2015te almıştım F710, 2 sene öncesine kadar cihaz hala sürücü sorunu yaşatıyordu. F710 sürücü sorunu diye Google'a arattığınızda milyon tane sonuç çıkıyor senelerce bunla uğraştım hep. Adamlar masaya vurup da alın sürücü diyip sorunu çözmediler senelerce.
Sanal çekirdekler kapatılınca gerçek çekirdeklerin performansı artar bunun yanında bazı oyunların sanal çekirdeklere alerjiside olabiliyor bu 2 durumdan biri.
-
uzun süre sonra sıkılmadan bitirdiğim bir oyun oldu açık dünya ama tadında assasins creed veya far cry gibi seni alıp 200 300 saat hapsetmiyor kendine.
tekrara düşsede tadında bırakmışlar sevdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 16 Ağustos 2022; 16:35:15 > -
Sanal çekirdekler nerede işimize yarıyor o zaman? Hiçbir oyunda bize artısı yok mu?
öyle yaparsa kurması çok basit sürücülere girip el ile logitech driver ını bulup tanıtırsanız sorun çıkmaz
-
Xbox gamepad i normal fiyatında olsa kimse bu F 710 çöpüne bakmaz yemin ederim. Sıfır ergonomi sıfır kalite daha 2. yılında bütün alt kaplaması soyulmuştu. Oyunlarda 2 saatten sonra parmaklarınız ağrımaya başlar. Tek artısı diyeceğim ama zaten olması gereken yani takınca direk xbox kolu olarak algılıyor pc.
F 710 benim pişman olduğum ender elektronik cihazlardandır, şu an sadece yedek olarak kenarda duruyor yıllardır çalıştırmadım bile. Hiç kimseye de asla önermem bu cihazı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Ağustos 2022; 18:14:53 > -
kaç yıl önce kullandım f710 u sürekli bağlantı kopuyordu.
-
Xbox series Gamepad'le Dualsense bir olup tenhada Logi F710'unu kıstırıp demek senin fiyatın 500 birim ha göster bakalım marifetini, öyle sadece kuru kuru titreşmekle olmaz. Onu rahmetli Azer'de yapardı.
Ergonomik dizaynın, sıfır bağlantı kopukluğu,uzun ömürlü kullanımın bile yok gelmişsin bizim oğlana (Xbox One Gamepad'e) kafa tutuyorsun. Hayırdır koçum yürek mı yedin 500 birim fiyatın var diye gamepad mı oldun sen. Hadi bakalım toz ol, alırım aklını senin.
-
Oyundan oyuna değişir mesela CP2077 de sanal çekirdekler size fayda sağlar ama 10 ve üstü gerçek çekirdeğe sahip olanlar her zaman sanalları kapalı tutabilir.
Bunlar kaç çekirdek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X