Hiç tavsiye etmem çok ağır bir kol. Bunun yerine dualshock4 alın daha iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Marvel’s Spider-Man Remastered (2022) PC ANA KONU (41. sayfa)
-
-
450₺ logi F710 çöpüne para vereceğine sahibinden temiz kullanılmış 2. el xbox one controller alırdım en azından xboxın ergonomik yapısı var. Logi F710 yontulmuş kütük tuşları ve tetikleri bildiğin plastik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 16 Ağustos 2022; 7:52:49 > -
Fiyat güncellemesi gelirse artık alacağımız varsa da hiç alamayız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rx6600, r5 3600 ile high ayarda rt kapalı sabit 60 fps alıyorum ama 55 fpslere de düştüğü oluyor. Normal değil mi bu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hemen hemen aynı sistem var. 6600xt var. bir nebze daha iyi oldu fitgirl sürümü. akıcı ve kaplamalarda sorunlar kalktı öneririm.
-
Hiç 60’dan 55 e drop yediğiniz oldu mu diğer sürümde hocam? Rt kapalı high ayarlarda?
ağır çöp falan diyenlere bakma sen kardeşim, sağlam ürünler biraz ağır olur tüy gibi olacak hali yok ya :) 7-8 senedir daha güzel sorunsuz pc kol çıkmadı piyasaya eskimiyor resmen, böyle sağlam oyun kolu nerde bulacaklar bu paraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Ağustos 2022; 10:34:4 > -
Şaka mı yapıyorsunuz. Nasıl daha güzel sorunsuz kol çıkmadı? Xbox kolları güzel değil mi sorunlu mu? Fiyat konusundan ötürü diyorsanız tamam ama xbox kolunun tırnağı olamaz.
Sakın alma çöpün önde gideni eline işkence etme.
-
dropsuz oynanmıyor. rt acık en üst ayarlarda fhd. fitgirl sürümü bir nebze rahatlattı
-
7-8 senedir halen en çok satılan kolların başında geliyorsa kalkıp çöp demek içler acısı bir şeydir, o fiyata daha iyisi yok evet
-
Logitech'in bin yıldır F710 ve F310 tasarımlarında yenileme yapmaması çok ilginç. Tetik tuşları çok sert, analoglar ergonomik değil, genel olarak da çok ağır. Sağlam ve her oyuna tam uyumlu diye mecburiyetten alıyorduk eskiden ama şimdi daha iyi alternatifler var. İlla alacaksanız da mutlaka bir mağazaya gidip elinize alın tuşları falan deneyin. Rahat olup olmadığına karar verin. Bazı insanlar da sert tetik tuşu seviyor, verdiği sağlamlık hissinden dolayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thriller89 -- 16 Ağustos 2022; 11:37:11 > -
Ben yaklaşık 2 ay önce aldım. Daha önce gamepad ile doğru düzgün oyun oynamamış biri olarak sevdim kolu. Tek sıkıntısı bağlantısı biraz uzaklaşınca zayıflıyor. Veya bacak bacak üstüne atsam bazen kopuyor araya bacak girdiği için Bunun için dongle uzatma kablosu da veriyorlar yanında. Hiç kullanmadım şu ana kadar.
Ben aldığım dönemde 380 liraya gelmişti bana, Xbox kolunun 2. elleri de 800 civarıydı o dönem. Aşırı seviyede oynamadığım için F710 tercih ettim ama çok fazla oynayacaksanız paraya kıyıp Xbox kolu alın derim. F710 da üzmez bu arada onu da belirteyim.
-
Ağ atmayı space zıplamayı shift yapın tamam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 senelik Gamer'lik hayatımda elimden birçok marka ve modelin gamepadi geldi geçti. Başta Ds3, Ds4 ve Dualsense olmak üzere Sony gamepadleri, x360, one s/x, series s/x Xbox gamepadleri, Logitech kablolu F310, kablosuz F710, Gamesir T4 Pro ve Steelseries Stratus Duo.
Konsolun kendi gamepadlerinden şaşmamak gerek. Çünkü konsolun gamepadleri uzun ömürlü oluyor diğer markalar kendince birşeyler deneme peşindeler fakat tutmuyor kısa vadede mutlu edebilir lakin ergonomik olmayışı nedeniyle bir de bağlantı kopukluğu sıkça yaşanmasından dolayı arızası/sıkıntısı bitmek bilmez.
Hatta One s/x koluyla logi F710'u kiyasladiğım için kendimden özür diliyorum, haksız bir rekabet olacağının farkına geç vardım. Piyasada halen orjinali satiliyorsa X360 gamepad(Çakması oldukça fazladır piyasada üretimi olmadığı için neticede 17 senelik konsol kolu) ,Logi F710'a tek atar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mucittesla -- 16 Ağustos 2022; 12:38:47 > -
8 senedir kullanıyorum f710 resmen efsane bir oyun kumandası, kaç kere yere düşmüştür saysam sayamam, bu kadar uzun süre bir kolu kullanan varsa söylesin onu da duyalım :) koskoca logitech firması ki adamların işi bu, yıllardır aynı kolu deli gibi satıyor millet kalkmış boğ atmaya çalışıyor ilginç valla ya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 16 Ağustos 2022; 13:34:31 > -
F710 iyi bir gamepad, halen oldukça popüler ama artık biraz eskidi (11-12 yıllık) ve kaliteli olsa da ağırlık, pilli olması gibi dezavantajları var. Ağır bir gamepad cidden. Uzun süre kullandım ben de. Şu an Msi'ın GC30 modelini kullanıyorum. Hem şarjlı, hem hafif. F710'dan daha rahat ve başarılı buluyorum. Logitech'in yeni ürün çıkarması iyi olur artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Ağustos 2022; 13:36:51 > -
Hocam en iyisi kişinin kendi gidip bakması, rahatlığına göre alması. Ben çok araştırdım en son kafayı sıyırıyodum yani 2 f710 parasına bir tane 2.el xbox kolu almak mantıklı gelmedi. Bir tane daha alırım eve gelen akrabayla falan takılırım diyodum. Sonra mağazadan gidip elde tuttum baktım, hoşuma gidince aldım direkt. Çok güzel işimi görüyor iyi ki fazla para vermemişim diyorum ama araya bacak girince bağlantı kopmasa daha güzel olurdu
tatbiki de öyle her zaman kişiye göre her ürünün daha iyisi illa bulunuyor, f710 genelde en çok kullanılan sorunsuz pc oyun kollarının başında geliyor, onun için direk önderdim burada da bazı arkadaşlar çöp yaklaşma falan gibi hezeyana düşüyor o komik geldi :)
-
Eğer kullanıp yazmışlarsa amenna. Ama tecrübe sahibi olmadan yorum yapmak karşı tarafa da zarar verebiliyor. Yapmamak lazım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X